Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 16 λεπτά , little miracle είπε:

θα συμφωνησω κ εγω. ξεκινησα προσπαθειες πολυ κατω απο 30 κ κατεληξα τελικα να κανω παιδι μετα απο 5χρονια …. ολοι μας ειχαν στην ξεπετα. καμια εμβαθυνση και εξατομικευση. 

Ισως έχει μείνει η προκατάληψη για την ηλικία. Οπως αποθαρρύνουν χωρίς δεύτερη σκέψη μια γυναίκα άνω των 40, που μπορεί να έχει καλύτερες εξετάσεις από μια κάτω των 30.

Εκτός αν απλά βλέπουν ευκαιρία να μας εκμεταλλεύονται οικονομικά. 

• Μου αρέσει 1

Καφέ-πότε θα γίνω επιτέλους μανούλα?

Recommended Posts

Κισα δεν παιζει με τιποτα να κανω τεστ ειμαι καμμενη,παρ'οτι εχω στο συρταρι...αν ειναι θα κανω χοριακη.Να ρωτησω αν κανω αυριο που ειναι Σαββατο,παιζει να τα παρω την ιδια μερα;

δουλευουν τα μικροβιολογικα το σαββατο?γιατι εδω δεν δουλευουν.παντως εγω εμαθα οτι η χωριακη κανει να βγει το πολυ 2 ωρες..τ ωρα γιατι μας βγαζουνε την πιστη κ μας καθυστερουνε απο μια μερα εως δυο..δεν μπορω να το καταλαβω.εγω εχτες πηγα στις1 το μεσημερι να την κανω σε αλλο μικροβιολογικο απο αυτο που πηγαινω συνηθως κ τη ρωταω..θα βγουνε σημερα τα αποτελεσματα?ναι μου λεει.της λεω να παρω τηλ στο κλεισιμο το βραδυ?οχι μου λεει στις 6 που θα ανοιξουμε να παρεις θα ειναι ετοιμα.αν ερχοσουνα πρωι το μεσημερ θα ειχες απαντηση

dtjGp3.png

Η[]Ηρθες και μπορω να ονειρευτω..ηρθες και εχω μαθει να αγαπω!!![/color]

uaI7p3.png

το μικρο μου θαυμα!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 36,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Αννα25

4896

• geni

3291

• adnihor

3238

• παπακι4501

3137

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Παντως εδω μου τα βγαζουν τα αποτελεσματα σε 2 ωρες οποτε ρωτα....

Οσο για τις διευθυνσεις συμφωνω αλλα εμεις παντα φτοιαχνουμε δικες μας καρτες δεν παιρνουμε ετοιμες ειναι κατι που αρεσει πολυ στην μικρη η νυφη μου ειναι νηπιαγωγος και μου δινει πατρον και περναμε τελεια...οποτε θα τα πουμε αυτα προς τις γιορτες

Ναι βρε παιδι μου,μηπως να της εκανε μερικα ιδιαιτερα η Ανδριανη;:tongue:

ΟΧΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ

dtjGp3.png

uaI7p3.png

το μικρο μου θαυμα!!

Διαφημίσεις

τι λέει το άτομο ρε....μαρηηηηηηηηηηηηηηη, διαβάζεις μετά αυτά που γράφεις; ξεστραβωνόμαστε

Μαλλον εννουσε:δεν ξερω καλη μου,κανε σημερα να τα παρεις το απογευμα...:rolleyes:

OPYIp3.png

vez3p2.png

Διαφημίσεις

Μαλλον εννουσε:δεν ξερω καλη μου,κανε σημερα να τα παρεις το απογευμα...:rolleyes:

Α.ΡΕ ΜΑΝΟΥ ΑΤΕΛΕΙΩΤΗ....ΧΑΧΑΧΑΧΑ

dtjGp3.png

uaI7p3.png

το μικρο μου θαυμα!!

