Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 16 λεπτά , little miracle είπε:

θα συμφωνησω κ εγω. ξεκινησα προσπαθειες πολυ κατω απο 30 κ κατεληξα τελικα να κανω παιδι μετα απο 5χρονια …. ολοι μας ειχαν στην ξεπετα. καμια εμβαθυνση και εξατομικευση. 

Ισως έχει μείνει η προκατάληψη για την ηλικία. Οπως αποθαρρύνουν χωρίς δεύτερη σκέψη μια γυναίκα άνω των 40, που μπορεί να έχει καλύτερες εξετάσεις από μια κάτω των 30.

Εκτός αν απλά βλέπουν ευκαιρία να μας εκμεταλλεύονται οικονομικά. 

• Μου αρέσει 1

Καφέ-πότε θα γίνω επιτέλους μανούλα?

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 36,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Αννα25

4896

• geni

3291

• adnihor

3238

• παπακι4501

3137

Περισσότερες δημοσιεύσεις

αννετακι αυτο δε λεγεται ηρεμια λεγεται τα ζα μου αργα επισης λεγεται αιντε αιντε..οσο οσο γιατο που ρωταγες τις προαλλες για την περαιωση αφορα αποκλειστικα κ μονο τους ελευθερους επαγγελματιες.μη χασουνε.

dtjGp3.png

Η[]Ηρθες και μπορω να ονειρευτω..ηρθες και εχω μαθει να αγαπω!!![/color]

uaI7p3.png

το μικρο μου θαυμα!!

Καλημερα Αννετακι να ελεγχεσαι αλλα να μην αγχωνεσαι ενταξει? Θα κανεις ντοπλερ σημερα?

ναι αννουλι μου!αχ να βαλει Το χερι Της Η Παναγιτσα μας!

η μικρη καλα ειναι?ζαχαροπλαστισα ε?μμμμμμμμ φανταζομαι νοστιμια που θα εχει το γλυκακι σας, να φας λιγο και για μενα!

αθηνα ποτε ερχεστε?κανονισε να βρεθουμε ε?

αννετακι αυτο δε λεγεται ηρεμια λεγεται τα ζα μου αργα επισης λεγεται αιντε αιντε..οσο οσο γιατο που ρωταγες τις προαλλες για την περαιωση αφορα αποκλειστικα κ μονο τους ελευθερους επαγγελματιες.μη χασουνε.

ε καλα εισαι...κι απτη μυγα ξυγκι

μωρε μη την παρεξηγεις...οπωσδηποτε ανησυχει αλλα μαλλον δεν θελει να το δειξει!να τις δωσεις ενα φιλι απο μενα!

λοιπον βγαινω γιατι δεν θα προλαβω, εχουμε να παραλαβουμε και την γιαγια του μικρου!!!

ο ζεβρακος μας εδειξε τον δρομο προς την ευτυχια!!!

IB5Vp2.png

σε περιμενουμε με πολυ αγαπη, ειδικα ο αδελφουλης σου!

Τζενακι τωρα την αδερφη σου την αφησαν να φυγει ή θα την κρατησουν μεσα?

την εβαλε στον καρδιοτοκογραφο κ μετα την εδιωξε.ολα καλα μεχρι στιγμης μονο τις ενεσεις να κανει κ ξεκουραση,να μην κανει αποτομες κινησεις κλπ

dtjGp3.png

uaI7p3.png

το μικρο μου θαυμα!!

Διαφημίσεις

την εβαλε στον καρδιοτοκογραφο κ μετα την εδιωξε.ολα καλα μεχρι στιγμης μονο τις ενεσεις να κανει κ ξεκουραση,να μην κανει αποτομες κινησεις κλπ

Και να μην ειναι πολυ ωρα ορθια γιατι το παιδι ειναι μεγαλο και τωρα ειναι ευαισθητος ο σακος......

Θα σου πω κατι αλλα μην της το μεταφερεις απλα να το ξερετε εσεις για να μην την αφησετε να ξεχαστει...Οταν γεννησα ημουν στο θαλαμο με μια κοπελα που της ετρεξαν αμνιακα στον 6ο εκανε τις ενεσεις αλλα δεν προσεξε ειχε παει για περπατημα και τελικα γεννησε δεν αντεξε ο σακος το βαρος και εσπασε οποτε πολυ προσοχη

κανονικ α αν σπασουν τ ανερα θλεει αντιβιωση...ελπιζω η ενεση να ηταναντιβιωση...ολα καλα ευχομαι!ρε συ το νεφελη ειναι τελειως ασχετοοοοοοοο ...θα δω

Ηρθε η kisha junior και ειναι οντως γκαυ...τσα!

81299f78bc.png

Για να μη μιλησω για τον κισομπεμπη...κεβλαρ!!!

44cf0f3e83.png

οτι κ να της πουμε δε καταλαβαινει αυτη.στο γαμο της ρουλας χορευε μεχρι το πρωι.

dtjGp3.png

uaI7p3.png

το μικρο μου θαυμα!!

Διαφημίσεις

Ποναει ο λαιμος μου ρε γ@μωτοοοοοοοοοοοοο

γιατι μαναρι μου εισαι ακομα αρρωστουλι? 000203F9.gif

sig.asp?img=ad1

dtjGp3.png

uaI7p3.png

το μικρο μου θαυμα!!

Λοιπον σας αφηνω να φτοιαξω και το προγραμμα του αντρα μου να με αφησει ησυχη μετα.....Φιλακια!!!! Θα μπω και ποιο μετα να διαβασω νεα απο τα κοριτσακια που ειναι στους γιατρους

Δεν ημουν πριν σημερα με επιασε πηγα πηρα και καραμελιτσες θα φτοιαξω και ενα τσαγακι και ολα καλα θα ειναι

ok baby.......bay bay !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

dtjGp3.png

uaI7p3.png

το μικρο μου θαυμα!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...