Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 16 λεπτά , little miracle είπε:

θα συμφωνησω κ εγω. ξεκινησα προσπαθειες πολυ κατω απο 30 κ κατεληξα τελικα να κανω παιδι μετα απο 5χρονια …. ολοι μας ειχαν στην ξεπετα. καμια εμβαθυνση και εξατομικευση. 

Ισως έχει μείνει η προκατάληψη για την ηλικία. Οπως αποθαρρύνουν χωρίς δεύτερη σκέψη μια γυναίκα άνω των 40, που μπορεί να έχει καλύτερες εξετάσεις από μια κάτω των 30.

Εκτός αν απλά βλέπουν ευκαιρία να μας εκμεταλλεύονται οικονομικά. 

• Μου αρέσει 1

Καφέ-πότε θα γίνω επιτέλους μανούλα?

Recommended Posts

κισακι μου υστεροπονοι ειναι βρε κοριτσι μου αργησαν λιγο να σου ρθουν μωρο μου.αν και ισως οχι ακου στον 1ο τα πηραμε ετσι κι εμεις μισα μισα στο 2ο τους πηρα εγω ολους,οταν εβαζα την μικρη στο στηθος τραγουδουσα τραγουδια του πονου και ....χαρυ κλιν τααασοουυυυμμμμ γκοοολλφφοοοοοο!!!και στον μικρο ηξερα τι με περιμενε αφου ακθε παιδι μετα το 1ο συνηθως τους περνει η μανα,αλλα ειχα και την κτ που πονουσε ικτρα οποτε τι να κλασ@υν οι υστεροπονοι!!!κουραγιο μανα θα περασει.τζενι περαστικα κοπελα μου και αυτο νομιζω οτι σημερα περασε εισαι καλυτερα ετσι?εκανα αφαιρεση φρονιμιτη με επεμβαση γτ ηταν ο μισος εξω και πηγαμε στην σχολικη γιορτη του μεγαλου οταν τελιωνε την εκτη δημοτικου με ενα γαντι πλαστικο εγω γεματη παγακια σιγα μην εχανα την γιορτη του παιδιου,και εκει που καθομουν στο παγκακι ερχετε μια μελισσα και καρφωνετε στο ποδι μου,ηταν μια φιλη μου διπλα της λεω μολις με τσιμπισε μια μελισσα απαθεστατα εγω αφου ειχα μουδιασει ολοκληρη 800ενεσεις ειχα φαει για να μου βγαλει η οδοντιατρος το δοντι και μετα ραματα,ασε μου λεει πλακα κανεις οχι ρε της λεω να εκει ειναι η μελισσα ηταν ποιο διπλα και χαρωπαλευε η χαζοβιολα που ηρθε στο ποδι μου,και μετα απο λιγο αρχισε να κοκκινιζει το σημειο πηγε η φιλη μου εφερε αμωνια και τα ειχε παιξει,μα την τσιμπισε και ουτε κουνηθηκε ελεγε συνεχεια,ουφ!!!απο πονους αλλο τπτ!!!δεν θελω αλλο πηραμε πηραμε!!!
:mrgreen::lol::lol:

921477wc2fyvv2y2.gif

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 36,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Αννα25

4896

• geni

3291

• adnihor

3238

• παπακι4501

3137

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλησπερα κουκλιτσες,να μη ρωτησω τι κανετε,γιατι τα διαβασα τα νεα σας.Βρε κιτυ μου τι να πωωωωωωωωω,πολυ κριμα για ολα,αλλα δοξα το Θεο που ειστε καλα βρε κοριτσι μου,τα πραγματα γινονται,ξερω πως ειναι δυσκολο.Το εχω ζησει κι εγω ειχαν μπει στο σπιτι,ειχα μεσα ολη την προικα μου,τιβι,βιντεο και στερεοφωνικο,ηταν οταν θα αρχιζαμε να ετοιμαζομαστε για το γαμο.Πολυ δυσκολη κατασταση,αλλα πρεπει να κανεις κουραγιο για το μπεμπε.

Τζενακι μου περαστικα,ελπιζω να εισαι καλυτερα σημερα.Αληθεια η μικρη σου η αδερφη τι κανει,πως παει με τις συσπασεις;Η ανδριανη καλα ειναι,να της δωσεις χαιρετισματα και φιλακια.

Κουφετακι να εισαι καλα που μου ειπες για το λινκ του αι μπατσιλη που λεει κι η κορη μου.Σημερα του στειλαμε μειλ,μας απαντησε αμεσως κι η μικρη ξετρελαθηκε.Αχ βρε κοριτσια δεν ξερετε ποση δυναμη μου εδωσε η χαρα το γελιο της και το ποσο ευτυχισμενη ενιωσε.

Φιλακια πολλα καλο βραδυ.

OPYIp3.png

vez3p2.png

Αχ κισακι μου συγγνωμη σε ξεχασα,υπομονη κοριτσακι μου θα περασουν οι πονοι,Ειναι κι αυτοι μεσα στο προγραμμα της μωρομανουλας.Κοιτα να προσεχεις τον εαυτο σου,εντακει κοπεγια;Σε φιλω γλυκα κι εσενα και τη μπουμπουκα σου,στα πατουσακια της:P

OPYIp3.png

vez3p2.png

Καλησπερα κουκλιτσες μου

Κιτυ μου τι να πω βρε κουκλα μου εσεις να ειστε γεροι και δυνατοι να τα ξαναφτοιαξετε τωρα περιμενετε μεγαλη χαρα στο σπιτικο σας και ολα θα μεινουν πισω...Σαφεστατα δεν ειναι οτι ποιο ευχαριστω αλλα υπομονη κουκλιτσα...

