Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Καφέ-πότε θα γίνω επιτέλους μανούλα?

Recommended Posts

Σε καταλαβαίνω παπάκι αλλά Παρασκευή κοντή γιορτή ηρέμησε και όλα θα πάνε καλά....

αυτο συζητουσα και με τον αντρα μου εχτες και του λεω δεν εχεις αγωνια;;και μου λεει καμια.αρνητικη αγωνια εννοουσα και εκεινος ειναι σιγουρος βρε παιδι μου εγω παλι επειδη εχω καουσει τοσα πολλα να γινονται εχω μια επιφυλαξη.

Μόνο με την καρδιά βλέπεις καλά.Την ουσία δεν την βλέπουν τα μάτια,επανέλαβε ο μικρός πρίγκιπας, για να το θυμάται.

566b716e1f.png?html%22

...όμως για χάρη σου μπορώ ως το πρωί να τραγουδάω....αντρούλη μου είσαι όλη μου η ζωή!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 36,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Αννα25

4896

• geni

3291

• adnihor

3238

• παπακι4501

3137

Περισσότερες δημοσιεύσεις

α ρε κισακι τι ωραια!

Μόνο με την καρδιά βλέπεις καλά.Την ουσία δεν την βλέπουν τα μάτια,επανέλαβε ο μικρός πρίγκιπας, για να το θυμάται.

566b716e1f.png?html%22

...όμως για χάρη σου μπορώ ως το πρωί να τραγουδάω....αντρούλη μου είσαι όλη μου η ζωή!

περαστικα τζενακι! αντε μπας και ξεπρηστει να το κάνεις τίποτα... ειχα ρωτησει την γυναικολογο μου αν μπορω να παω να κανω καθαρισμο στα δόντια μου και μου είπε ότι μπορώ, κι αν χρειαστεί κανένα σφράγισμα ή οτιδήποτε επιτρέπεται αναισθησία με ξυλοκαϊνη.

3e7afaa502.png

4e425f0baa.png

Διαφημίσεις

κισάκι χθες έλεγα στα κορίτσια εδώ για τα μαθήματα στο ιπποκράτειο που είχες πάει και μου είπες και δήλωσα και το απόγευμα με πήραν τηλέφωνο 29νοεμβ θα έχουμε το πρωτο.

3e7afaa502.png

4e425f0baa.png

αχαχ εγω δενπρολαβαινω ρε σεις με το ενα την κραταω να θηλασει και με το αλλο γραφω...αλλα εχει βαρυνει και πιανομαι!αλλα μπαινω και σας διαβαζω ολη μερα!

εσενα δεν σε παρεξηγει κανεις οπως κ το ερακι ..εχετε παρει αδεια μητροτητας..........

dtjGp3.png

Η[]Ηρθες και μπορω να ονειρευτω..ηρθες και εχω μαθει να αγαπω!!![/color]

uaI7p3.png

το μικρο μου θαυμα!!

περαστικα τζενακι! αντε μπας και ξεπρηστει να το κάνεις τίποτα... ειχα ρωτησει την γυναικολογο μου αν μπορω να παω να κανω καθαρισμο στα δόντια μου και μου είπε ότι μπορώ, κι αν χρειαστεί κανένα σφράγισμα ή οτιδήποτε επιτρέπεται αναισθησία με ξυλοκαϊνη.

ναι μου το ειπε κ η αντριανη αυτο.το θεμα ειναι πως περνανε οι μερες μεχρι να ερθει το σαββατο να κανω το τεστ.εν το μεταξυ διαβασα κ κατι που δεν ξερω αν ισχυει.εχω ενα τεστ του οποιου εχω βγαλει το περιτυλιγμα κ διαβασα οτι αν δεν ειναι με αυτο μπορει να δωσει λανθασμενα αποτελεσματα,λες να πεταξα 15 γιουρω τζαμπα?

dtjGp3.png

uaI7p3.png

το μικρο μου θαυμα!!

τζενη τι να σου πω για να το λενε ίσως μια στις τόσες να μη λειτουργησει σωστά. Εδώ κλειστά είναι και βγάζουν λάθος αποτελέσματα... πάντως εφόσον υποφέρεις από τον πόνο καλύτερα να κάνεις μια χοριακή για πιο γρήγορα και σίγουρα αποτελέσματα. Αν κάνεις την παρασκευη τεστ και βγει αρνητικό θα είσαι σίγουρη ότι δεν εισαι?

3e7afaa502.png

4e425f0baa.png

αν μιλας για τεστ του φαρμακειου οχι.μονο με χωριακη μπορω να ειμαι σιγουρη .αν ομως την κανω παρασκευη τα αποτελεσματα θα μου τα δωσουν δευτερα.κ μπορει κ μεχρι τοτε να εχω αδιαθετησει....οποτε βραστα....

dtjGp3.png

uaI7p3.png

το μικρο μου θαυμα!!

Διαφημίσεις

κουκλες χαιρετω για λιγο για να μαγειρεψω γιατι δε βλεπω να τρωμε!

θα ξαναμπω πιο μετα μηπως μπει το γυναικακι μου με τα καλα τα νεα!!!!!!!!!!!!!!!!

566b716e1f.png?html%22

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...