Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 16 λεπτά , little miracle είπε:

θα συμφωνησω κ εγω. ξεκινησα προσπαθειες πολυ κατω απο 30 κ κατεληξα τελικα να κανω παιδι μετα απο 5χρονια …. ολοι μας ειχαν στην ξεπετα. καμια εμβαθυνση και εξατομικευση. 

Ισως έχει μείνει η προκατάληψη για την ηλικία. Οπως αποθαρρύνουν χωρίς δεύτερη σκέψη μια γυναίκα άνω των 40, που μπορεί να έχει καλύτερες εξετάσεις από μια κάτω των 30.

Εκτός αν απλά βλέπουν ευκαιρία να μας εκμεταλλεύονται οικονομικά. 

• Μου αρέσει 1

Καφέ-πότε θα γίνω επιτέλους μανούλα?

Recommended Posts

Καλύτερα να την πάς σε άλλο χώρο για να έχεις το κεφάλι σου ήσυχο....Άσε και ένα παράθυρο λίγο ανοιχτό και μην αφήσεις τη φίλη σου να πολυπλησιάσει...Πές της το καθαρά...

jMqBp3.png

OeGUp3.png

F453p3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 36,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Αννα25

4896

• geni

3291

• adnihor

3238

• παπακι4501

3137

Περισσότερες δημοσιεύσεις

1 το πολυ 2,αλλα και τσαι επινα πρωι βραδυ-εχει περισσοτερη καδφεινη....πως χαλασε τι επαθε δε χαλανε αυτες!!!για πες μηπω ς στη φτιαξω?

Ηρθε η kisha junior και ειναι οντως γκαυ...τσα!

81299f78bc.png

Για να μη μιλησω για τον κισομπεμπη...κεβλαρ!!!

44cf0f3e83.png

Μπράβο σας που δίνετε το γαλατάκι σας. Ρε κορίτσια, εγώ έπινα καφέ, κατευθείαν μετά το θηλασμό όμως....κανένα γαλλικό όπωςδήποτε. Δεν άντεχα. Η αλήθεια είναι ότι λίγο υπερκινητικά μου βγήκαν (?????:)

Καλή συνέχεια, κουράγιο και υπομονή. Κισσάκι, γλυκάνισος και μαραθόσπορος που σου είπα εγώ στάνταρ κατεβάζουν γάλα. Να το ξέρεις.

mIdZp3.png

Διαφημίσεις

ΠΙΝΩ ΧΑΜΟΜΗΛΙ ΜΑ ΓΛΥΚΑΝΙΣΟ ΠΡΩΙ ΒΡΑΔΥ ΟΚ ΕΚΠΙΖΩ ΝΑΜΗΝ ΚΑΝΩ ΥΠΕΡΠΑΡΑΓΩΓΗ ΕΧΩ ΠΟΥ ΕΧΩ ...ΜΗ ΣΚΑΣΩ ΚΙΟΛΑς

81299f78bc.png

44cf0f3e83.png

Καταρχήν έχεις πμ και ασε...δεν φτιάχνεται αυτό που έχει...έσπασε η κανάτα...χιχιχιχι!

Και άντε να βρεις, εγώ μία φορά με μια krups έφαγα τον κόσμο....Κορίτσια, για μένα ο καφές είναι ο αέρας μου, είμαι διασωληνωμένη.....θέλω να τον ελαττώσω λίγο γαμώτο αλλά μου είναι αδύνατον.

mIdZp3.png

Διαφημίσεις

οχικαι αποτ α 2 απλα καμια φορα το βραδυ τρωει 10 απο το ενακαι 0 απο το αλλο δενξερω γιατι τη βολευει ετσι,ετυχε χτες κιεγφαγε μονο 10 απο το ενα και μετα επεσε σε ληθαργο!

81299f78bc.png

44cf0f3e83.png

κι εγω εξαρτηση τρελημε τον καφε γιυο το εριξα σε ταγια και χαμομηλι ακαι αφεψηματα σαναντικαταστατο δε θελω να

δημιουργησω προβλημα στη μικρη πινα παντως 1-2 τη μερα

81299f78bc.png

44cf0f3e83.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...