Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Καλημέρα κορίτσια...Σήμερα πήγα σε έναν ακόμη γυναικολόγο ο οποίος κάνει και εξωσωματική...Του έδειξα όλες τις εξετάσεις...Υποπτεύεται μικροβιομα στο ενδομητριο..Είδε και την υστεροσκοπηση πριν 10 χρόνια που ήταν καθαρή ,αλλά μου λέει να δεις που από κει ξεκινάνε οι λοιμώξεις σου...Δεν είχες υδροσαλπιγγα και έκανες 2...Είχες τέλεια έμβρυα Κ όμως έμεινες εγκυος και δεν προχώρησε...Είχε μια λογική όλο αυτό..Μου είπε για αφαίρεση υδροσαλπιγγας και βιοψία ενδομητρίου..Μου είπε ότι γίνεται και ταυτόχρονα σε ένα χειρουργείο...Το θέμα μου είναι ότι εγώ τη λαπαροσκόπηση θα την κάνω στο δημόσιο ,σιγά μη γίνεται...Επίσης με αποτρψε από το δημόσιο γιατί μου είπε ότι η ωοληψιας γίνεται το αργότερο Παρασκευή οπότε μου λέει αν δεν είσαι τυχερή δεν θα πάρεις ποτέ βλαστοκυστες...Ξέρω κάνει τη δουλειά του αλλά αν ισχύει την έκατσα..3..200 σε αυτόν η εξωσωματική 

Καφέ-πότε θα γίνω επιτέλους μανούλα?

Recommended Posts

Ετοιμη!βαλιτσες ετοιμες κουνια στημενη ε λιγα πλυντηρια ακομη αλλα ερχετε η μανουλιτσα σημερα απο Αθηνα κ ετσι εγω χαλαραααα!! σε ενα μηνακι θα εχω αγκαλια το μωρο μου!! ανυπομονω λεμεεεεεεε!!!χαχαα!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 36,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Αννα25

4896

• geni

3291

• adnihor

3238

• παπακι4501

3137

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Ετοιμη!βαλιτσες ετοιμες κουνια στημενη ε λιγα πλυντηρια ακομη αλλα ερχετε η μανουλιτσα σημερα απο Αθηνα κ ετσι εγω χαλαραααα!! σε ενα μηνακι θα εχω αγκαλια το μωρο μου!! ανυπομονω λεμεεεεεεε!!!χαχαα!

'Αντε με το καλό!!!!Και μην πολυκουράζεσαι τώρα...άσε την μαμά σου να κάνει τα ρούχα...Φύλα τις δυνάμεις σου - θα σου χρειαστούνε!!!!!

jMqBp3.png

OeGUp3.png

F453p3.png

εγω να παω..ελα που δεν βρισκω ανθρωπο να καθισει στο μαγαζι.....περνω τηλ αδελφια ξαδελφια κ δεν το σηκωνει κανενας..συννενοημενοι ειναι ολοι ρε γμτ..να μου σπασουνε τα νευρα πρωι πρωι

dtjGp3.png

Η[]Ηρθες και μπορω να ονειρευτω..ηρθες και εχω μαθει να αγαπω!!![/color]

uaI7p3.png

το μικρο μου θαυμα!!

Διαφημίσεις

απο σημερα που ερχετε η μαμα μου θα ηρεμησω η αληθεια ειναι αυτη!

ε ενα φαγητο θα κανω μην την τρελανω την γυναικα κ θα κατσει και κανα 2μηνο!

geni ελα μωρε κλειστο μιση ωρα και πηγαινε σε ενα κοντινο μικροβιολογικο !

Διαφημίσεις

καλημερα κούκλες. Τι κάνετε;τζενάκι τι έγινε καθυστερείς;μαρακι η πιο γλυκιά αναμονή ε;άντε η ουρά έμεινε.

Ηρθε η kisha junior και ειναι οντως γκαυ...τσα!

81299f78bc.png

Για να μη μιλησω για τον κισομπεμπη...κεβλαρ!!!

44cf0f3e83.png

Λοιπον σας αφηνω κοριτσακια μου παω σουπερ μαρκετ να ψωνησω θα φτοιαξω ενα τυραμισου για να κερασω για το καλο φιλακια κουκλες θα τα πουμε αυριο παλι μιας και σημερα εχω μπολικες δουλιτσες πχ σιδερο αλλα θα το κανω καθηστη...χαχαχαχα

καλημερα ξανθη..τελικα κοριτσια πηρα τηλ και ο μικροβιολογος που ειναι κοντα σε μενα του εχει χαλασει το μηχανημα κ περιμενει να του κανουνε σερβις μου ειπε να παρω αυριο μηπως..το εχουνε φτιαξει..μαλλον θα μπω μεσα πατρα.

dtjGp3.png

Η[]Ηρθες και μπορω να ονειρευτω..ηρθες και εχω μαθει να αγαπω!!![/color]

uaI7p3.png

το μικρο μου θαυμα!!

Μαρία ναι αδιαθέτησα και η πλάκα είναι ότι δεν κάναμε ακριβώς τις μέρες που έπρεπε...Αν θέλαμε αντισύλληψη δεν θα τα είχαμε καταφέρει καλύτερα χαχαχα...Τζένη μη φρικάρεις ηρεμία!!!!

PiB4p3.png y5drp3.png Z9IAp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...