Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

•  

1 ώρα πρίν, Bubble24 είπε:

Ακριβώς! Όχι δεν έκαναν υπέρηχο πριν το χειρουργείο. Την επόμενη φορά θα το απαιτήσω!

Μα τι ατυχία ρε παιδί μου κρίμα! Και το συζητάγαμε στο άλλο θέμα μέρες πριν. Να επιμένεις και καλά θα κάνεις, εσύ τρως την μέθη, την ταλαιπωρία, την απογοήτευση! Εντωμεταξύ σοκ τι 2100€ τι τιμές είναι αυτές; Πρώτη φορά το ακούω κι εγώ! 😱

πρίν από 14 λεπτά , Ελπίδα88 είπε:

Δεν μπορώ να βάλω δύο γιατί έχω γεννηθεί με δύο μήτρες και έκανα πλαστική ώστε να γίνει μια και λόγω του χειρουργείου ο γιατρός είπε ένα κάθε φορά . Σε ευχαριστώ πάντως🤍 δεν ξέρετε πόσο με βοηθήσατε όλες σήμερα 

Ε τότε τι συζητάμε, τέλεια τα αποτελέσματα σου άριστη βλαστοκύστη, μια θες! Να είναι αυτή η μία η τυχερή σου σου εύχομαι! 🤞

Προχωράς σε εμβρυομεταφορά φαντάζομαι σε επόμενο κύκλο; Καλή επιτυχία!!! 

Καφέ-πότε θα γίνω επιτέλους μανούλα?

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 36,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Αννα25

4896

• geni

3291

• adnihor

3238

• παπακι4501

3137

Περισσότερες δημοσιεύσεις

γεια σου παπι..μαρακι το αποστημα δεν εχει υποχωρησει.τουλαχιστον ετσι νομιζω εγω που μεσα στον πονο μου τα βλεπω ολα ιδια.

dtjGp3.png

Η[]Ηρθες και μπορω να ονειρευτω..ηρθες και εχω μαθει να αγαπω!!![/color]

uaI7p3.png

το μικρο μου θαυμα!!

Καλημερα κοριτσακια μου καλα εννοειτε οτι τα αποτελεσματα δεν τα εχω παρει να σας πω επεισα τον εαυτο μου οτι μεχρι το βραδυ δεν θα βγουν οποτε ειμαι κουλ....

Αποτελέσματα;;;;ποια αποτελέσματα;;;; Αννούλα το ρίχνουμε στην πλάκα....Δεν σε ρωτάω αν είσαι καλά φαντάζομαι ότι βράζεις στο ζουμί σου αλλά ελπίζω και εύχομαι η αναμονή να σε δικαιώσει.....

PiB4p3.png y5drp3.png Z9IAp3.png

Διαφημίσεις

Α οχι Ξανθη μου σημερα με εχει πιασει η αναισθησια μου...βεβαια το τηλ ειναι προεκταση του χεριου μου...χαχαχαχα με πηρε ο αδερφος μου και λεει μα καλα πως το σηκωσες αφου δεν χτυπησε.....τεσπα οτι περναγε απο το χερι μου εγω το εκανα τωρα ο θεος και η ψυχη τους...

καλημέρα αννούλα!σκέψου ότι σε κάνει να νιώθεις κουλ! ήρθε ο άντρας σου ή ταξιδεύει ακόμη?

Οχι αλλο στραβο απο εκει εχει παει τουρκια με μια συλεκτικη μερσεντες παλια που ειχε ο πεθερος μου και την ειδαν εχτες τα Τουρκακια και στραβοσε το ματι τους και το εκαναν φυλο και φτερο για ναρκωτικα....:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

Τον αφησαν να περασει τα συνορα στις 5,30 το πρωι απο τις 12 που ηταν εκει αστα ολα καλα και ολα ωραια

κοριτσαρες σας αφηνω προς το παρον δεν αντεχεται ο πονος.μπορει να μπω αργοτερα...φιλια..

dtjGp3.png

Η[]Ηρθες και μπορω να ονειρευτω..ηρθες και εχω μαθει να αγαπω!!![/color]

uaI7p3.png

το μικρο μου θαυμα!!

Διαφημίσεις

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...