Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 9 λεπτά , Anastasia2005 είπε:

Καλημέρα κορίτσια...Σήμερα πήγα σε έναν ακόμη γυναικολόγο ο οποίος κάνει και εξωσωματική...Του έδειξα όλες τις εξετάσεις...Υποπτεύεται μικροβιομα στο ενδομητριο..Είδε και την υστεροσκοπηση πριν 10 χρόνια που ήταν καθαρή ,αλλά μου λέει να δεις που από κει ξεκινάνε οι λοιμώξεις σου...Δεν είχες υδροσαλπιγγα και έκανες 2...Είχες τέλεια έμβρυα Κ όμως έμεινες εγκυος και δεν προχώρησε...Είχε μια λογική όλο αυτό..Μου είπε για αφαίρεση υδροσαλπιγγας και βιοψία ενδομητρίου..Μου είπε ότι γίνεται και ταυτόχρονα σε ένα χειρουργείο...Το θέμα μου είναι ότι εγώ τη λαπαροσκόπηση θα την κάνω στο δημόσιο ,σιγά μη γίνεται...Επίσης με αποτρψε από το δημόσιο γιατί μου είπε ότι η ωοληψιας γίνεται το αργότερο Παρασκευή οπότε μου λέει αν δεν είσαι τυχερή δεν θα πάρεις ποτέ βλαστοκυστες...Ξέρω κάνει τη δουλειά του αλλά αν ισχύει την έκατσα..3..200 σε αυτόν η εξωσωματική 

Καλημέρα, 

Αυτές είναι οι τιμές. Γενικά με κατάψυξη και μια εμβρυομεταφορά πάει στα 5.000. 

Είναι σαν ταρίφα. 

Γενικά, τέτοιου τύπου χειρουργεία, καλό είναι να κοιτάς τον Γιατρό και όχι που θα την κάνεις. Ξέρω ότι το ποσό είναι υψηλό για λαπαροσκόπηση, αλλά καλύτερα να σπρώξεις την εξωσωματική και να κάνεις χειρουργείο με κάποιον που θα εμπιστευτείς και θα έχει εμπειρία, όχι με κάποιον που θα εφημερεύεις ή ειδικευόμενο. 

Αν έχεις υδροσάλπιγγα πρέπει οπωσδήποτε να αφαιρεθεί. Σωστά στα είπε, πέρα από βιοψία ενδομήτριου να κάνεις και μικροβίωμα.

Καφέ-πότε θα γίνω επιτέλους μανούλα?

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 36,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Αννα25

4896

• geni

3291

• adnihor

3238

• παπακι4501

3137

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Αχ βρε κοριτσια δεν ξερω απλα επειδη ετυχε να ερθει και την 35η ειπα να περιμενω.Εξαλλου δε με βλεπω με τεστ και στις 3 εγκυμοσυνες ηταν αρνητικα γιατι λογω καθυστερημενης συλληψης,η γοναδοτροπινη μου εινα χαμηλη και δεν ανιχνευεται,οποτε πρεπει χοριακη.Αλλα κοριτσια δεν θα την αντεξω την κουλουρα,οποτε καλυτερα να περιμενω κι αν περασει το Σ/Κ (μακαρι Παναγια)τοτε θα ειμαι και πιο σιγουρη για το αποτελεσμα.

Αννιω μου τα εχουμε ξαναπει,πρεπει να χαλαρωσεις και θα δεις οτι θα ερθει,ελα σε παρακαλω.........

θα χαλαρώσω, είπα αυτό το μήνα να το λήξω λίγο το θέμα του άγχους. Ευτυχώς που έχω και σας και τα λέω και δεν το περνάω στον άντρα μου. Μου δίνετε πολύ δύναμη με τις ευχές σας, πραγματικά. Μεσολαβούν και οι γιορτές τώρα οπότε......θα ξεχαστούμε

mIdZp3.png

Εγω Αννιω μου μια με την εξεταση μια με την αποκοληση ουτε εχω στρωσει ακομα....οποτε απο εβδομαδα λεω να τα κανω ναστρωσω και μετα να στολισω με την μικρη μαζι...

Κισσακι εχω και εγω θεμα με το ονομα αλλα γερνω πως της μαμας μου γιατι παντα αυτη τρεχει για ολους και στο κατω κατω αυτη με μεγαλωσε μονη της οποτε ειναι το λιγοτερο που μπορω να κανω αρα η μικρη θα ειναι συνονοματη σου....

