Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, Nima21 είπε:

Μα ναι οχι τπτ.. αλλα παιρνω καιρο προβιοτικα γιατι εχω συνδρομο ευερεθ εντερου και σκεφτομαι οτι ειναι κριμα να μη βοηθάνε και κολπικά.. 

Παντως για το utrogestan πρωτη φορα διαβάζω οτι δεν βοηθαει το ιδιο απο το στόμα.. είχα ρωτήσει καποιες μαιες γιατί δεν ηθελα να το παίρνω απο το στομα  και μου ειπαν οτι δεν υπαρχει διαφορα

Ο γυναικολόγος μου και εξωσωματικός μου έχει πει οτι υπάρχει διαφορά. Φαντάσου με αιμορραγίες επέμενα να τα συνεχίζω κολπικά. Το ίδιο και η ενδοκρινολόγος. Εδώ κάποιες παίρνουν τα ciclacur κολπικά μήπως έχουν καλύτερη απορρόφηση. Φαντάζομαι ότι έχει να κάνει με την ταχύτητας πχ , η ένεση είναι η ποιο γρήγορη απορρόφηση. Δεν είμαι

Δεν είμαι γιατρός, μπορεί να ήταν η δική τους προσέγγιση και να μην ισχύει. 

Καφέ-πότε θα γίνω επιτέλους μανούλα?

Recommended Posts

εστειλα μνμ, θα περιμενω τωρα απαντηση.

το μακροστενο ειχα..

αλλα το μνμ εδειχνε ποσο μακρος πρεπει να εχει..αλλα και υψος..αααχ

ουτε αυτο ειναι στα πλαισια ουτε το μακρυ..

παω να παρω μετρα χαχαχα

ο ζεβρακος μας εδειξε τον δρομο προς την ευτυχια!!!

IB5Vp2.png

σε περιμενουμε με πολυ αγαπη, ειδικα ο αδελφουλης σου!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 36,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Αννα25

4896

• geni

3291

• adnihor

3238

• παπακι4501

3137

Περισσότερες δημοσιεύσεις

hello girls!καλε γιωργια ποσο χρονων ειναι τα παιδια τις γειτονισσας?καλα εχω ριξει το γελιο σορι κιολας αλλα θυμηθηκα τα δικα μου.οταν ηταν τα δυο 1α μου μικρα εγω δεν δουλευα και για τα παιδια μου πρωτα απο ολα ειχα συνεχεια 5 εξτρα αγορια φιλων στο σπιτι μου μεσα και να οι κρεπες με διπλα τηγανια και να οι μερεντες ακι να παιζαν κρυφτο σε ολο το σπιτι ακθε μερα και στο τελος μαλλωσα και με την μια δεν μιλιωμαστε χρονια τωρα γτ ο γιοκας της ειχε μακρυ χερακι και ενα χρονο μεγαλυτερο απο τον δικο μου μας ειχε σαπισει στο ξυλο αχ!!!το παθημα μου γινε μαθημα και ενα εχω να πω!!τα παιδια σας και μονο αυτα με προσοχη ποιον βαζετε μεσα στο σπιτι σας!!αν και ειναι και λιγο μην σου τυχει το πραγμα

921477wc2fyvv2y2.gif

Δηλαδη τι διαστασεις επιτρεπονται?

κοιτα, αυτο εχει 650χ120 pixels

το χοντρο 450χ185

ποιο να κρατησω δεν ξερω..εχω στειλει μνμ..μηπως να στειλω και με το μακροστενο? μην ακουσω τιποτα μπινελικια..ξερω γω

δεν ειμαι κομπιουτερου γμτ

IB5Vp2.png

Διαφημίσεις

Καλως το κουφετακι!

Το ενα 14 και το αλλο 11 και τα σκασμενα μεσα στην ευγενεια ηταν!Ασε με βαρεσε το εγκεφαλικο λεμε!Ο αντρας μου πηρε αναποδες γιατι πριν απο μερες τσακωνομασταν για ενα μηνυμα που υπηρχε σε μια σελιδα του και καλα οτι το εγραψε αυτος και μου ελεγε οτι εγω μπηκα και το εγραψα!Τελικα μαλλον ηταν αυτα και μας εκαναν μαλλιοκουβαρα!

