Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Καλημέρα κορίτσια...Σήμερα πήγα σε έναν ακόμη γυναικολόγο ο οποίος κάνει και εξωσωματική...Του έδειξα όλες τις εξετάσεις...Υποπτεύεται μικροβιομα στο ενδομητριο..Είδε και την υστεροσκοπηση πριν 10 χρόνια που ήταν καθαρή ,αλλά μου λέει να δεις που από κει ξεκινάνε οι λοιμώξεις σου...Δεν είχες υδροσαλπιγγα και έκανες 2...Είχες τέλεια έμβρυα Κ όμως έμεινες εγκυος και δεν προχώρησε...Είχε μια λογική όλο αυτό..Μου είπε για αφαίρεση υδροσαλπιγγας και βιοψία ενδομητρίου..Μου είπε ότι γίνεται και ταυτόχρονα σε ένα χειρουργείο...Το θέμα μου είναι ότι εγώ τη λαπαροσκόπηση θα την κάνω στο δημόσιο ,σιγά μη γίνεται...Επίσης με αποτρψε από το δημόσιο γιατί μου είπε ότι η ωοληψιας γίνεται το αργότερο Παρασκευή οπότε μου λέει αν δεν είσαι τυχερή δεν θα πάρεις ποτέ βλαστοκυστες...Ξέρω κάνει τη δουλειά του αλλά αν ισχύει την έκατσα..3..200 σε αυτόν η εξωσωματική 

Καφέ-πότε θα γίνω επιτέλους μανούλα?

Recommended Posts

Καλησπέρααα !!!!! που είστε καλέ όλες ?

- Αννετάκι , περαστικά βρε κορίτσι. θα περάσει .....είσαι βράχος εσύ !!!

- Τζένη , πήρες τα αποτελέσματα της χοριακής ?

- Παπάκι , που είσαι καλέ ?

- Μαριαεφη , όλα έτοιμα ..τέλεια. πεθερά ....άστην να λέει

- Αννα , θέλω κι εγώ τιραμισού....

- Κίσα , όλα καλά κοριτσάρα ?

- Ανδριανή , η μπουμπούκα καλά ?

- Μανουτίτα , τι νέα ?

Φιλιά σε όλες !!!

Γι΄αυτό έγινε ο κόσμος μάτια μου , για να σε συναντήσω.....

και σε συνάντησα 7/4/2011 !!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 36,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Αννα25

4896

• geni

3291

• adnihor

3238

• παπακι4501

3137

Περισσότερες δημοσιεύσεις

kalvw to kittaki!!!ti nea?περιμενω τη χοριακη της τζενης....!χιχιχ!εσ υπως εισαι κουκλα?

Ηρθε η kisha junior και ειναι οντως γκαυ...τσα!

81299f78bc.png

Για να μη μιλησω για τον κισομπεμπη...κεβλαρ!!!

44cf0f3e83.png

kalvw to kittaki!!!ti nea?περιμενω τη χοριακη της τζενης....!χιχιχ!εσ υπως εισαι κουκλα?

καλά είμαι ! είχα παει οθφαλμίατρο και ευτυχώς έχει πέσει η πίεση.

η μπουμπού ?

Γι΄αυτό έγινε ο κόσμος μάτια μου , για να σε συναντήσω.....

και σε συνάντησα 7/4/2011 !!!

