Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 16 λεπτά , little miracle είπε:

θα συμφωνησω κ εγω. ξεκινησα προσπαθειες πολυ κατω απο 30 κ κατεληξα τελικα να κανω παιδι μετα απο 5χρονια …. ολοι μας ειχαν στην ξεπετα. καμια εμβαθυνση και εξατομικευση. 

Ισως έχει μείνει η προκατάληψη για την ηλικία. Οπως αποθαρρύνουν χωρίς δεύτερη σκέψη μια γυναίκα άνω των 40, που μπορεί να έχει καλύτερες εξετάσεις από μια κάτω των 30.

Εκτός αν απλά βλέπουν ευκαιρία να μας εκμεταλλεύονται οικονομικά. 

• Μου αρέσει 1

Καφέ-πότε θα γίνω επιτέλους μανούλα?

Recommended Posts

οχικαι αποτ α 2 απλα καμια φορα το βραδυ τρωει 10 απο το ενακαι 0 απο το αλλο δενξερω γιατι τη βολευει ετσι,ετυχε χτες κιεγφαγε μονο 10 απο το ενα και μετα επεσε σε ληθαργο!

Άκου κισσάκι, αν έχεις αρκετό γάλα, καλό είναι να τη βάζεις από το ένα στήθος τη φορά. Η εναλλαγή το αυξάνει ακόμη περισσότερο, και η υπερπαραγωγή καμιά φορά δεν κάνει καλό. Κυρίως διότι το μωρό είναι στο ένα στήθος, κατεβαίνει το νερουλό γάλα, δεν προλαβαίνει να κατέβει το πολύ παχύ και μετά την αλλάζεις στήθος και πάλι τα ίδια. Συνήθως, όταν εδραιωθεί η γαλουχία το βάζουμε το μωρό σε ένα στήθος τη φορά. Από ότι καταλαβαίνω όμως πάει να το καθιερώσει μόνη της η μικρή

mIdZp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 36,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Αννα25

4896

• geni

3291

• adnihor

3238

• παπακι4501

3137

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Ακούστε τί έγινε χθες....το μωρό κοιμήθηκε σερί από τις 12,5 μέχρι τις 7 το πρωί και η μεγάλη μου κόρη ξύπνησε τρεις φορές μέσα στα μάυρα μεσάνυχτα για γάλα.....Απίστευτο;;;;;;;;

jMqBp3.png

OeGUp3.png

F453p3.png

Ακούστε τί έγινε χθες....το μωρό κοιμήθηκε σερί από τις 12,5 μέχρι τις 7 το πρωί και η μεγάλη μου κόρη ξύπνησε τρεις φορές μέσα στα μάυρα μεσάνυχτα για γάλα.....Απίστευτο;;;;;;;;

jesus christ

mIdZp3.png

Κουκλιτσες μου καλησπερα,ευχαριστω για τα γλυκα λογια,ολα ειναι μια χαρα.

Χριστιανα μου η ωρα η καλη,ηρθε η στιγμη για να κανεις τη νεα αρχη στη ζωη σου κι ευχομαι ολοψυχα απο εδω και στο εξης να ζεις παντα ευτυχισμενη.

Μωρομανουλες χαδακια στα μωρακια σας.Αννιω μου τι κανεις;Κοιτα να εισαι ηρεμη και χαλαρη,ερχονται γιορτες και πρεπει να τις απολαυσουμε.

Καλο βραδυ,τσουπρες μου.

OPYIp3.png

vez3p2.png

Διαφημίσεις

καλημερα κουκλες τι μου κανετε;;;;

εγω μια χαρα λεμε τωρα χιχιχχι μονο το στομαχι μου εχω λιγο που και που οχι τραγικα πραγματα!

Μόνο με την καρδιά βλέπεις καλά.Την ουσία δεν την βλέπουν τα μάτια,επανέλαβε ο μικρός πρίγκιπας, για να το θυμάται.

566b716e1f.png?html%22

...όμως για χάρη σου μπορώ ως το πρωί να τραγουδάω....αντρούλη μου είσαι όλη μου η ζωή!

