Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 16 λεπτά , little miracle είπε:

θα συμφωνησω κ εγω. ξεκινησα προσπαθειες πολυ κατω απο 30 κ κατεληξα τελικα να κανω παιδι μετα απο 5χρονια …. ολοι μας ειχαν στην ξεπετα. καμια εμβαθυνση και εξατομικευση. 

Ισως έχει μείνει η προκατάληψη για την ηλικία. Οπως αποθαρρύνουν χωρίς δεύτερη σκέψη μια γυναίκα άνω των 40, που μπορεί να έχει καλύτερες εξετάσεις από μια κάτω των 30.

Εκτός αν απλά βλέπουν ευκαιρία να μας εκμεταλλεύονται οικονομικά. 

• Μου αρέσει 1

Καφέ-πότε θα γίνω επιτέλους μανούλα?

Recommended Posts

μια γρηγορη καλημερα σε παρουσες και απουσες!!!

καλημερααααααααα κουκλες μου, εχουμε γενικη και δεν υπαρχει χρονος ουτε για κλ***μο χαχαχα (ενταξει εγω δεν κανω και πολλα...κατι ψιλα ετσι για τα ματια χαχαχα...δεν με αφηνει και η μανουλα μου...ουτε τα πιατα να πλυνω)

σημερα ομως εχω σιδερο..τα ρουχαλακια μας αααααχ!!!

σας φιλω λοιπον γλυκα γλυκα, μου λειπετε και με την πρωτη ευκαιρια θα μπω παλι!

μακια μακια μακια!!!

ο ζεβρακος μας εδειξε τον δρομο προς την ευτυχια!!!

IB5Vp2.png

σε περιμενουμε με πολυ αγαπη, ειδικα ο αδελφουλης σου!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 36,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Αννα25

4896

• geni

3291

• adnihor

3238

• παπακι4501

3137

Περισσότερες δημοσιεύσεις

γεια σας κορίτσια ....

τι κάνετε ? εγώ δεν μπορώ να πω οτι είναι και η καλύτερη μου μέρα...........

το πρωί μας πήρε η διπλανη , οτι μας είχαν ανοίξει το μαγαζί........

εβαλα τα κλάματα , ηθελα να κοπανάω τα πάντα..............

ευτυχως δεν ήταν μεγάλη η ζημιά γιατί δεν έσπασε η πόρτα ή η τζαμαρία , αλλά ενα μικρό κομμάτι τζάμι , όπως σπάσανε την κλειδαριά. πηρανε οτι ειχε η ταμειακή...70 ευρώ.....

αλλά μόνο που ξερεις οτι μπήκανε..........μας εχουν σπάσει τζάμι αυτοκινήτου . εχουν μπει στο σπίτι κ τωρα στο μαγαζί.....δεν ξέρω τι άλλο πια.......

επιπλέον , παντού ακούς οτι το 2011 θα είναι τραγική χρονιά και σκεφτομαι.......τα μωράκια μας

soryyy...............

Γι΄αυτό έγινε ο κόσμος μάτια μου , για να σε συναντήσω.....

και σε συνάντησα 7/4/2011 !!!

ωραία............μας πηραν και την φωτογραφική μηχανή , με παρα πολλές φωτογραφίς; απο δουλειές και αλλού , που δεν ειχα αξιωθεί να εμφανίσω η ηλίθια......

τα νεύρα μου !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ωραία............μας πηραν και την φωτογραφική μηχανή , με παρα πολλές φωτογραφίς; απο δουλειές και αλλού , που δεν ειχα αξιωθεί να εμφανίσω η ηλίθια......

τα νεύρα μου !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

επίσης , πιο παλια μου εχουν κλεψει την τσαντα και τα κινητα και των 2 μας !!!!

αναρωτιέμαι , τι άλλο να περιμένω ..:twisted::twisted::twisted:

πιο πολύ με ενόχλησε η μηχανή !!!!!!!!!!!!!

Διαφημίσεις

εσεις να στε καλα κοριτσι μου και τα υλικα πραγματα αναπληρωνονται κι εμας δυο φορες μπηκαν στο σπιτι και πριν δυο μερες κλεψαν το κινητο του μεγαλου μου.ασε που χαλασε και το κντ της μικρης πλακετα και θελει 100ε φτιαξιμο δεν αξιζει,βρε δε πα να τα παρουν ολα και να ριμαξουν εμεις ημαστε γερες και δυνατες και ολα θα τα κανουμε απο την αρχη.....αλλα αυτους να τους πεσει το χερι και να μην μπορουν να το ξανακανουν.