manou εδω ημαστε για οτι θες σου το ευχομαι ολα να πανε καλα μεσα απο την καρδια μου.εγω σημερα λιγο συγκλονιστικα τι περιμενω βεβαια ολα επιλογη μας ειναι σε αυτο τον κοσμο και τα βαζω με τον εαυτο μου πολυ,γτ με ενοχλει ενω την συναδελφο μου δεν την πειραξε καθολου.....στην δουλεια σημερα ενας γερος μας ειδε που καθομασταν με τους θερμους μας και πιναμε καφε(δεν κανουμε διαλειμα και σταματαμε οταν θελουμε για ενα τσιγαρο και μετα συνεχιζουμε την δουλεια μας)εχτες ο μπαρμπας παλι ακριβως την ιδια ωρα μας ειδε εκει,ομως εμεις εχουμε ριξει πολυ δουλεια και το μονο που ειδε ηταν το 8-10λεπτο που καθομασταν και ισως και καποια αλλη στιγμη δεν ξερω,και μας αρχιζει με ενα θρασος και μια αναιδεια στον ενικο σαν να μιλαει στις φιλλιπινεζεσ του,του λεει δυο κουβεντες η δικια μου αλλα εγω εχω φορτωσει,φυσικα θα ηταν ανωφελο να του πω οτι για 400ε εγω κανω την ποιο αθλια δουλεια που εχω κανει μεχρι τωρα τι τον νοιαζει τον καθενα στην τελικη,ομως δεν εφτασα 37χρ.για να μου μιλαει ετσι κανενας,και φυσικα του ειπα οτι δεν του επιτρεπω να μου μιλαει στον ενικο και τον ψιλοεβαλα στην θεση του αλλα λιγο οι υποχρεωσεις μου λιγο αυτο σημερα μου εχει γυρισει το ματι τι θα γινει και με την καταντια μας αλλες λενε να κανουμε λεφτα σε λιρες(ποια λεφτα?).δεν μιλαω αλλο.

921477wc2fyvv2y2.gif

χελοου, πριν λιγο σηκωθηκα και δεν ηθελα κιολας

νοιωθω αρρωστη αη στο καλο

κιττυ και μανου μου ευχαριστω για τις ευχουλες

τζενακι αντε κοριτσι μου να μαθουμε κανενα ευχαριστο

επισης μανουτιτακι μου, θα περιμενουμε με αγωνια...μακαρι κοριτσι μου!!!

εγω θα μπαινοβγαινω γιατι δεν ειμαι στα καλυτερα μου (οχι τιποτε αλλο στεναχωρω και τον μπεμπουκο μου και εσας...αλλα θα μου περασει που θα παει)

τα φιλια μου σε ολες

ο ζεβρακος μας εδειξε τον δρομο προς την ευτυχια!!!

IB5Vp2.png

σε περιμενουμε με πολυ αγαπη, ειδικα ο αδελφουλης σου!

Διαφημίσεις

αααααααααααααα θα σας μαλωσω πρωι πρωι.παλι δεν ειναι καμια μεσα να πιουμε καφε?τεσπα.βασικα καλημερα σας....η χωριακη ηταν αρνητικη.ομως εμενα δεν με στεναχωρησε καθολου.απεναντιας ηρεμησα γιατι εχω πιει ενα καρο φαρμακα και πρεπει να τα πινω μεχρι την τεταρτη.να παω να το βγαλω το παλιοδοντο να ηρεμησω.μη με ξαναπιασει τον επομενο μηνα κ εχουμε χειροτερα.....σας ευχαριστω ολες σας που εισασταν εχτες σταντ μπαι για να μαθετε νεα μου.το ωραιο ειναι οτι ο αντρας μου απεγοητευτηκε κ μου λεει..απο τη μια χαιρομαι που πηρε χαπια κ σταματησες να πονας αλλα απο την αλλη στεναχωρηθηκα..λες ρε γμτ να ειμαι τζουφιος?..χαχαχαχα ..το χαχα ειναι δικο μου.αυτος περιμενε οτι με την πρωτη ''τουφεκια θα ριξει διδδυμα...........θα σου πω απο τον επομενο μηνα μου λλει.. με βιταμινες θα κυκλοφορεις γιατο θα σε κανω να σερνεσαι στα πατωματα,δεν θα μπορεις να παρεις τα ποδια σου.....ναι καλααααααααααα.........

dtjGp3.png

Η[]Ηρθες και μπορω να ονειρευτω..ηρθες και εχω μαθει να αγαπω!!![/color]

uaI7p3.png

το μικρο μου θαυμα!!

με πηρε η μικρη μου η αδελφη κ μου ειπε οτι ξυπνησε το βραδυ κ ηταν μουσκεμα απο κατω.επισης εξακολουθει να βγαζει κ τωρα αλλα λιγο.υπαρχει περιπτωση να εχει σπασει ο σακος?περνει το γιατρο τηε κ το εχει κλειστο

dtjGp3.png

uaI7p3.png

το μικρο μου θαυμα!!

καλημερα κουκλες!