Οποιος τα λεει μπροστα μου τα ακουνε τα αφτια μου

οποιος τα λεει απο πισω μου τα ακουνε τα οπισθια μου και απαντανε αναλογα!:tongue:

Γιατι ν ακουσεις μπινελικια ρε κοπελιτσα?βοηθεια ζητας δεν ειναι κατι κακο!

Οποιος τα λεει μπροστα μου τα ακουνε τα αφτια μου

οποιος τα λεει απο πισω μου τα ακουνε τα οπισθια μου και απαντανε αναλογα!:tongue:

hello girls!καλε γιωργια ποσο χρονων ειναι τα παιδια τις γειτονισσας?καλα εχω ριξει το γελιο σορι κιολας αλλα θυμηθηκα τα δικα μου.οταν ηταν τα δυο 1α μου μικρα εγω δεν δουλευα και για τα παιδια μου πρωτα απο ολα ειχα συνεχεια 5 εξτρα αγορια φιλων στο σπιτι μου μεσα και να οι κρεπες με διπλα τηγανια και να οι μερεντες ακι να παιζαν κρυφτο σε ολο το σπιτι ακθε μερα και στο τελος μαλλωσα και με την μια δεν μιλιωμαστε χρονια τωρα γτ ο γιοκας της ειχε μακρυ χερακι και ενα χρονο μεγαλυτερο απο τον δικο μου μας ειχε σαπισει στο ξυλο αχ!!!το παθημα μου γινε μαθημα και ενα εχω να πω!!τα παιδια σας και μονο αυτα με προσοχη ποιον βαζετε μεσα στο σπιτι σας!!αν και ειναι και λιγο μην σου τυχει το πραγμα

γεια σου κουφετο!!!!!!!της τρωγατε για τα καλα δλδ..η μανα του τι ειχε πει η εκανε τον αλεκο?

ρε κουφετι μου, δες στο τικερ μου αν υπαρχει σε μινι γιατι μου δωσανε κιτρινη

χακερ μου εσυ!!!:lol::lol::lol:

IB5Vp2.png

ενταξει κοριτσια, μου απαντησαν, αυτο που εχω τωρα ειναι επιτρεπτο γιουπιιιιιιιιιιιιιιιιιι!!!

IB5Vp2.png

Διαφημίσεις

Καλως το κουφετακι!

Το ενα 14 και το αλλο 11 και τα σκασμενα μεσα στην ευγενεια ηταν!Ασε με βαρεσε το εγκεφαλικο λεμε!Ο αντρας μου πηρε αναποδες γιατι πριν απο μερες τσακωνομασταν για ενα μηνυμα που υπηρχε σε μια σελιδα του και καλα οτι το εγραψε αυτος και μου ελεγε οτι εγω μπηκα και το εγραψα!Τελικα μαλλον ηταν αυτα και μας εκαναν μαλλιοκουβαρα!

μη χειροτερα..ειδες?κανεις το καλο και βρισκεις το μπελα σου.

IB5Vp2.png

Καλως το κουφετακι!

τα παιδια δεν φταινε! οσο και να μην το νιωθεις τωρα, γτ εχεις τα νευρα σου μαζι τους,αυτα ειναι διδαχες σοβαροτατες μεσα απο το σπιτι,τα παιδια σε αυτη την ηλικια ειναι καθρεφτης των γονιων τους!!!εξου και η αντιδρασης της χαζοβιολας που φωναζε και απο πανω!!αντε αν εισαι μαγκας διδαξε στο παιδι σου ηθος και βοηθησε το να εχει σωστη αντιληψη!!ασε μην ασχολησε δεν θα καταλαβουν τπτ!!σας βαλανε και μαλωνατε αντε ρε μην πω τπτ παραπανω τωρα!!!

γεια σου κουφετο!!!!!!!της τρωγατε για τα καλα δλδ..η μανα του τι ειχε πει η εκανε τον αλεκο?

