Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 16 λεπτά , little miracle είπε:

θα συμφωνησω κ εγω. ξεκινησα προσπαθειες πολυ κατω απο 30 κ κατεληξα τελικα να κανω παιδι μετα απο 5χρονια …. ολοι μας ειχαν στην ξεπετα. καμια εμβαθυνση και εξατομικευση. 

Ισως έχει μείνει η προκατάληψη για την ηλικία. Οπως αποθαρρύνουν χωρίς δεύτερη σκέψη μια γυναίκα άνω των 40, που μπορεί να έχει καλύτερες εξετάσεις από μια κάτω των 30.

Εκτός αν απλά βλέπουν ευκαιρία να μας εκμεταλλεύονται οικονομικά. 

• Μου αρέσει 1

Καφέ-πότε θα γίνω επιτέλους μανούλα?

Recommended Posts

εμένα ο μεγάλος έχει το όνομα του πεθερού μου και ο μικρός της μαμάς μου. αν κάνω κόρη ποτέ θα της δώσω του μπαμπά μου, τα είχαμε αναποδιάσει τα ονόματα γιατί μας άρεσαν περισσότερο έτσι. Τη μαμά τη λένε αγγελική, τον μικρό μου άγγελο. και αν ποτέ κάνω κόρη θα την πω ιωάννα

mIdZp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 36,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Αννα25

4896

• geni

3291

• adnihor

3238

• παπακι4501

3137

Περισσότερες δημοσιεύσεις

με πηρε η μανα μου.τελικα το αδελφακι μου ειχε συσπασεις εδω κ δυο μερες κ δεν το ειχε καταλαβει το μαναρι μου.οντως αυτο ηταν αμνιακο υγρο κ της εδωσε κατι ενεσεις.αφου την κατσαδιασε πρωτα που 2 μερες ειχε πετρωσει η κοιλια κ αυτη δεν εδωσε βαση.το μωρο εν ο μεταξυ ειναι ΤΕΡΑΣΤΙΟ για το μηνα της.1300.πηρε 100 γραμμαρια απο την προηγουμενη εβδομαδα.ο γιατρος της ειπε οτι το μωρο ειναι φαταουλας.επισης τη ειπε ξαπλα ,ξεκουραση κ αγιος ο θεος.μου αρεσει που δεν ηθελε να παει στο νοσοκομειο....

dtjGp3.png

Η[]Ηρθες και μπορω να ονειρευτω..ηρθες και εχω μαθει να αγαπω!!![/color]

uaI7p3.png

το μικρο μου θαυμα!!

Τελεια ιδεα αννιω κοιταξτε στειλτε οποια θελει και διευθυνση για να στειλω καρτουλες εορταστικες.Αντε κοριτσια ερχονται Χριστουγεννα και θα περασουμε τελεια,οτι κι αν γινει,οσο ειμαστε γεροι κι εχουμε τις οικογενειες μας!!!!!!!!!:P

OPYIp3.png

vez3p2.png

Ναι οταν θα το στολησουμε θα σας στηλω με μειλ θα αναψω και το τζακι που θα ειναι διπλα και ειναι σουπερ αλλα ετσι οπως το παει ο καιρος με το τζακι θα σκασουμε

ναι, τζάκι και σεις δίπλα με τα μαγιώ, σάουνα. Εδώ εμείς ούτε καλοριφέρ δεν έχουμε ανάψει. Κατάντια.

mIdZp3.png

με πηρε η μανα μου.τελικα το αδελφακι μου ειχε συσπασεις εδω κ δυο μερες κ δεν το ειχε καταλαβει το μαναρι μου.οντως αυτο ηταν αμνιακο υγρο κ της εδωσε κατι ενεσεις.αφου την κατσαδιασε πρωτα που 2 μερες ειχε πετρωσει η κοιλια κ αυτη δεν εδωσε βαση.το μωρο εν ο μεταξυ ειναι ΤΕΡΑΣΤΙΟ για το μηνα της.1300.πηρε 100 γραμμαρια απο την προηγουμενη εβδομαδα.ο γιατρος της ειπε οτι το μωρο ειναι φαταουλας.επισης τη ειπε ξαπλα ,ξεκουραση κ αγιος ο θεος.μου αρεσει που δεν ηθελε να παει στο νοσοκομειο....

αααααααααααααααααα, πες της να παλουκωθεί σε παρακαλώ. Όλα θα πάνε καλά. Θέλει πολύ ξεκούραση τώρα.

mIdZp3.png

Διαφημίσεις

κούκλες σόρρυ είμαι από κινητό μέχρι να γράψω έχετε εμφανιστεί όλες!καλημερα αννιω μαρακι αννούλι μάνου μπας και κανείς τεστακι;

Ηρθε η kisha junior και ειναι οντως γκαυ...τσα!

81299f78bc.png

Για να μη μιλησω για τον κισομπεμπη...κεβλαρ!!!

44cf0f3e83.png

Οποτε δικαιωματικα νομιζω η δευτερη πριγκηπισσα σου,μπορει να παρει το ονομα της μανουλας σου.

Ναι απλα σκεφτομουν και το Ιωαννα ειναι του μπαμπα μου και του πεθερου μου αλλα μετα σκεφτηκα να βγαλεις ενα ονομα νεκρου σαφεστατα τον τιμας αλλα ποσο ποιο ωραιο ειναι να τιμας καποιον εν ζωη και να το χαιρεται....

Παντως ο αντρας μου δεν ανακατευεται καθολου δικο μου το διλλημα

Κισα δεν παιζει με τιποτα να κανω τεστ ειμαι καμμενη,παρ'οτι εχω στο συρταρι...αν ειναι θα κανω χοριακη.Να ρωτησω αν κανω αυριο που ειναι Σαββατο,παιζει να τα παρω την ιδια μερα;

OPYIp3.png

vez3p2.png

αααααααααααααααααα, πες της να παλουκωθεί σε παρακαλώ. Όλα θα πάνε καλά. Θέλει πολύ ξεκούραση τώρα.

η αντριανη κ η διαλεχτη ειναι τα τελειως αντιθετα ακρα...ε?

dtjGp3.png

Η[]Ηρθες και μπορω να ονειρευτω..ηρθες και εχω μαθει να αγαπω!!![/color]

uaI7p3.png

το μικρο μου θαυμα!!

Διαφημίσεις

Κισα δεν παιζει με τιποτα να κανω τεστ ειμαι καμμενη,παρ'οτι εχω στο συρταρι...αν ειναι θα κανω χοριακη.Να ρωτησω αν κανω αυριο που ειναι Σαββατο,παιζει να τα παρω την ιδια μερα;

ξέρω ότι υπάρχουν μικροβιολογικά που στο δίνουν το αποτέλεσμα αυθημερόν.

mIdZp3.png

Αν πας απο τις 8 το πρωι ναι ισως σου τα δωσουν βρε συ γιατι δεν τους παιρνεις τηλ να τους ρωτησεις και αν δεν τα βγαζουν ασε για δευτερα

ξέρω ότι υπάρχουν μικροβιολογικά που στο δίνουν το αποτέλεσμα αυθημερόν.

Ναι γιατι αν ειναι τα παρω τη Δευτερα,να μου λειπει.Τελοσπαντων αν δεν ερθει κι αυριο το πρωι,θα μιλησω με μικροβιολογικο.

OPYIp3.png

vez3p2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...