Κισακι και εσυ υπομονη θα περασουν αυτοι οι πονοι κουκλα μου σχεδον ολες τους περναμε αλλα μπροστα στην τομη της καισαρικης την ωρα του θυλασμου αυτοι δεν ποιανουν μια......υπομονη ολα θα μπουν ξανα στην σειρα τους

Τζενη περαστικα σου βρε στα κεραμυδια το ερηξες????χαχαχαχα

Μανου,κουφετακι,Αννετακι,Αννιω και γυναικακι τι κανετε βρε?

κοριτσια ειναι πομοι γεννας απο κατω μιλαμε για τετοιο πονοοοοοοοοοοοο φιλια σε ολες

Ηρθε η kisha junior και ειναι οντως γκαυ...τσα!

81299f78bc.png

Για να μη μιλησω για τον κισομπεμπη...κεβλαρ!!!

44cf0f3e83.png

Διαφημίσεις

ειναι υστεροπονοι μπρεεεεε!στην κορη μου ειχα πτωση ουροδοχους κυστης το ξερες?ηρθε η κυστη και επεσε απο το ζορι της γεννας....νταξει επερνα και το μεγαλο αγκαλια πριν σαραντησω και ο γιατρος ειπε οτι η μονη θεραπεια ηταν το ....σεξ να την σπρωχνει ο συζηξ(αλλο που δεν ηθελε)το χετε ξαναματακουσει αυτο?γτ ολλα σε μενα συμβαινουν χαχαχαχαα!εκανε 6 μηνες η ρουφιανοκυστη να μπει στην θεση της.μανου πολυ χαιρομαι με την μικρη σου και εμεις μπαινουμε καθημερινα αλλα η φαση που το μωρο ξερασε πανω στο αιμπασιλη θα μου μεινει αξεχαστη,μα τι γελιο εριξα!!!κοριτσια μακια α!και εχω χασει το edit μου και μου κανει μλκιες σημερα ντεν ξερω τι εγινε οεεο

921477wc2fyvv2y2.gif

Καλημερα κισακι μου χρονια πολλα,να μας ζησεις και να σε χαιρομαστε.Οσο για τους πονους υπομονη κουκλιτσα μου θα περασουν.

Μια χαρα ειμαστε αννουλα εχω μπει σε κλιμα εορταστικο,λεω να στολισω απο βδομαδα,επισης εχω ετοιμασει λιστα με αγορες μεσω ιντερνετ(πολυ ψαξιμο,αλλα επικοδομητικο)

Κουφετακι μου γλυκο,η αληθεια ειναι οτι μαζι της χαιρομαι κι εγω,σα μικρο παιδι,αλλα τη φαση που λες την εχασαααααααααα............

Χρονια πολλα αν εχετε αγαπημενα προσωπα που γιορταζουν σημερα,φιλακιαα.

OPYIp3.png

vez3p2.png

καλημέρα, καλημέρα!!!

τι κανετε κοριτσακια? που χαθηκατε όλες?

κισοκατερινάκι μας χρόνια πολλά! να χαίρεσαι την όμορφη οικόγένειά σου και να σε χαίρονται και αυτοί! πάντα γεροί και ευτυχισμένοι να είστε!

χρόνια πολλά και στις υπόλοιπες που τυχόν έχουν εορτάζουσες!

3e7afaa502.png

4e425f0baa.png

Διαφημίσεις

τζενάκι τι κάνεις? τι λέει το δόντι? το ξεφορτωθηκες και πέρασε?

καλημερα μαρακι,ναι το ξεφορτωθηκα το παλιοδοντο κ γλυτωσα.αλλη μια φορα στον οδοντιατρο για ενα αλλο δοντακι κ ειμαι κομπλε.εσυ τι κανεις?

dtjGp3.png

Η[]Ηρθες και μπορω να ονειρευτω..ηρθες και εχω μαθει να αγαπω!!![/color]

uaI7p3.png

το μικρο μου θαυμα!!

Καλημέραααα !!!!!

Κίσα , Χρόνια Πολλά , κοριτσάρα μου , με υγεία κ ευτυχία !!!!!! Να χαίρεσαι την κορούλα σου !!!

Γι΄αυτό έγινε ο κόσμος μάτια μου , για να σε συναντήσω.....

και σε συνάντησα 7/4/2011 !!!

εγώ φουσκώνω συνεχώς! Καλά είμαι γενικά αν εξαιραίσεις ότι έχω αρκετό διάβασμα και αντί να χαλαρώνω και να τραγουδάω στο μωρό μου κάθομαι και του διαβάζω για υδραυλικά έργα και εγκαταστάσεις επεξεργασίας λυμμάτων...

οι αδερφούλες σου οι έγκυες τι κάνουν?

3e7afaa502.png

4e425f0baa.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...