Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Κορίτσια ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας..Αύριο θα επικοινωνήσω με τον γιατρό που θα μου κάνει την λαπαροσκόπηση να δω αν μπορει να μου κάνει κάτι από τα 2 αν και δεν το κόβω...Από την άλλη όμως μου είπε ότι η εξέταση κοστίζει 300€ οπότε θα μπορώ να την κάνω κ με αυτόν τον γιατρό...Ξέρω ακούγονται μπέρδεμενα,αλλά κορίτσια μένω επαρχία..Αν αρχίσω τα δρομολόγια ξέρω ότι θα κουραστω 2 πλα ,άσε που δεν με παίρνει και με την δουλειά...Αχ βρε κορίτσια άλλη μια ανησυχια που έχω  ..Πως θα το κάνω όλο αυτό με τη δουλειά;;;Δεν θέλω να καταλάβει κανείς τίποτα...Δεν έχω πει σε κανέναν ότι ξεκίνησα να σκέφτομαι κ πάλι για εξωσωματική...Ούτε ο γιος μου ξέρει ότι θα μπω χειρουργείο..

Καφέ-πότε θα γίνω επιτέλους μανούλα?

Recommended Posts

συμπεθερααααααα, παρε κι αυτο και βαλτο στη διαπασον!!!για την νυφουλα μου ρε γμτ!!!

ο ζεβρακος μας εδειξε τον δρομο προς την ευτυχια!!!

IB5Vp2.png

σε περιμενουμε με πολυ αγαπη, ειδικα ο αδελφουλης σου!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 36,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Αννα25

4896

• geni

3291

• adnihor

3238

• παπακι4501

3137

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Ναι Τζουλη μου εμεις παμε πακετο.....

Εισαι Αγγλια τωρα και τρεχεις με την σχολη?

Ναι....Αγγλία, κρύο, ομίχλη, βροχή...διάβασμα, σχολή, σεμινάρια, πήξιμο...πφφφφφ!!! Όχι εντάξει, καλά είναι!!!Έτσι γκρινιάζω, κατά βάθος το απολαμβάνω!!!!!!!!

Αν και σήμερα έκανα κοπάνα, χεχεχεχε!!!

6237481d19.png

Δεν ειναι νωρις Τζουλη μου και εγω την νιωθω αλλα δεν το ελεγα για να μην δεθω τωρα θα την τσιγκλαω για να γυρναει...χαχαχαχαχα

Αχ θεουλη μου Απριλη εχασα ενα αγγελουδι απριλη θα παρω στην αγκαλια μου ενα αλλο....και μετα λεμε για τυχη.....

Ουουουουου γεια σου Αννετάκι μου!!!!!!Μεγάλη χαρά σήμερα ε???Φαντάζομαι είχε αγωνία κι ο γαμπρός για αυτό σε τάραξε στις κλωτσιές ε? Χιχιχιχιχι! Εγώ νομίζω πως νιώθω το μπεμπέ μου, είναι πολύ νωρίς????? Είναι κάτι σαν πολύ πολύ πολύ ελαφριά χτυπηματάκια χαμηλά στην κοιλιά μου...αχ!!

τζουλακι μου τι να σου πω θα σε γελασω...εγω στην 18η εβδομαδα κατι ενοιωθα αλλα με διαβεβαιωσαν πως ηταν κανενα εντερο και μπερδευτικα...στα σιγουρα ομως τον ενοιωσα 1η αυγουστου...ενα φτερουγισμα/πεταρισμα αριστερα στον αφαλο...τρρρρρρρρρ τρρρρρρρρρ

αλλα διολου απιθανο να ειναι και το μπεμπουδακι σας!

οπως και ναχει...εσυ ριχνε χαιδεμα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!λιωστην λεμε την κοιλουμπιτσαααααααα!!!

αληθεια φουσκωσες καθολου?

IB5Vp2.png

Αχ βρε Αννετακι μου ολη την ωρα τρεχουν δακρυα χαρας απο τα ματια μου....τωρα με εκανες χωμα....

Κοριτσια μου σας ευχομαι ποτε στη ζωη σας να μην περασετε την αγωνια αυτη για την υγεια του παιδιου σου δεν υπαρχει τιποτα χειροτερο αλλα τωρα η απολυτη ευτυχια αχ να ερθει και ο αντρουκος μου

Διαφημίσεις

Δεν ειναι νωρις Τζουλη μου και εγω την νιωθω αλλα δεν το ελεγα για να μην δεθω τωρα θα την τσιγκλαω για να γυρναει...χαχαχαχαχα

Αχ θεουλη μου Απριλη εχασα ενα αγγελουδι απριλη θα παρω στην αγκαλια μου ενα αλλο....και μετα λεμε για τυχη.....

Πέρασες δύσκολα κοπέλα μου!!Κι όμως είσαι τόσο αισιόδοξη και δυνατή...Πραγματικά όλο αυτό το διάστημα δίνεις μαθήματα κούκλα μου!Και ήρθε αυτό το αγγελούδι για να μείνει!!!!!Πάντα χαρά κι ευτυχία στο σπίτι σου κορίτσι μου...

