Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 3 λεπτά , Anastasia2005 είπε:

Είναι κάποια πιο αξιόπιστη;;;Η πρέπει να κάνω και τις 2 ;;;Ο γιατρός μου μίλησε για βιοψία;;Του λέω ngs .Όχι μου λέει , βιοψία..

Αφου θα κάνεις όλα αυτά ζητά τα Κ τα δύο να έχεις το κεφάλι σου ήσυχο. Κοιτάνε διαφορετικά πράγματα . Η βιοψία βλέπει χοντρικά αν υπάρχει κάποια φλεγμονή ενεργή. Το nsg κοιτάει αν έχει διαταραχθεί το μικροβιωμα από κάποια παλιότερη φλεγμονή Κ επικρατούν κακά μικρόβια μέσα στην μήτρα που δεν επιτρέπουν να εμφυτευθει έμβρυο 

• Μου αρέσει 1

Καφέ-πότε θα γίνω επιτέλους μανούλα?

Recommended Posts

εσύ , παιδί μου είσαι προηγμένο μοντέλο....

στο επόμενο , ποιος ξέρει κι εγώ τι θα βλέπω....οτι παντρεύεται , οτι παει φαντάρος....χαχαχαχχαχαχαχαχ

στο επόμενο παιδί εννοώ .....αλλά μπορεί και στο επόμενο όνειρο

Γι΄αυτό έγινε ο κόσμος μάτια μου , για να σε συναντήσω.....

και σε συνάντησα 7/4/2011 !!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 36,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Αννα25

4896

• geni

3291

• adnihor

3238

• παπακι4501

3137

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλα αν κατσεις και ασχοληθεις μιλαμε υπαρχουν πολλες μ@λ@κιες....

η μαία πάντως χθες μας είπε , να μην πάρουμε απο την αρχή , ούτε θήλαστρο , ούτε αποστειρωτή ...ούτε τίποτα, αν φυσικά εχουμε σκοπο να θηλάσουμε

γενικά απ οτι κατάλαβα ηταν κατά των υπερβολών. και εχει και 1 μωράκι 3 μηνών , οποτε δεν μιλάει μόνο θεωρητικά

Παντως ειχα πολλους μηνες να κανω τετοιο υπνο ξεραθηκα και ο αντρας μου λεει οτι γελαγα ολο το βραδυ...

εμ...βέβαια !!!! έτσι ...μόνο γέλια

Διαφημίσεις

Οντως αυτα ειναι υπερβολες για αρχη μονο κανα δυο μικρα μπουκαλια θα χρειαστεις τα οποια τα αποστειρωνεις στην κατσαρολα...δεν χρειαζοντε πολλα ολα αυτα ειναι για τις υπερβολικες που θελουν να εχουν οτι κυκλοφορει στην αγορα

Παντως βλεπω την μπουγαδα στο τικερακι σου και γελαω γιατι οταν εκανα την Εβελινα ελεγα μα πως ειναι δυνατον ενα σκατουλακι να βγαζει καθε δυο μερες ολοκληρο πλυντηριο????χαχαχαχαχα

αντε αννουλι μονο χαρες τωρα!κιττυ μου...προσοχη στο τιθα παρεις πλασαρουν 1002 βλακειες...

Ηρθε η kisha junior και ειναι οντως γκαυ...τσα!

81299f78bc.png

Για να μη μιλησω για τον κισομπεμπη...κεβλαρ!!!

44cf0f3e83.png

Διαφημίσεις

κιττυ κιεγω τζαμπα ταπηρα!ακομη...δοξα τω θεο θηλαζει μακαρι ναπαμε ετσι!ουτ επιπιλες,ουτε μπιμπερο,ουτε θηλαστρα ουτε αποστειρωτες,μονο κουβερτακι,πορτ μπεμπε,ρουχακια εσωρουχα,πετσετουλες,σελτεδακια!αυτα!α και μι ακρεμα γιατο στηθος πουρελαν της μεντελα μετα αποκαθε θηλασμο!

Ηρθε η kisha junior και ειναι οντως γκαυ...τσα!

81299f78bc.png

Για να μη μιλησω για τον κισομπεμπη...κεβλαρ!!!

44cf0f3e83.png

Κιτυ παντως τον αντρα μου τον επεισα να ερθουμε αθηνακαι λεμε για σαββατο

ααα....ωραία:P:p να μας ενημερώσεις , για να κανονίσουμε να τα πούμε

κιττυ κιεγω τζαμπα ταπηρα!ακομη...δοξα τω θεο θηλαζει μακαρι ναπαμε ετσι!ουτ επιπιλες,ουτε μπιμπερο,ουτε θηλαστρα ουτε αποστειρωτες,μονο κουβερτακι,πορτ μπεμπε,ρουχακια εσωρουχα,πετσετουλες,σελτεδακια!αυτα!α και μι ακρεμα γιατο στηθος πουρελαν της μεντελα μετα αποκαθε θηλασμο!

ναι καλέ , δεν πρόκειται να πάρω ένα κάρο πράγματα:P

κι εγω ελπίζω να μπορώ να θηλάσω , αλλά κάποια στιγμή πρέπει να γυρίσω και στο μαγαζί , οπότε θα βγάζω γάλα, εφόσον πάνε όλα καλά

Κοριτσουδια μουυυυ!!!

Τι μου κανετε??Ελπιζω οοοολες καλα!!

Σας εχω χασει τελειως και πολυ λυπαμαι..

Δεν εχουμε βαλει ακομα ιντερνετ!!:|

Λοιπον τα νεα μου..

Μετακομισαμε οπως σας ειπα,τακτοποιηθηκαμε και τωρα μεγαλωνουμε μερα με τη μερα!Η κοιλιτσα φουσκωσε λες και καταπια ενα πεπονακι ολοκληρο και εχει πολυ πλακα!:-P

Με βλεπουν οι θειες και οι κυριες και μου λενε ΟΛΕΣ αγορι θα κανεις φαινεται!!:-P

Προχθες ειδα ονειρο ομως εγω οτι γεννησα κορη!! χεχε!:tongue:

Και πηγαμε που λετε χθες στο γιατρο .. Το μωρο καθοταν οκλαδον και δεν φαινοταν παλι το φυλο!!!:eek:

Και του λεω : ααα γιατρε δεν ξερω τι θα κανεις αλλα σημερα πρεπει να μαθουμε!!Να ξερουμε δηλαδη..Θα παρω μπλε? ή ροζ??:tongue:

Κουνουσε τη κοιλια που λετε ο γιατρος και εκατσε εν τελει το μωρο με τα ποδια ορθανοιχτα!!:-P

1817750pthntc3gho.gif

Ναιιιιιιιι !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ειναι κοριτσακι!!!

Ο δικος μου ειναι κατουρημενος απο χθες!!

Εγω??Πεταω σε ροζ συννεφακια!!!!!!!!!!!!!!

Πηγαμε και πηραμε και ενα ροζ φορμακι και το εχω στολισμενο στο σαλονι να το βλεπουμε!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ειμαι πολυ ευτυχισμενη κοριτσια!!!!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...