Ετσι μπραβο αννιω μου,κι εγω χθες ειχα τον αντρα μου που με ρωτουσε σε ποια μερα ειμαι,και μου λεει ενταξει ας μη το συζηταμε,εξαλλου σου εχει ερθει και στις 35.....προσπαθησε να το παιξει κουλ,αλλα ηταν το πρωτο πραγμα που με ρωτησε οταν σηκωθηκα στις εφταμιση σημερα........

OPYIp3.png

vez3p2.png

Διαφημίσεις

Καλημερα αννουλα και κισααααααα,τι κανετε κοριτσακια μου.

Η αληθεια ειναι αννιω μου οτι εγω σκεφτομουν την 1η Δεκεμβριου.

μωρέ εσείς εκεί πάνω έχετε άλλο καιρό....εμείς σε λίγο θα πάμε για μπάνιο. Στο μεταξύ σκεφτόμουν να πάρω συμμαθητές του μεγάλου μετά από το σχολειο στο σπίτι και να το στολίσουν παρέα. Άρα έλεγα να το κάνω την επόμενη παρασκευή 26. Νωρίς δεν είναι? αλλιώς την πρώτη παρασκευή του Δεκέμβρη. Αν δεήσει ο κύριος να μας στείλει καμια θερμοκρασία χαμηλότερη των 20

mIdZp3.png

Τζενη εισαι τρελαρα ρε....χαχαχαχα

Αννιω μου η καλυτερη περιοδο ειναι αυτη θα στολισετε θα εχεις τα αγορακια σου να διαβασετε παραμυθια για τα χριστουγεννα και θα περασει πολυ ομορφα ο καιρος

Καλα αννιω δικιο εχεις με τον καιρο,αν κι εμεις προς το παρον καλα ειμαστε ακομα....μια χαρα η ιδεα να το στολισουν τα παιδια,οποτε κι αν το κανεις μωρε σημασια δεν εχει η ημερομηνια.Νομιζω πως τα παιδακια το χαιρονται παααρα πολυ,κι η δικια μου,ολο με ρωταει ποτε θα στολισουμε.

OPYIp3.png

vez3p2.png

Ετσι μπραβο αννιω μου,κι εγω χθες ειχα τον αντρα μου που με ρωτουσε σε ποια μερα ειμαι,και μου λεει ενταξει ας μη το συζηταμε,εξαλλου σου εχει ερθει και στις 35.....προσπαθησε να το παιξει κουλ,αλλα ηταν το πρωτο πραγμα που με ρωτησε οταν σηκωθηκα στις εφταμιση σημερα........

Καλά εμένα είναι άσχετος. Τελείως. Δεν θέλει και να ξέρει μάλλον και να σου πω καλύτερα, γιατί νομίζω ότι δεν θα λειτουργούσαμε σωστά. Για να καταλάβεις με κυνηγάει αμέσως πριν και αμέσως μετά την περίοδο και στις γόνιμες διαλειμματίζεται. Αντε να τον πείσω. χαχαχ

mIdZp3.png

Διαφημίσεις

Αννουλα η μικρη εχει το ονομα της πεθερας σου τωρα;

Ναι βεβαια Βαγγελιω...αλλα σιγα μην το φωναζα ετσι το παιδι το Ευαγγελια μου αρεσει αλλα εδω ποτε δεν τις φωναζουν ετσι τις λενε ολες Βαγγελιω οποτε και εγω το ξεκοψα απο την αρχη

Τζενη εισαι τρελαρα ρε....χαχαχαχα

Αννιω μου η καλυτερη περιοδο ειναι αυτη θα στολισετε θα εχεις τα αγορακια σου να διαβασετε παραμυθια για τα χριστουγεννα και θα περασει πολυ ομορφα ο καιρος

τέλεια τέλεια. να αλληλοστείλουμε και φωτό από τα δέντρα μας και τα παιδιά μας για να φιάξουμε κλίμα. Κίσαααααααααααααααα, που είσαι ρε, παρεξηγήθηκες?

mIdZp3.png

Ναι βεβαια Βαγγελιω...αλλα σιγα μην το φωναζα ετσι το παιδι το Ευαγγελια μου αρεσει αλλα εδω ποτε δεν τις φωναζουν ετσι τις λενε ολες Βαγγελιω οποτε και εγω το ξεκοψα απο την αρχη

Οποτε δικαιωματικα νομιζω η δευτερη πριγκηπισσα σου,μπορει να παρει το ονομα της μανουλας σου.

OPYIp3.png

vez3p2.png

Ναι οταν θα το στολησουμε θα σας στηλω με μειλ θα αναψω και το τζακι που θα ειναι διπλα και ειναι σουπερ αλλα ετσι οπως το παει ο καιρος με το τζακι θα σκασουμε

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...