Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Καλημέρα κορίτσια...Σήμερα πήγα σε έναν ακόμη γυναικολόγο ο οποίος κάνει και εξωσωματική...Του έδειξα όλες τις εξετάσεις...Υποπτεύεται μικροβιομα στο ενδομητριο..Είδε και την υστεροσκοπηση πριν 10 χρόνια που ήταν καθαρή ,αλλά μου λέει να δεις που από κει ξεκινάνε οι λοιμώξεις σου...Δεν είχες υδροσαλπιγγα και έκανες 2...Είχες τέλεια έμβρυα Κ όμως έμεινες εγκυος και δεν προχώρησε...Είχε μια λογική όλο αυτό..Μου είπε για αφαίρεση υδροσαλπιγγας και βιοψία ενδομητρίου..Μου είπε ότι γίνεται και ταυτόχρονα σε ένα χειρουργείο...Το θέμα μου είναι ότι εγώ τη λαπαροσκόπηση θα την κάνω στο δημόσιο ,σιγά μη γίνεται...Επίσης με αποτρψε από το δημόσιο γιατί μου είπε ότι η ωοληψιας γίνεται το αργότερο Παρασκευή οπότε μου λέει αν δεν είσαι τυχερή δεν θα πάρεις ποτέ βλαστοκυστες...Ξέρω κάνει τη δουλειά του αλλά αν ισχύει την έκατσα..3..200 σε αυτόν η εξωσωματική 

Καφέ-πότε θα γίνω επιτέλους μανούλα?

Recommended Posts

Καλημερα μαριαθ,τζενη τιποτα ακομα κι ομολογω οτι τα νευρα μου ειναι κροσιααααααααααα,μου τι δινει η αναμονη,τουλαχιστον να ερθει στην ωρα της να τελειωνουμε.Παντως ευχαριστω για τις ευχες.

ποτε περιμενες να ...μην σου ερθουνε?

dtjGp3.png

Η[]Ηρθες και μπορω να ονειρευτω..ηρθες και εχω μαθει να αγαπω!!![/color]

uaI7p3.png

το μικρο μου θαυμα!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 36,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Αννα25

4896

• geni

3291

• adnihor

3238

• παπακι4501

3137

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλημερα Τζενακι εννοειτε πως δεν πειραζει κανε θεραπεια βγαλτο το δοντι και μετα βαρα στο ψαχνο...!!!!!

Παπακι μου ετσι ειναι αυτα ανακατοσουρες και θα ερθουν κι αλλα....Αντε να μας πεις νεα σου τωρα ολα καλα να ειναι κουκλα

Συμπεθερα ολα καλα θα πανε η αντιβιωση ειναι καλη δεν χρειαζεται να στεναχωριεσαι....

Κουφετακι μωρε δεν του δινες μια με κανα φτυαρι.....χωρος εκει υπαρχει αστο καλο του τον σκατο γερο υπομονη κοριτσακι καποια στιγμη ολα θα φτοιαξουν....

Κισα τι κανεις μαρη την μικρη την δαγκωνεις καθολου?

Μανου μου και τι καθεσαι?Κουκλα μου 35η μερα σημερα.....

Μαριαθ μου εμενα μου αρεσουν οι μεγαλες κοιλιτσες ετσι σε προσεχουν ολοι....χαχαχα

Εμενα εχτες μεχρι και την σειρα στο ταμειο του σουπερ μου εδωσαν....

Διαφημίσεις

Καλημερα μαριαθ,τζενη τιποτα ακομα κι ομολογω οτι τα νευρα μου ειναι κροσιααααααααααα,μου τι δινει η αναμονη,τουλαχιστον να ερθει στην ωρα της να τελειωνουμε.Παντως ευχαριστω για τις ευχες.

ρε κορίτσι λες? εγώ είμαι 31 μέρα αλλά έχω μεγάλο κύκλο και επιπλέον δεν είμαι έγκυος και με τη βούλα του τεστ, άρα την περιμένω. Αλλά εσύ? αχ τι να πω, μακάρι αγάπη. Το θέμα είναι ότι κουράστηκα, αισθάνομαι ότι προσπαθώ ένα χρόνο, γιατί έχω στο μυαλό μου και τους μήνες πριν την παλλίνδρομη. Δεν ξέρω. Μακάρι να έρθει το μωράκι σύντομα και να πάνε όλα καλά.

mIdZp3.png

Κοιτα τζενη συνηθως ο κυκλος ειναι γυρω στις 32 αλλα εχει ερθει φορα που εφτασε και στις 35 μερες που ειναι το οριο.Σημερα ειμαι στην 35η:confused:

στην 35η?:confused::confused::confused:.αχ βρε μανου μου αν μπορεις κανε υπομονη κ καντο αυριο το πρωι

dtjGp3.png

uaI7p3.png

το μικρο μου θαυμα!!

