Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 16 λεπτά , little miracle είπε:

θα συμφωνησω κ εγω. ξεκινησα προσπαθειες πολυ κατω απο 30 κ κατεληξα τελικα να κανω παιδι μετα απο 5χρονια …. ολοι μας ειχαν στην ξεπετα. καμια εμβαθυνση και εξατομικευση. 

Ισως έχει μείνει η προκατάληψη για την ηλικία. Οπως αποθαρρύνουν χωρίς δεύτερη σκέψη μια γυναίκα άνω των 40, που μπορεί να έχει καλύτερες εξετάσεις από μια κάτω των 30.

Εκτός αν απλά βλέπουν ευκαιρία να μας εκμεταλλεύονται οικονομικά. 

• Μου αρέσει 1

Καφέ-πότε θα γίνω επιτέλους μανούλα?

Recommended Posts

καλημερα ομορφουλες μου!

μανου μου, παμε δυνατα για το δωρο των Χριστουγεννων!μη μασας τιποτα, παντως τον πελαργο θα τον μασησουμε, του τοχω ταξει...θα γινει λουκουμακι...πελαργος στη γαστρα μιαμ μιαμ, κοπιαστε να φαμε...εμαααααααα!

τζενακι ουουυυυυυυυυ, το δοντακι οκ?η απτα ποτα δεν αισθανεσαι τιποτα πλεον χαχαχα

με τις αδελφες σου ολα καλα?η μικρη ξαπλωσε?η ανδριανη πηγε στον γιατρο τελικα?

αννιω ευχαριστηθειτε λιγο σεξακι και το νινι ειναι στον δρομο!φιλια στα αντρακια σου!

κισακι μου με την θεα κορουλα, τι κανετε κοπελα μου?τι κανει η γκα***τσα σας?χαχαχα πολλα φιλακια στις διπλουλες σας!και σε σενα εννοειτε ε?!

να εχετε μια ομορφη κυριακη ολες!!!

εμεις ξεκιναμε σημερα γενικη του σπιτιου και πλυσιματα του μωρου..αντε γιατι πολυ το καθηστερησα!

φιλουρες!!!

ο ζεβρακος μας εδειξε τον δρομο προς την ευτυχια!!!

IB5Vp2.png

σε περιμενουμε με πολυ αγαπη, ειδικα ο αδελφουλης σου!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 36,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Αννα25

4896

• geni

3291

• adnihor

3238

• παπακι4501

3137

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Κοριτσαρεςςςςςςςςς!!!!!!!!!

ουουυυυυυυυυυυυυυυ!!!!!!!!

Τι κανετε??

Κυριακη σημερα και ηρθα απο τη μαμα για μαμαδιστικο φαγακι!! χεχε!!

Εκλεισα ημερομηνια γαμου κοριτσια επιτελουςςςςς!!!

10-12-10

Εβαλα και τικερακι για να μην ξεχνιομαστε!! χιχι!!

Η αιθουσα του δημαρχειου που θα γινει η τελετη ειναι απλα ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΗ!!!

Δεν το περιμενα οτι θα ηταν τοοοοσο τελεια!!!

Θα βαλω και φωτο για να με δειτε!! I promise!!

Τι αλλα?

α! εφαγα σεφταλιες χτες και το κοριτσακι μου εκανε το παρτυ της ζωης της!!Χοροπηδαγε,,κλωτσαγε :-):P;) της αρεσανε πολυυυυ!!!!

Ελπιζω να ειστε ολες πολυ καλα!!

Σας στελνω τα φιλια μου και την αγαπη μου!!

χχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχ

χριστιανα κοριτσαρα μου εισαι πνοη ανανεωσης αυτη την στιγμη ποσο χαιρομαι με την χαρα σου μπραβο κοπελα μου.οσο για την ημερομηνια γαμου με αρεσει πολυ.10-12-10 τελεια!η κορακλα σου σεφταλιες γουσταρει ε?χαχαχαα!εχει γουστο το παιδι!!να σε καλα περιμενουμε φωτο φιλιαααααααα

921477wc2fyvv2y2.gif

Πολυ μου αρεσε αυτο που ειπες κουφετακι μου!

Πνοη ανανεωσης!!!

New home..New Life !!!

Αυτο ειναι το μοτο μου!!!

Ολα καινουργια λοιπον!!