Α.ΡΕ ΜΑΝΟΥ ΑΤΕΛΕΙΩΤΗ....ΧΑΧΑΧΑΧΑ

Η αληθεια ειναι οτι εμεις οι Σαλονικιες εχουμε τον τροπο μας........εχω κανει ιδιαιτερα με το κισακι και το καταλαβαινω με τη μια:tongue::tongue::tongue::tongue:

Κουκλες πρεπει να παω στο φουρνο,φιλακια πολλα κι ευχαριστω για τη συμπαρασταση και συγγνωμη αν σας ζαλισα....

OPYIp3.png

vez3p2.png

καλημερα στις ομορφες!!!

εμεις ειμαστε πολυ καλα, συνηλθα λιγο απτο σοκ (οχι οτι ειναι τιποτα τρομερο η ουρολυμωξη) αλλα λογο αλεργιας πρεπει να ψαχνομαι εξωνυχιστηκα καθε μερα...και στις αντεδειξεις γραφει πως αλεργικοι σε πενικιλινη και κεφαλοσπορινες πρεπει να ειναι σε ετοιμοτητα...γιαυτο εχω χεστει πανω μου μετα συγχωρησεως κιολας

επισης σημερα πληρωθηκα και το επιδομα εγκυμοσυνης, τι καλα!!!

αδερφακι μου, να κοριτσακι μου, προσπαθω να μη στεναχωριεμαι πιο πολυ για τον μπεμπη που με εχει μουρλανει στις κλωτσιες το αγορι μου

σημερα εχουμε και το doppler στις 1 και με εχει φαει η αγωνια

καλη επιτυχια κι εσυ με το καρδουλινακι σας, θα περιμενουμε νεα, μην αργησεις να τα γραψεις οκ?

συμπεθερουλα μουατς!!!και πολλα χαδακια στη νυφουλα μου!!!

μανου μου, εγω δεν θα πω τιποτις!!!αυτο που θελει Ο Θεος με το καλο να το υποδεχτεις!!!αλλα μετα ο πελαργος θα ξεπουπουλιαστει...ΤΕΛΟΣ

φιλακια στηνμπαλαρινουλα μας!

τζενακι, μωρε μπραβο ηρεμια η σιστερ!

αννιω απολαυσε τα αντρακια σου γιατι οταν θα ερθει το τριτο (η τσουπιτσα σου) θα σου βγαλει την πιστη χαχαχα εισαι στανταρακι εσυ!!!

μαριαθ τι ωραια, φενεται πλεον η κοιλουμπιτσα!!!πολλα χαδακια στον μπεμπουλη!

κισακι μου, οτι ονομα κι αν παρει η μικρη να το χαιρεται, τα αλλα ειναι περιττα!!!

χριστιανα με το καλο η μπουμπου σας!φανταζομαι ο μπαμπας, χεσμενος για την κορη!!!

κουφετακι μη δινεις σημασια κοπελα μου, εγω στη θεση σου θα αναβα κι ενα τσιγαρακι θα χαμογελουσα ειρωνικα και θα του φυσουσα και τον καπνο στη μουρη, θα σπαγαν τα δικα του νευρα κι οχι τα δικα μου, δεν φτανει που τους ξεβρωμιζετε ζητανε και τα ρεστα...ουστ κοπριτες...τοσα ξερουν τοσα λενε

κιττυ, ξανθη, μινακι, γυναικακι μουυυυυυυυυυυυυυυυυυ με την νταφλουκο μας και ολα τα υπολοιπα κοριτσακι που σιγουρα καποια ξεχναω σας στελνω τα πιο γλυκα φιλια μου και μια κλωτσια απτον αντρακο μου...ειπαμε ολα τα μοιραζομαστε ετσιιιιιιιιιι?χαχαχα

τωρα παω να κανω το μπανακι μου και να ετοιμαζομαι για το ραντεβου με τον θησαυρουλη μου!

ο ζεβρακος μας εδειξε τον δρομο προς την ευτυχια!!!

IB5Vp2.png

σε περιμενουμε με πολυ αγαπη, ειδικα ο αδελφουλης σου!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...