καλημερα κισακι τι κανεις κουκλα;;;η μικρη σου;;ολα καλα;εχετε μπει σε καλο ρυθμο πιστευω τωρα ε;;;

Μόνο με την καρδιά βλέπεις καλά.Την ουσία δεν την βλέπουν τα μάτια,επανέλαβε ο μικρός πρίγκιπας, για να το θυμάται.

566b716e1f.png?html%22

...όμως για χάρη σου μπορώ ως το πρωί να τραγουδάω....αντρούλη μου είσαι όλη μου η ζωή!

που πηγατε ολες καλε;αχ τσαγκαροδευτερα σημερα...βαριεμαιαιαι!

σημερα το απογευμα θα παμε μαλλον να ψωνισουμε χριστουγεννιατικο δεντρο και ψαχνω τωρα να βρω στο ιντερνετ κανενα καλο!θελω κατι πολυ καλο!

566b716e1f.png?html%22

Διαφημίσεις

Καλημερα κουκλες μου τι κανετε?Εγω πηγα το σαββατο και ψωνησα μπολικα ρουχαλακια αφου θα φαω ολο τον χειμωνα...κοριτσια κανενας δεν με πιστευει ποσο ειμαι γιατι η κοιλαρα ειναι για 7 μηνων....ετσι μου λενε ολοι καλε που θα φτασει?????Στην Εβελινα δεν ειχα τοσο πολυ ειπα θα φουσκωσει ποιο νωρις αφου το σωμα μου εχει παρει σχημα αλλα οχι και τοσο τεσπα....

Εσεις τα νεα σας?

παπακι μια χαρα ειμαι,ναι εχουμε ενα ρυθμο μπορω να πω!εβελιναμου στη δευτερη εγκυμοσυνη φουσκωνει ςκατευθειαν!

Ηρθε η kisha junior και ειναι οντως γκαυ...τσα!

81299f78bc.png

Για να μη μιλησω για τον κισομπεμπη...κεβλαρ!!!

44cf0f3e83.png

που πηγατε ολες καλε;αχ τσαγκαροδευτερα σημερα...βαριεμαιαιαι!

σημερα το απογευμα θα παμε μαλλον να ψωνισουμε χριστουγεννιατικο δεντρο και ψαχνω τωρα να βρω στο ιντερνετ κανενα καλο!θελω κατι πολυ καλο!

έχει τέλεια δέντρα σε ένα μαγαζί πίσω από το γηροκομειο στην νέα φιλοθέη-γαλάτσι

mIdZp3.png

καλησπερα μπηκα για να δω νεα σας αλλα σημερα οοοολες χαθηκατε ε;;;

εχει νησι και το βλεπω!

λοιπον πηραμε ενα τελειο δεντρο κι εχει και κουκουναρια πανω πολυ φουντωτο!αχ τελειο ειναι μολις μπει ο δεκεμβρης στολιζουμε ελπιζω να κανει ομως λιγο κρυο βρε παιδι μου!ακομα 20 βαθμους εχει ελεος!

αχ κοριτσια καθε βραδυ με πιανει ανακατεμα κλαψ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

αντε αρχισε το νησι σας αφηνω!

566b716e1f.png?html%22

καλημερα κοριτσια,τι κανετε?χαθηκα .εχτες πηγα στη μικρη την αδελφη μου κ εφαγα κατι κλωτσιες απο το μπομπιρα....συνεχεια κλωτσαγε.ααα δε σας ειπα ηταν κ η αντριανη εχτες μεσα.η κοιλια της εχει γινει οσαν μπαλονι χιχιχιχι..παπι μην κλαις γιατι ακομα ειναι αρχη .υπομονη σε 2 μηνες δεν θα αισθανεσαι τπτ.....

dtjGp3.png

Η[]Ηρθες και μπορω να ονειρευτω..ηρθες και εχω μαθει να αγαπω!!![/color]

uaI7p3.png

το μικρο μου θαυμα!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...