921477wc2fyvv2y2.gif

εσεις να στε καλα κοριτσι μου και τα υλικα πραγματα αναπληρωνονται κι εμας δυο φορες μπηκαν στο σπιτι και πριν δυο μερες κλεψαν το κινητο του μεγαλου μου.ασε που χαλασε και το κντ της μικρης πλακετα και θελει 100ε φτιαξιμο δεν αξιζει,βρε δε πα να τα παρουν ολα και να ριμαξουν εμεις ημαστε γερες και δυνατες και ολα θα τα κανουμε απο την αρχη.....αλλα αυτους να τους πεσει το χερι και να μην μπορουν να το ξανακανουν.

απο το στομα σου και στου θεου το αυτί !!!!

τεσπα...αλλα δεν ειναι ακριβως ετσι.....οι δουλειες ετσι κι αλλιως δεν ειναι καλα , να σου σπανε και το μαγαζι.............και δεν ξερω πια που πρεπει να εχεις τα πραγματα σου........να κουβαλάω ενα τρέιλερ μαζί μου ?

και ολοι μου λενε μην σταναχωριεσαι και κλάααμααα εγώ

καλησπερα σε ολα τα παιδια.ολα καλα?εγω πριν μια ωρα γυρισα απο οδοντιατρο..μπορω να πω οτι ..ποναω..τεσπα.κιττυ μου ξερω πως νιωθεις γιατι την εχω πατησει 2 φορες κ με το μαγαζι ανοιχτο.κ τις 2 φορες εχει καλλιασει να ειναι απογευμα οταν ειναι η μανα μου.κ τις 2 φορες μας πηραν απο 300 ευρω.τη 2 φορα δε της σπασανε κ το χερι σε 2 μεριες. ενα χρονο εκανε να αναρρωσει.να κανεις το σταυρο σου που δεν ησασταν μεσα.κ ολα τα αλλα θα βρεθουνε.

dtjGp3.png

Η[]Ηρθες και μπορω να ονειρευτω..ηρθες και εχω μαθει να αγαπω!!![/color]

uaI7p3.png

το μικρο μου θαυμα!!

αφου σας καλησπερησα τωρα θα σας καληνυχτισω.θα τα πουμε τουμοροου μορνινκ.σας ειπα οτι το εβγαλα το κωλοδοντο?τεσπα δε θυμαμαι.καληνυχτα λοιπον και ονειρα με ζαχαρη................................................................

dtjGp3.png

Η[]Ηρθες και μπορω να ονειρευτω..ηρθες και εχω μαθει να αγαπω!!![/color]

uaI7p3.png

το μικρο μου θαυμα!!

καλημέρα τσούπρες. τζενάκι ααααχ το δοντάκι....πρέπει να πάω και γω οδοντίατρο και κλασικά αμελώ. Κιττάκι, έχω ακούσει πολλά πολλά περιστατικά ληστείας τελευταία, το θέμα είναι να είμαστε καλά, τα υλικά αναπληρώνονται, απλά όντως όταν κάποιος μπαίνει στο χώρο σου είναι σα βιασμός. Έχουμε πολλά ακόμη να δούμε, υπομόνή και ανεκτικότητα, οι μέρες είναι δύσκολες. Εγώ έχω πάρα πάρα πολλές δουλειές μέχρι τα χριστούγεννα. Δεν θα καταλάβω πως θα φύγει ο μήνας, αυτό είναι το μόνο σίγουρο. Ο σκατόκαιρος πότε επιτέλους θα χαλάσει. Ρε παιδιά ΕΛΕΟΣ, θέλω να στολίσω το σπιτάκι μουυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυ

mIdZp3.png

Διαφημίσεις

geia sa w koritsakia moy!egv απο χτε ςποναω πολυ απο κατω εχωσυσπασεις κι ενω ειχ ακαθαρισει ξανα αιμα,πηρα τμικρη πηγα στο γγιαρο η μμητρα μυ ειναι καθαρη αλλα μου εδωσε χαπια για να κανω συσπασειςς-που φτασαμε ε?αποκει που επαιρνα χαπια να μην κανω πηρα και για να κανω πιο πολρρες να καθαρισω για μι αμερα κι αν συνεχιστει ο πονος και το αιμα να παω αυριο ναμε ξαναδει!αυτα ρεκοριτσακια προχτες απο τον πομνο δεν κοιμηθηκα ηθελα μονο να κλαιω απο τον πον ο και παυσιπονα δεν απαιρνα....αχ τελικ α πηρα υποθετα βολταρεν βαζω μονο ενα το βραδτυ για ν ακοιμαμαι...ολη μερα ποναω ομωςμια η τομη απο τον καιρο,μια απο κοατω απο τις συσπασεις ερχονατι με το θηλασμο...αφηστε!δενπειραζει θ απερασει!κιττυ μου λυπαμαι πραγματικα,κανε εν α ευχελαιο!τι να πω!μη στεναχωριεσαι γιαπραγμαατ απου φτιαχνονται,ξερω οτι φενεοιμαι μονο αυτα ειναι η ολη κατασταση αλλα θ απερασει κανεκουραγιο για το μωρακι!μη στεναχωριεσαι για τιποτα καλη μου

Ηρθε η kisha junior και ειναι οντως γκαυ...τσα!

81299f78bc.png

Για να μη μιλησω για τον κισομπεμπη...κεβλαρ!!!

44cf0f3e83.png

Αχ, βρε Κισάκι !!!! ταλαιπωρείσαι.......ελα ντε ..απο κει που επαιρνες χάπια για να μην.....

τώρα πρέπει...υπομονή !

Τι να πω τωρα ....οχι δεν είμαι καλά , αλλά προσπαθώ....δεν είναι 1 κ 2 ρε γμτ !!!!!

Δεν είναι θέμα τα πράγματα που φτιάχνονται , είναι η τρομοκρατία που νιώθεις , πουθενά δεν είσαι σίγουρος πια....την προηγούμενη φορά λέγαμε ευτυχώς που δεν ειχαμε στο σπιτι , λαπ τοπ , μηχανη , κινητα , γυαλιά

κ τωρα το αντίθετο...τι να πω....είμαι απογοητευμένη........................

κισακι μου υστεροπονοι ειναι βρε κοριτσι μου αργησαν λιγο να σου ρθουν μωρο μου.αν και ισως οχι ακου στον 1ο τα πηραμε ετσι κι εμεις μισα μισα στο 2ο τους πηρα εγω ολους,οταν εβαζα την μικρη στο στηθος τραγουδουσα τραγουδια του πονου και ....χαρυ κλιν τααασοουυυυμμμμ γκοοολλφφοοοοοο!!!και στον μικρο ηξερα τι με περιμενε αφου ακθε παιδι μετα το 1ο συνηθως τους περνει η μανα,αλλα ειχα και την κτ που πονουσε ικτρα οποτε τι να κλασ@υν οι υστεροπονοι!!!κουραγιο μανα θα περασει.αννιω περαστικα κοπελα μου και αυτο νομιζω οτι σημερα περασε εισαι καλυτερα ετσι?εκανα αφαιρεση φρονιμιτη με επεμβαση γτ ηταν ο μισος εξω και πηγαμε στην σχολικη γιορτη του μεγαλου οταν τελιωνε την εκτη δημοτικου με ενα γαντι πλαστικο εγω γεματη παγακια σιγα μην εχανα την γιορτη του παιδιου,και εκει που καθομουν στο παγκακι ερχετε μια μελισσα και καρφωνετε στο ποδι μου,ηταν μια φιλη μου διπλα της λεω μολις με τσιμπισε μια μελισσα απαθεστατα εγω αφου ειχα μουδιασει ολοκληρη 800ενεσεις ειχα φαει για να μου βγαλει η οδοντιατρος το δοντι και μετα ραματα,ασε μου λεει πλακα κανεις οχι ρε της λεω να εκει ειναι η μελισσα ηταν ποιο διπλα και χαρωπαλευε η χαζοβιολα που ηρθε στο ποδι μου,και μετα απο λιγο αρχισε να κοκκινιζει το σημειο πηγε η φιλη μου εφερε αμωνια και τα ειχε παιξει,μα την τσιμπισε και ουτε κουνηθηκε ελεγε συνεχεια,ουφ!!!απο πονους αλλο τπτ!!!δεν θελω αλλο πηραμε πηραμε!!!

921477wc2fyvv2y2.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...