σορυ που χαθηκα αλλα δεν ειμαι και πολυ καλα.εχω κατι στομαχικες ενοχλησεις ευτυχως οχι εμετους αλλα μου χαάει λιγο η διαθεση με αυτο το πραγμα.βεβαια με αυτα τα κριμ κρακερς και λιγο κιτρινο τυρι με χαμηλα λιπαρα εχω λιγο συνελθει απλα εχω καταλαβει πως με το που χωνευω το φαγητο που τρωω αρχιζω να ανακατευομαι οποτε τρωω πολυ μικρες ποσοτητες και συχνα για να μπορω ολο κατι να μασουλαω και να νιωθω καλυτερα!

αυτα τα νεα μου προς το παρον.στις 5.30 εχω γιατρο και ελπιζω να δω και να ακουσω την καρδουλα απο το βατραχακι μου.θα σας πω νεα οσο πιο συντομα μπορω.

εν τω μεταξυ ποναει και το στηθος μου αρκετα και εχει γινει τουμπανο πρεπει να παρω κανενα σουτιεν αλλα δεν ξερω τι μαρκα να παρω για να ειναι καλο και να μου μεινει και για λιγο πιο μετα.

αδερφακι μου μη στεναχωριεσαι γλυκουλι μου ολα καλα θα πανε κουκλα μου!μ ημου στεναχωρεις το ανηψι μου μωρε γιατι τωρα ειναι πολυ μεγαλο και ολα ολα τα καταλαβαινει!ναι;;;;αντε κουκλα μου!κι εγω εδω ειμαι ναι;;οτι θες!

μανου μου περιμενουμε νεα κοριτσακι μου μη στεναχωριεσαι ομως καθολου σε παρακαλω!

κιττακι πως εισαι;;;;ολα καλα;;;;

κισακι τι κανει η μπουμπουκα σου;;αληθεια ονομα σκεφτηκατε;;;;εχεις πει μηπως απλα δεν το εχω προσεξει;;;

γυναικακι μου τι κανεις;;ψωνισες τιποτα;;;;

τζενακι ολοι οι αντρες τα ιδια λενε νομιζουν οτι με την πρωτη θα κανουν 8δυμα!

ξανθη μου στη δουλεια κοριτσακι ε;;;;αντε παρασκευη σημερα!

μαριαεφη ετοιμη η βαλιτσα ε;καλα κανεις γιατι ποτε δεν ξερεις ποτε θα θελησει το ζουζουνι να σου κανει την εκπληξη οποτε καλα θα ειναι να ειναι ολα ετοιμα!

μαριαθ τι κανει ο γιος ολα καλα;;;;

κουφετακι τι εγινε βρε παιδι μου;;προβληματα με τη δουλεια;;;

κοριτσια αν ξεχναω κανενα κοριτσακι σορυ δεν το κανω εσκεμενα ναι;;;;

σας φιλω ολες να ειστε καλα και θα μπω καποια στιγμη ελπιζω με καλα νεα!

Μόνο με την καρδιά βλέπεις καλά.Την ουσία δεν την βλέπουν τα μάτια,επανέλαβε ο μικρός πρίγκιπας, για να το θυμάται.

566b716e1f.png?html%22

...όμως για χάρη σου μπορώ ως το πρωί να τραγουδάω....αντρούλη μου είσαι όλη μου η ζωή!

πόσο μηνών ειναι;ναι υπάρχει περίπτωση να έσπασαν τα νερα να πάει σε νοσοκομείο κάνουν τεστ και βρίσκουν αν ειναι αμνιακα τάπα η κάτι άλλο. Αλλά να πάει τώρα. Τζενάκι μου τοο άλλο μήνα μέχρι τότε σεξ.

Ηρθε η kisha junior και ειναι οντως γκαυ...τσα!

81299f78bc.png

Για να μη μιλησω για τον κισομπεμπη...κεβλαρ!!!

44cf0f3e83.png

πόσο μηνών ειναι;ναι υπάρχει περίπτωση να έσπασαν τα νερα να πάει σε νοσοκομείο κάνουν τεστ και βρίσκουν αν ειναι αμνιακα τάπα η κάτι άλλο. Αλλά να πάει τώρα. Τζενάκι μου τοο άλλο μήνα μέχρι τότε σεξ.

