Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 9 λεπτά , Anastasia2005 είπε:

Καλημέρα κορίτσια...Σήμερα πήγα σε έναν ακόμη γυναικολόγο ο οποίος κάνει και εξωσωματική...Του έδειξα όλες τις εξετάσεις...Υποπτεύεται μικροβιομα στο ενδομητριο..Είδε και την υστεροσκοπηση πριν 10 χρόνια που ήταν καθαρή ,αλλά μου λέει να δεις που από κει ξεκινάνε οι λοιμώξεις σου...Δεν είχες υδροσαλπιγγα και έκανες 2...Είχες τέλεια έμβρυα Κ όμως έμεινες εγκυος και δεν προχώρησε...Είχε μια λογική όλο αυτό..Μου είπε για αφαίρεση υδροσαλπιγγας και βιοψία ενδομητρίου..Μου είπε ότι γίνεται και ταυτόχρονα σε ένα χειρουργείο...Το θέμα μου είναι ότι εγώ τη λαπαροσκόπηση θα την κάνω στο δημόσιο ,σιγά μη γίνεται...Επίσης με αποτρψε από το δημόσιο γιατί μου είπε ότι η ωοληψιας γίνεται το αργότερο Παρασκευή οπότε μου λέει αν δεν είσαι τυχερή δεν θα πάρεις ποτέ βλαστοκυστες...Ξέρω κάνει τη δουλειά του αλλά αν ισχύει την έκατσα..3..200 σε αυτόν η εξωσωματική 

Καλημέρα, 

Αυτές είναι οι τιμές. Γενικά με κατάψυξη και μια εμβρυομεταφορά πάει στα 5.000. 

Είναι σαν ταρίφα. 

Γενικά, τέτοιου τύπου χειρουργεία, καλό είναι να κοιτάς τον Γιατρό και όχι που θα την κάνεις. Ξέρω ότι το ποσό είναι υψηλό για λαπαροσκόπηση, αλλά καλύτερα να σπρώξεις την εξωσωματική και να κάνεις χειρουργείο με κάποιον που θα εμπιστευτείς και θα έχει εμπειρία, όχι με κάποιον που θα εφημερεύεις ή ειδικευόμενο. 

Αν έχεις υδροσάλπιγγα πρέπει οπωσδήποτε να αφαιρεθεί. Σωστά στα είπε, πέρα από βιοψία ενδομήτριου να κάνεις και μικροβίωμα.

Καφέ-πότε θα γίνω επιτέλους μανούλα?

Recommended Posts

Δεν πειραζει Ξανθουλα μου!

Next month!

παω και εγω σιγα σιγα γλυκιες μου να ριξω λιγο νερο στα μπαλκονια κ στην εξωτερικη σκαλα γιατι μεσα στο χωματα ειναι κ τα φερνουμε μεσα!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 36,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Αννα25

4896

• geni

3291

• adnihor

3238

• παπακι4501

3137

Περισσότερες δημοσιεύσεις

κοριτσι αμι αφιλημου ειπε να πινω 2 ποτηρια γλυκανισο για τα πονακαι τη ςμικρης...αυτη το εκανε οταν θηλαζε...ελπιζω να μην υπαρχει προβλημ ε?

Ηρθε η kisha junior και ειναι οντως γκαυ...τσα!

81299f78bc.png

Για να μη μιλησω για τον κισομπεμπη...κεβλαρ!!!

44cf0f3e83.png

Διαφημίσεις

το μωρο το τυλιγεις ή το εχει ελευθερο?

αν ειναι free καλυτερα τυλιξε την ελαφρια βεβαια σε μια κουβερτα ή σε μια πανα αγκαλιας τους θυμιζει πολυ την μητρα και ηρεμουν τα ποναλακια!

Κισσάκο κάνει να πιεις έπινα και εγώ για τα ψιλοπονάκια του μικρού.Γενικά και εμένα δεν είχε πολλούς πόνους οπότε δεν ξέρω αν έκανε εντέλει δουλειά αλλά είναι συμβατό με τον θηλασμό.

PiB4p3.png y5drp3.png Z9IAp3.png

λοιπον..πηγα εκανα χοριακη,θα βγει το απογευμα.μου βγηκε λιγο ο πατος βεβαια γιατι δεν εβρισκα κανεναν να καθησει κ μετα δεν εβρισκα μικροβιολογικο κοντα σε μενα.αναγκαστικα μπηκα μεσα πατρα.κ ειχα κ τον αδελφο μου να με περνει συνεχεια να με ρωταει ποσο εχει το ενα ποσο εχει το αλλο κ να με απειλει οτι δεν θα ξανα καθησει γιατι αναγκαζεται να με περνει τηλ οταν δεν εχει τιμη επανω..ουφ...ξεμπερδεψα.

dtjGp3.png

Η[]Ηρθες και μπορω να ονειρευτω..ηρθες και εχω μαθει να αγαπω!!![/color]

uaI7p3.png

το μικρο μου θαυμα!!