καλημερουδια αννιω..μη μου αγχωνεσαι κουκλα μου..το σπορακι θα ερθει κ συντομα.σκεψου θετικαααααααααααααααααααα..................

dtjGp3.png

uaI7p3.png

το μικρο μου θαυμα!!

Διαφημίσεις

καλημερα ανετακι. Όνομα δεν έχουμε καταλήξει. Από γυναικεία έχουμε αρετή η πεθερά μου κι ελισάβετ η μαμα μου. Το αρετή μου αρέσει αλλά τα υποκοριστικα αρετουλα και τούλα μου δινουν.επίσης τοο μπαμπά μου τοο μεν ιμια. Δεο τρελαίνομαι αλλά ήλθανόα θα μου απεδε-θα δείξει. Πάντως τι δήμητρα σαν δεύτερο επειδή γεννήθηκε αγ. Δημητρίου μάλλον δεν το γλυτώνω ε;

Ηρθε η kisha junior και ειναι οντως γκαυ...τσα!

81299f78bc.png

Για να μη μιλησω για τον κισομπεμπη...κεβλαρ!!!

44cf0f3e83.png

Αννιω μου τι κανεις βρε? Οι κουκλοι σου τι κανουν? Οσο για το μωρο μην αγχωνεσαι προβλημα συληψης δεν εχετε οποτε χωρις αγχος θα ερθει...

μια χαρά είμαι αννούλα, τα μαθαίνω και τα δικά σου. κορούλα ε? άντε με το καλό. Μάλλον έχεις δίκιο, πρόβλημα σύλληψης δεν έχουμε αό ό,τι φαίνεται, κάποια στιγμή θα έρθει και αυτό....απλά αισθάνομαι ότι φέτος δεν θα έλεγα ότι είναι και η χρονιά μας, οικογενειακών. Τεσπα. Τα μωρά μου είναι μια χαρά, στο σταθμό το πρωί, στα πάρκα το απόγευμα, δεν καθόμαστε λεπτό. 8 το βράδυ ξεραίνονται. Ο μικρός ψιλοάρχισε και την πάνα στο σχολείο...το ζουζούνι. Ο μεγάλος μου είναι όοοοοοοολα τα λεφτά. Ρε κορίτσια, δέντρο πότε θα στολίσετε με αυτόν τον κωλόκαιρο?

mIdZp3.png

καλημερα ανετακι. Όνομα δεν έχουμε καταλήξει. Από γυναικεία έχουμε αρετή η πεθερά μου κι ελισάβετ η μαμα μου. Το αρετή μου αρέσει αλλά τα υποκοριστικα αρετουλα και τούλα μου δινουν.επίσης τοο μπαμπά μου τοο μεν ιμια. Δεο τρελαίνομαι αλλά ήλθανόα θα μου απεδε-θα δείξει. Πάντως τι δήμητρα σαν δεύτερο επειδή γεννήθηκε αγ. Δημητρίου μάλλον δεν το γλυτώνω ε;

ρε συ κίσσα, σπαζοκεφαλιζω κάθε φορά να διαβάσω τι λες....χαχαχαχα. Εμένα και τα τρία που μου είπες μου αρέσουν. Και επίσης μου αρέσει να είναι ονόματα των γονιών μας, έτσι για το συνειρμό. Τα άσχετα μου τη δίνουν λίγο

mIdZp3.png

Αχ βρε κοριτσια δεν ξερω απλα επειδη ετυχε να ερθει και την 35η ειπα να περιμενω.Εξαλλου δε με βλεπω με τεστ και στις 3 εγκυμοσυνες ηταν αρνητικα γιατι λογω καθυστερημενης συλληψης,η γοναδοτροπινη μου εινα χαμηλη και δεν ανιχνευεται,οποτε πρεπει χοριακη.Αλλα κοριτσια δεν θα την αντεξω την κουλουρα,οποτε καλυτερα να περιμενω κι αν περασει το Σ/Κ (μακαρι Παναγια)τοτε θα ειμαι και πιο σιγουρη για το αποτελεσμα.

Αννιω μου τα εχουμε ξαναπει,πρεπει να χαλαρωσεις και θα δεις οτι θα ερθει,ελα σε παρακαλω.........

OPYIp3.png

vez3p2.png

Καλα βρε γαιδουρες εμενα καμια δεν με καλημεριζει φτου σας....χαχαχαχα

τι εγινε βρε παιδια...βρεχει?.................α!!!!!!!!!!!!αννα!!!!!καλημερα τι κανεις..να σαι παντα καλα..κιας μην εισαι κοντα μου και ας εισαι μακρυα..να ναι καθε σου μερα μια καινουρια αρχη..καλημερα τι κανεις σαγαπαω πολυ 000204EC.gif

sig.asp?img=ad1

dtjGp3.png

uaI7p3.png

το μικρο μου θαυμα!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...