καλημερα κισσα......δεν εχει μπει ακομα στον εβδομο νομιζω.βρηκε η μανα μου το γιατρο κ της ειπε οτι επειδη ειναι μεγαλο το μωρο για το μηνα της μπορει να εχει κανει ζημια στο σακο κ να της φευγει το αμνιακο υγρο .σε τετοια περιπτωση θα την κρατησουνε μεσα. εχει παει ηδη στο νοσοκομειο κ νεα της θα εχω σε καμια ωρα.οσο για μενα σεχ εχω να κανω σχεδον μια εβδομαδα με το παλιοδοντο που εμπλεξα,εσυ τι κανεις ολα καλα?

dtjGp3.png

uaI7p3.png

το μικρο μου θαυμα!!

Διαφημίσεις

Καλημερααααα,τι κανετε κουκλιτσες;

Παπακι υπομονη τι να κανουμε τα εχει κι αυτα μια εγκυμοσυνη.Καλα αποτελεσματα στο γιατρο σημερα.

Τζενακι μου μπορει οντως να χανει υργα,καλυτερα στο νοσοκομειο που θα την παρακολουθουν κιολας.Ευχομαι ολα να πανε καλα,μην ανησυχεις θα ειναι μια χαρα κι η αδελφουλα σου και το ανιψακι σου.

OPYIp3.png

vez3p2.png

Καλημερααααα,τι κανετε κουκλιτσες;

Παπακι υπομονη τι να κανουμε τα εχει κι αυτα μια εγκυμοσυνη.Καλα αποτελεσματα στο γιατρο σημερα.

Τζενακι μου μπορει οντως να χανει υργα,καλυτερα στο νοσοκομειο που θα την παρακολουθουν κιολας.Ευχομαι ολα να πανε καλα,μην ανησυχεις θα ειναι μια χαρα κι η αδελφουλα σου και το ανιψακι σου.

μανουυυυυυυυυυ ....καλημερα........εσυ τι εκανες..σου ηρθανε?

dtjGp3.png

uaI7p3.png

το μικρο μου θαυμα!!

καλημέρα κοριτσάκια! τι κάνετε? εγω φουσκωνω και δεν με αναγνωρίζω! χαχαχα

τζενάκι εύχομαι όλα να πάνε καλά με το παλιόδοντο σου και για την αδερφή σου ακόμη καλύτερα. πες μας νεα οταν μαθεις...

παπάκι με το καλό να ακούσετε καρδούλα σημερα! τέτοιες αναγούλες που πρέπει να τρως κατι κάθε τρεις και λίγο είχα κι εγω! τα κριμ κρακερς τα ειχα ακομη και στο κομοδίνο μου και ετρωγα και στο κρεβατι το βραδυ... και ελεγε ο αντρας μου θα μας φανε τα μυρμηγκια...

μανού!!! εύχομαι όλα να πανε καλά!

οι υπόλοιπες τι κάνετε? όσες έχετε παιδάκια έύχομαι να είναι καλά, όσες έχετε στην κοιλίτσα παιδάκια εύχομαι να σας κλωτσάνε και επίσης να είναι καλά και όσες δεν έχετε να γεμίσουν οι κοιλίτσες σύντομα!

3e7afaa502.png

4e425f0baa.png

Καλημερα μαριαθ,τζενη τιποτα ακομα κι ομολογω οτι τα νευρα μου ειναι κροσιααααααααααα,μου τι δινει η αναμονη,τουλαχιστον να ερθει στην ωρα της να τελειωνουμε.Παντως ευχαριστω για τις ευχες.

OPYIp3.png

vez3p2.png

μαρακι μου καλημερα.φουσκωνεις ε?μπραβω κοπελαρα μου.να σου πω την αληθεια μου αγχωθηκα με τη μικρη.ενω αυτη το χαβα της.με πηρε να με αγχωσει καλα καλα κ μετα που την ξαναπηρα να δω αν ειχε φτασει στο νοσοκομειο η ταν ακομα στο φουρνο κ μου λεει πως κανεις ετσι ρε παιδακι μου τι ηθελα κ στο ειπα σου λεω δε συμβαινει τπτ αφου δεν ποναω......τη σκυλοβρισα φυσικα..

dtjGp3.png

uaI7p3.png

το μικρο μου θαυμα!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...