Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Κορίτσια ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας..Αύριο θα επικοινωνήσω με τον γιατρό που θα μου κάνει την λαπαροσκόπηση να δω αν μπορει να μου κάνει κάτι από τα 2 αν και δεν το κόβω...Από την άλλη όμως μου είπε ότι η εξέταση κοστίζει 300€ οπότε θα μπορώ να την κάνω κ με αυτόν τον γιατρό...Ξέρω ακούγονται μπέρδεμενα,αλλά κορίτσια μένω επαρχία..Αν αρχίσω τα δρομολόγια ξέρω ότι θα κουραστω 2 πλα ,άσε που δεν με παίρνει και με την δουλειά...Αχ βρε κορίτσια άλλη μια ανησυχια που έχω  ..Πως θα το κάνω όλο αυτό με τη δουλειά;;;Δεν θέλω να καταλάβει κανείς τίποτα...Δεν έχω πει σε κανέναν ότι ξεκίνησα να σκέφτομαι κ πάλι για εξωσωματική...Ούτε ο γιος μου ξέρει ότι θα μπω χειρουργείο..

Καφέ-πότε θα γίνω επιτέλους μανούλα?

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 36,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Αννα25

4896

• geni

3291

• adnihor

3238

• παπακι4501

3137

Περισσότερες δημοσιεύσεις

να σαι καλα γλυκι αμου,καλα ναειναι ολα τα μωρα του κοσμουγινεταιιιιιιιιιιι????

Ηρθε η kisha junior και ειναι οντως γκαυ...τσα!

81299f78bc.png

Για να μη μιλησω για τον κισομπεμπη...κεβλαρ!!!

44cf0f3e83.png

Μακαρι να ακουσει ο θεουλης ολες τις μαμαδες και να εχει γερα ολα τα μπεμπακια και τα παιδακια

Αχ Κισακι μου πεταω στα συνεφα και εχω και μια ζαλη μου βγηκε ολη η πιεση τωρα....

Διαφημίσεις

Μπράβο Αννούλα μου!!!!!!!!!!!!!!!Μπράβο!!!!!!!!!!!!!!!!!

Είχα την έγνοια σου κοριτσάρα!!!!Όλα καλά τώρα, τέρμα οι αγωνίες και τα άγχη!Όλα σούπερ!!!!! Χάρηκα πάρα πάρα πολύ κουκλίτσα μου!!!!!!!!!!!!!!

6237481d19.png

ΚΟΡΙΤΣΙΑ Η ΜΠΕΜΠΟΥΛΑ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΥΓΙΕΣΤΑΤΗ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΤΟ ΑΙΜΑ ΤΗΣ ΜΑΜΑΣ ΤΗΣ!!!!!

κοριτσαρααααααααααααααααααααααα μουυυυυυυυυυυυυυυυυ!!!!μπραβο τελεια νεαααααααααααααααααα!!!

αχ ποσο χαρηκα δεν ξερεις!!!!!

αχ μου εφυγε ενα βαρος κι εμενα κουκλα μου!!!

με το καλο τωρα να ευχαριστηθεις την νυφουλα μου να μεγαλωνει μεσα στην κοιλιτσα σου!!!!!!!!!!!!!!!

εβελιναααααααααααααααααα ερχετε η αδερφουλα σουυυυυυυυυυυ!!!

αχ βρε κοριτσι μου πολυ συγκινηθηκα!

μπραβο και παλι μπραβο...σε σκασανε (μαζι κι εμας) αλλα η αναμονη αξιζε τον κοπο δεν νομιζεις?

ο ζεβρακος μας εδειξε τον δρομο προς την ευτυχια!!!

IB5Vp2.png

σε περιμενουμε με πολυ αγαπη, ειδικα ο αδελφουλης σου!

Μπράβο Αννούλα μου!!!!!!!!!!!!!!!Μπράβο!!!!!!!!!!!!!!!!!

Είχα την έγνοια σου κοριτσάρα!!!!Όλα καλά τώρα, τέρμα οι αγωνίες και τα άγχη!Όλα σούπερ!!!!! Χάρηκα πάρα πάρα πολύ κουκλίτσα μου!!!!!!!!!!!!!!

τζουλακι, που εισαι παιδι μου εσυ?τι κανει το νινι?εσυ?

γιατι χανεσαι?ααα θα σε μαλωσω αλλα αλλη μερα ναι?τωρα γιορταζουμε την υγεια της νυφουλας μου γιουπιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι!!!

IB5Vp2.png

Σε ευχαριστω κουκλιτσα μου και εσυ με το καλο να παρεις στην αγκαλια σου ενα υγιεστατο μωρακι!!!!

Πως εισαι,πως τα πας χαθηκες και μας ελειψες

Διάβασμα και τρέξιμο μωρέ για αυτό είμαι εξαφανισμένη, χιχι! Έμπαινα όμως κάθε μέρα να διαβάσω νέα σου, δεν σε ξεχνώ!Πάμε πακέτο λέμε!!!!Αχ, ήμουν σίγουρη πως όλα θα είναι σούπερ αλλά τώρα που επιβεβαιώθηκε κιόλας πάρτυ κορίτσι μου!!!!!!! Μακάρι όλες μας να κρατήσουμε υγιή και γερά μωράκια!!!!!!Τράβηξες αγωνία, τώρα μόνο να το απολαμβάνεις!

6237481d19.png

Διαφημίσεις

Αννετακι θα στην μεγαλωσω την νυφουλα σου με τον καλυτερο τροπο!!!!!!!

Αξιζε η αναμονη σιγουρα και μακαρι απο εδω και περα να ακουμε μονο καλα παναγιτσα μου...!!!!

Εσυ ομως προσεχε τον γαμπρο μου τωρα

http://www.youtube.com/watch?v=Fj_V0zY-aNg

πρεπειιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι!!!

IB5Vp2.png

Αννετακι θα στην μεγαλωσω την νυφουλα σου με τον καλυτερο τροπο!!!!!!!

Αξιζε η αναμονη σιγουρα και μακαρι απο εδω και περα να ακουμε μονο καλα παναγιτσα μου...!!!!

Εσυ ομως προσεχε τον γαμπρο μου τωρα

εννοειτε!!!χαχαχα

τον εχω στα ωπα ωπα!!!

εδω και κανα 20λεπτο απτη μια στην αλλη πηγαινει...ειχε ενστικτο το παιδι!!!

το γυναικακι του βρε!!!!!!!!!!!!!!

IB5Vp2.png

τζουλακι, που εισαι παιδι μου εσυ?τι κανει το νινι?εσυ?

γιατι χανεσαι?ααα θα σε μαλωσω αλλα αλλη μερα ναι?τωρα γιορταζουμε την υγεια της νυφουλας μου γιουπιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι!!!

Ουουουουου γεια σου Αννετάκι μου!!!!!!Μεγάλη χαρά σήμερα ε???Φαντάζομαι είχε αγωνία κι ο γαμπρός για αυτό σε τάραξε στις κλωτσιές ε? Χιχιχιχιχι! Εγώ νομίζω πως νιώθω το μπεμπέ μου, είναι πολύ νωρίς????? Είναι κάτι σαν πολύ πολύ πολύ ελαφριά χτυπηματάκια χαμηλά στην κοιλιά μου...αχ!!

6237481d19.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...