Διαφημίσεις

κοριτσι αμι αφιλημου ειπε να πινω 2 ποτηρια γλυκανισο για τα πονακαι τη ςμικρης...αυτη το εκανε οταν θηλαζε...ελπιζω να μην υπαρχει προβλημ ε?

εγώ έπινα μαραθόσπορο....δες αν μπορείς να βρεις και να το κάνεις αφέψημα. είναι καταπραϋντικό για πονάκια και ευνοεί τη γαλακτόρροια, θα κατεβάσεις φουλ

mIdZp3.png

τζενάκι καλή επιτυχία. όλα καλά

εγώ θα αδιαθετήσω αύριο, εγκυος δεν είμαι, έκανα τεστ μη χάσω. Αχ έχουν αρχίσει και με πιάνουν τα νεύρα μου με τον εαυτό μου. Που αγχώνομαι. Λες και με πήρε ο καιρός.

Τι να πω δηλαδή. Λέω αυτό το μήνα να κανω τεστ ωορρηξίας διότι δεν ξέρω τι μου γίνεται και δεν μπορώ να στοχεύσω τις επαφές (εν αγνοία του άντρα μου)........Να δούμε και αυτό το μήνα, τι να πω. Αλλά θα χαλαρώσω λίγο διότι έχω καταντήσει αηδία. Και απορώ με όοοοοοοοοοοολο το τρέξιμο που έχω που προλαβαίνω να σκέφτομαι ΚΑΙ αυτό.....

mIdZp3.png

αννιω μου οσο κ να τα βαζεις με τον εαυτο σου τωρα τον επομενο μηνα ετσι θα κανεις κ ειναι φυσιολογικοτατο πιστεψε με.ειναι η λαχταρα σου και η αγωνια σου.εγω σου ευχομαι μεσα απο την καρδια μου τον επομενο μηνα να εχεις το πολυποθητο σπορακι μεσα στην κοιλιτσα σου..

dtjGp3.png

Η[]Ηρθες και μπορω να ονειρευτω..ηρθες και εχω μαθει να αγαπω!!![/color]

uaI7p3.png

το μικρο μου θαυμα!!

κουκλες καλησπερα, μολις γυρισα

πηγα πηρα τα αποτελεσματα της καλλιεργιας και τελικα εχω ουρολοιμωξη (το αντιβιογραμμα εδειξε πως ειναι ευαισθητο στην πενικιλινη την οποια δεν μπορω να παρω γιατι εχω αλεργια) (μακαρι να κανει δουλεια αυτη η αντιβιωση...zinadol 500mg)

μολις πηρα το πρωτο μου χαπακι (2 την ημερα μετα φαγητου για 7 ημερες)

να πινω πολλα νερα (ποσα λιτρα να πιω πια) και να μην αφηνω ουρα στην κυστη μου

εκανα και καλλιεργια κολπικου υγρου (τουλαχιστον να ειναι αυτες καθαρες) και σε 10 εργασιμες θα ειναι ετοιμες

αυτααααα, ειμαι λιγο απογοητευμενη και κουρασμενη...παω να ξαπλωσω αγκαλιτσα με τον μπεμπουκο μου, σας φιλω και σας σκεφτομαι

θα μπω αργοτερα να διαβασω τα νεα σας

σορρυ για το μνμ αντιγραφη...δεν εχω καθολου ορεξη

bye, φιλακια σε κοριτσακια, κοιλιτσες και παιδακια

ο ζεβρακος μας εδειξε τον δρομο προς την ευτυχια!!!

IB5Vp2.png

σε περιμενουμε με πολυ αγαπη, ειδικα ο αδελφουλης σου!

Τζενη περιμενουμε νεα,μη μας ξεχασεις.........ευχομαι τα καλυτερα.

Αννετακι περαστικα,ειναι καλη η αντιβιωση και να δεις που θα σε πιασει.

Αννιω μου ποσο σε νιωθω,εγω σημερα 34η μερα και τιποτα,νιωθω τις αντοχες μου να με εγκαταλειπουν αν ξυπνησω και με το που σηκωθω δεν εχω τιποτα,θα το κανω κι εγω το τεστακι γιατι εχω στο συρταρι......οσο για σενα δεν πειραζει για ηρεμησε λιγο,δεν ειπαμε οχι αγχος,θα ερθει τον επομενο μηνα.

Σημερα εγω δεν την παλευω με τιποτα,εχει πολυ καιρο να καθυστερησει τοσο,ολη μερα ασχολουμαι με διαφορα για να μη σκεφτομαι,αλλα που τετοια τυχη,το ατιμο το μυαλο παιζει διαφορα παιχνιδια:?:roll:

OPYIp3.png

vez3p2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...