ρε κουφετι μου, δες στο τικερ μου αν υπαρχει σε μινι γιατι μου δωσανε κιτρινη

χακερ μου εσυ!!!:lol::lol::lol:

η μανα του ηταν παιδικη μου φιλη και ελεγε οτι το παιδι της δεν φταιει σε τπτ και οτι ο δικος μου τον προκαλουσε ασε μην τα θυμαμε τωρα και σβουριζω!!!τον ειχανε μια μερα αυτο και ο απο πανω τους 2 χρονια μεγαλυτερος τον κρατουσε ο ενας τα χερια και ο αλλος του βαρουσε μπουνιες στο στομαχι κατω απο το μπαλκονι μου και τον ακουσα και σκοτωθηκα στις σκαλες για να παω δεν μμπορεις να φανταστεις τι εχω τραβηξει απο αυτο το παιδι το οποιο τα εκανε γτ αυτο θεωρουσε σωστο αφου τον υποστυριζε η μανα του τωρα ομως που μεγαλωσε ειναι 17 χρ. και τα τελευταια χρονια ειναι πολυ φιλος με τον δικο μου και πολυ σωστο παιδι γτ του γυριζε αντιστροφα ολο αυτο το θεμα το σκεφτηκε και συμπερανε ....παλι καλα!!!γι αυτο δεν μιλαω μαζι της ειναι ανεγκεφαλη η τυπισσα!!!για να ψαξω λιγο βρε κοριτσι μου για το τικερ!!!χα!στα παρκα να δειτε τι γινετε να προχτες η μανα στο παγκακι εγω να φουσκωνω μπαλονια και το παιδι της να τα σπαει μεσα απο τα χερακια των μωρων 2-3 χρ. και αυτη τπτ!!μια δυο τον πιανω και λεω που ειναι η μανα σου (μπροστα της)να σε κανει παρατηρηση που σπας τα μπαλονια που δεν ειναι δικα σου?....τον πηρε και εφυγε η κουραδα!!!!

921477wc2fyvv2y2.gif

καλα, ηρθε ο καλος μου να δει κατι στο στοιχημα και μου εκλεισε τη συνδεση..

επιτηδες το εκανε ξερω χαχαχαχα

IB5Vp2.png

η μανα του ηταν παιδικη μου φιλη και ελεγε οτι το παιδι της δεν φταιει σε τπτ και οτι ο δικος μου τον προκαλουσε ασε μην τα θυμαμε τωρα και σβουριζω!!!τον ειχανε μια μερα αυτο και ο απο πανω τους 2 χρονια μεγαλυτερος τον κρατουσε ο ενας τα χερια και ο αλλος του βαρουσε μπουνιες στο στομαχι κατω απο το μπαλκονι μου και τον ακουσα και σκοτωθηκα στις σκαλες για να παω δεν μμπορεις να φανταστεις τι εχω τραβηξει απο αυτο το παιδι το οποιο τα εκανε γτ αυτο θεωρουσε σωστο αφου τον υποστυριζε η μανα του τωρα ομως που μεγαλωσε ειναι 17 χρ. και τα τελευταια χρονια ειναι πολυ φιλος με τον δικο μου και πολυ σωστο παιδι γτ του γυριζε αντιστροφα ολο αυτο το θεμα το σκεφτηκε και συμπερανε ....παλι καλα!!!γι αυτο δεν μιλαω μαζι της ειναι ανεγκεφαλη η τυπισσα!!!για να ψαξω λιγο βρε κοριτσι μου για το τικερ!!!χα!στα παρκα να δειτε τι γινετε να προχτες η μανα στο παγκακι εγω να φουσκωνω μπαλονια και το παιδι της να τα σπαει μεσα απο τα χερακια των μωρων 2-3 χρ. και αυτη τπτ!!μια δυο τον πιανω και λεω που ειναι η μανα σου (μπροστα της)να σε κανει παρατηρηση που σπας τα μπαλονια που δεν ειναι δικα σου?....τον πηρε και εφυγε η κουραδα!!!!

κουφετακι, το θεμα με το τικερ τακτοποιηθηκε, ευχαριστω πολυ παντως!

οσο για την τυπισσα..τι να πω..μερικοι γονεις δεν ξερουν πως να μεγαλωσουν τα παιδια τους..γιαυτο ομως υπαρχουν οι γιαγιαδες και οι παππουδες!

οσο για την αναισθητη κυρια στο παρκο..τι να πω..επρεπε να τις σκασεις κι εσυ ενα μπαλονι μεσα στα μουτρα και να της το δωσεις να το φαει γκρρρρρρρρ

IB5Vp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...