Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 3 λεπτά , Anastasia2005 είπε:

Είναι κάποια πιο αξιόπιστη;;;Η πρέπει να κάνω και τις 2 ;;;Ο γιατρός μου μίλησε για βιοψία;;Του λέω ngs .Όχι μου λέει , βιοψία..

Αφου θα κάνεις όλα αυτά ζητά τα Κ τα δύο να έχεις το κεφάλι σου ήσυχο. Κοιτάνε διαφορετικά πράγματα . Η βιοψία βλέπει χοντρικά αν υπάρχει κάποια φλεγμονή ενεργή. Το nsg κοιτάει αν έχει διαταραχθεί το μικροβιωμα από κάποια παλιότερη φλεγμονή Κ επικρατούν κακά μικρόβια μέσα στην μήτρα που δεν επιτρέπουν να εμφυτευθει έμβρυο 

• Μου αρέσει 1

Καφέ-πότε θα γίνω επιτέλους μανούλα?

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 36,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Αννα25

4896

• geni

3291

• adnihor

3238

• παπακι4501

3137

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλημερα κυριες μου

Χριστιαννα μου μπραβο κουκλα μου με το καλο να την δεχτεις τωρα την κουκλα σου!!!!

Τζενη εσυ που ησουν καλε εχτες?????

καλημερα αννα ..ειμουνα στην ΚΟΛΑΣΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗ

dtjGp3.png

Η[]Ηρθες και μπορω να ονειρευτω..ηρθες και εχω μαθει να αγαπω!!![/color]

uaI7p3.png

το μικρο μου θαυμα!!

Καλε καλημερα και στις υπολοιπες Μανου,Ερη και Μαριεφακη σε ευχαριστω κιολας κουκλα μου και εσυ να χαιρεσαι την κορουλα σου και με το καλο να ερθει και το δευτερο

Διαφημίσεις

ζητησα αιματος και δεν μου την κανανε.κ τους εξηγησα οτι τουαλετα πηγα πρν παω εκει κ με γραφανε κανονικα.εγω ηρθα σε επαφη την προηγουμενη κυριακη ,δευτερα

dtjGp3.png

uaI7p3.png

το μικρο μου θαυμα!!

καλημερα αννα ..ειμουνα στην ΚΟΛΑΣΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗ

Μωρε σε καταλαβαινω αλλα ξερεις οτι στα νοσοκομεια οταν εισαι στα επειγοντα η χοριακη βγαινει το πολυ απο 1,30 εως 2 ωρες τωρα μην στεναχωριεσαι οτι εχει γινει εχει γινει εξαλου αν εισαι ο πλακουντας ακομα δεν εχει δημιουργηθει για να τραβηξει στοιχεια στο λεω γιατι το ειχα περασει στο δευτερο ειχα τρομερους πονους στην κοιλια και επαιρνα φαρμακα αλλα ημουν εγκυος ο γιατρος μου ειχε πει οτι ηταν νωρις οποτε δεν επηρεαστηκε

Διαφημίσεις

μπορει ομως να φταιω κ εγω..δεν τους ειπα οτι δεν εχω καθυστερηση.αλλα ημουν τοσο μα τοσο χαλια που κοπαναγα το κεφαλι μου στους τοιχους για να νιωσω διαφορετικο πονο απο αυτον του πονοδοντου

dtjGp3.png

uaI7p3.png

το μικρο μου θαυμα!!

εγω ξερω οτι οταν εισαι ετσι υποχρεωνονται να σου κανουν χοριακη!

εγω για ακτινογραφια του παιδιου πηγα κ ηθελαν να μου κανουν χοριακη!

τεσπα μην το σκεφτεσαι πηγαινε για την χοριακηγια να ηρεμησεις περισσοτερο!

σε 2-3 ωρες θα ξερεις!

ερι μου ?ηρωιδα με 3 παιδια! ολα καλα ?

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...