Τα παλια και στεναχωρα τα πεταμε και κραταμε μονο τα καινουργια και ομορφα!!;)

Ευτυχως που μου εκατσε αυτη η ημερ/νια 10-12-10!!!!Γιατι οπως σας ειπα ηθελα 10-10-10 αλλα δεν πειραζει, σημασια εχει που ειμαστε καλα!!!

Μακαρι να μου μπαινει μονο το φορεμα που πηρα!!Τρεμω να το δοκιμασω!!:roll:

Αντε βγαινω γιατι θα παω σε μια εκθεση για γαμο-βαφτιση!!

Τα λεμε!!!!!!!!!!!!!!!!!

Διαφημίσεις

κουκλες ηρθα απο τη δουλεια πηγα γι ακατι εκκρεμοτητες!εφαγα ταισα και πινω καφεδακι!!!

Ηρθε η kisha junior και ειναι οντως γκαυ...τσα!

81299f78bc.png

Για να μη μιλησω για τον κισομπεμπη...κεβλαρ!!!

44cf0f3e83.png

Χριστιάννα η ώρα η καλή!!!!

Αννετάκι πες μου και εσύ τί ώρες μπορείς να μιλήσεις να σε πάρω τηλέφωνο να τα πούμε....

Μανού όπως σου είπα.....πίστεψε στο θάυμα των Χριστουγέννων!!!!!

jMqBp3.png

OeGUp3.png

F453p3.png

ερακι μου εμενα μου την εφερναν καθε 4 ωρες και το βραδυ ειχα γαλα απο την τεταρτη μερα βεβαια της εδινανα και συμπληρωμα εκει αλμυρον 1...δηλ την εφερναν 01,30-05,30-09,30-13,30-17,30-21,30...πηρε βγηκε με βαρος επιπλεον απο τομαιευτηριο και σε 10 μερες πηρε 400 γρμ,τριπλασι απο το κανονικο ειπε ο παιδιατρος|!εγω πινω τωρα γλυκανισο με χαμομηλι 2 φορες τη μερα για ταπονακια της...νομιζω καλα παμε δνεεχιε βεβαια και πολλα,αλλα οκ,μια μερα ειναι μαμ κακα και νανι μια μερα ποναει αλλα δεν γκρινιαζει!νες καφε απαγορευεται μου ειπαν!μονο γαλλικο κ ιελλημικο...

81299f78bc.png

44cf0f3e83.png

Διαφημίσεις

ντεκαφεινε μην οπινεις δεν ξερουμε τον τροπο εκχυσης του καφε...εμενα και η μαια και οπαιδιατρος μου απαγορεψαν το νες καφε,τωρα αν δε δει ςτη μικρη ανησυχη δενυπαρχει λογος να τον κοψεις αν δεν την πειραζει!!!ναι κουκλα ο γλυκανισος περα απο τις χαλαρωτικες ιδιοτητες κατεβαζει και γαλα...ξες τι επαθα χτες?στις 4 που σηκωθηκε η μικρη θηλασε μονο 10 λεπτα και κοιμηθηκε...στις 6 ξανασηκωθηκε δε χορτασε και το αλλαο μουστηθος πετρα μιλαμε πετρααααα τη θηλασα 3 φορες μονο απο το ενα για ναμαλακωσει!!!μαλλον εφταιξε ο γλυκανισος

81299f78bc.png

44cf0f3e83.png

ναι τωρα κοιμηθηκε και κατα τις 5 θα ερθει μι αφιλη που οαντρας της ειναι κρυωμενος,,,μονο αυτη θα ερθει αλλα ξερω γω?θ αητνπαω μεσα τη μικρη!χτες ητανμε την κρυωμενη μαμα μου....αχ τι να κανω....ο μπμπα ςμου λεει θηλαζει δεν εχει προβλημα εχει αντισωματα,θ ατηνπαω στο δωματιο...

81299f78bc.png

44cf0f3e83.png

Μέχρι τώρα δεν την έχει πειράξει αλλά πίνω ντεκαφεινέ....Θα έπινα γαλλικό αλλά μου έχει χαλάσει η καφετιέρα....Μάλλον θα το γυρίσω σε ελληνικό μέχρι ναφτιάξω την καφετιέρα...Πόσους σε αφήνει την ημέρα;

jMqBp3.png

OeGUp3.png

F453p3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...