6237481d19.png

Αχ βρε Αννετακι μου ολη την ωρα τρεχουν δακρυα χαρας απο τα ματια μου....τωρα με εκανες χωμα....

Κοριτσια μου σας ευχομαι ποτε στη ζωη σας να μην περασετε την αγωνια αυτη για την υγεια του παιδιου σου δεν υπαρχει τιποτα χειροτερο αλλα τωρα η απολυτη ευτυχια αχ να ερθει και ο αντρουκος μου

κι εγω κλαιω αννουλι μου, δεν ξερεις ποσο εχω συγκινηθει κοριτσι μου

και σε συνδιασμο με το τραγουδακι πεφτω στα πατωματα λεμεεεεεεεε!

αλλα ειναι δακρυα χαρας...και μονο τετοια να κυλανε απτα ματια μας!

κι απτα ματια ολου του κοσμου!

αντε με το καλο να υποδεχτεις τον αντρουλη σου να γιορτασετε οικογενειακως.

πωπω φανταζομαι την μικρη θα τρελαθει απτη χαρα της!αχ να ημουν σε μια γωνιτσα να σας καμαρωσω!

IB5Vp2.png

τζουλακι μου τι να σου πω θα σε γελασω...εγω στην 18η εβδομαδα κατι ενοιωθα αλλα με διαβεβαιωσαν πως ηταν κανενα εντερο και μπερδευτικα...στα σιγουρα ομως τον ενοιωσα 1η αυγουστου...ενα φτερουγισμα/πεταρισμα αριστερα στον αφαλο...τρρρρρρρρρ τρρρρρρρρρ

αλλα διολου απιθανο να ειναι και το μπεμπουδακι σας!

οπως και ναχει...εσυ ριχνε χαιδεμα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!λιωστην λεμε την κοιλουμπιτσαααααααα!!!

αληθεια φουσκωσες καθολου?

Δίνω χαδάκια ουουουουουουου, ελπίζω να μην χαιδεύω το εντεράκι :shock::shock:

Αμέ, έχω φουσκώσει αρκετούτσικα!!!!Τα παντελόνια μου τα έχω αποχαιρετίσει καιρό τώρα, κλαψ, σνιφ!!Πήρα ένα τζινάκι με λάστιχο όμως, κι απο εκεί και πέρα τις φορμίτσες μου, τις φουστίτσες,τα φουστανάκια...Πάντως στην σχολή νομίζω πως έχουν αρχίσει να με παίρνουν χαμπάρι :oops::oops:

6237481d19.png

Διαφημίσεις

Εγω σαν εμπειρη πια τους καταλαβαινω τα χτυπηματα του παιδιου απο του εντερου του παιδιου ειναι σαν χαδι σαν μπουρμπουληθρες στην αρχη

ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑΑΑΑΑΑ...............!!!!!!!!!!!!!!!!!

Γι΄αυτό έγινε ο κόσμος μάτια μου , για να σε συναντήσω.....

και σε συνάντησα 7/4/2011 !!!

Δίνω χαδάκια ουουουουουουου, ελπίζω να μην χαιδεύω το εντεράκι :shock::shock:

Αμέ, έχω φουσκώσει αρκετούτσικα!!!!Τα παντελόνια μου τα έχω αποχαιρετίσει καιρό τώρα, κλαψ, σνιφ!!Πήρα ένα τζινάκι με λάστιχο όμως, κι απο εκεί και πέρα τις φορμίτσες μου, τις φουστίτσες,τα φουστανάκια...Πάντως στην σχολή νομίζω πως έχουν αρχίσει να με παίρνουν χαμπάρι :oops::oops:

παρομοιως, αλλα τα κολαν με εχουν βολεψει πολυ

στη σχολη αναγκη τους εχεις?μπαααα

η καμηλα να κοιταει την καμπουρα της και οχι την κοιλιτσα της φιλης μας!

Αυτην την στιγμη περιμενω Αννετακι μου να ερθει ο αντρουλης μου και να το πουμε να ειμαστε ολοι μαζι αγκαλια

εσυ εχεις βαλθει να μου πριξεις τα ματακια απτο κλαμα ε?ε οχι κιουρια μου!!!και επι της ευκαιριας το κερασμα περιμενω...κατα προτιμηση ποτο, οχι γλυκο γιατι τοτε ειναι που θα μου πεταχτουν τα ματια εξω χαχαχα

IB5Vp2.png

αααα...και βασικά καλησπέρα σας !!!!

συγνώμη αλλά μπήκα να δω τα νέα της μπουμπούκας της Αννούλας !!!!

τι κάνετε ?

Αννα , πω πω .....φαντάζομαι - μάλλον δεν μπορώ να φανταστώ πως νιώθεις-

το τρελή χαρά είναι λίγο ε ?

καλε το Πάσχα θα εχουμε τα μπουμπούκια μας!!!!!!!!!!!!!

χθες εβλεπα το ΄νησί ΄που κάνανε Πάσχα και εκλαιγα γιατι σκεφτόμουν οτι αυτό το Πάσχα θα βλεπω το μουτράκι του μωρού μας !!!

Γι΄αυτό έγινε ο κόσμος μάτια μου , για να σε συναντήσω.....

και σε συνάντησα 7/4/2011 !!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...