Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Καφέ-πότε θα γίνω επιτέλους μανούλα?

Recommended Posts

αντε αννετακι πηγαινε και σε περιμενουμε να γυρισεις!αλλα μην ερθεις και στις 3 ε;;;;

Μόνο με την καρδιά βλέπεις καλά.Την ουσία δεν την βλέπουν τα μάτια,επανέλαβε ο μικρός πρίγκιπας, για να το θυμάται.

566b716e1f.png?html%22

...όμως για χάρη σου μπορώ ως το πρωί να τραγουδάω....αντρούλη μου είσαι όλη μου η ζωή!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 36,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Αννα25

4896

• geni

3291

• adnihor

3238

• παπακι4501

3137

Περισσότερες δημοσιεύσεις

μου φαινεται οτι τα λεμονια μου τελειωσαν αλλα κατσε να πως να δω μπας και βρω κανενα και θα παρω το απογευμα αν παμε στο σουπερ!

Μόνο με την καρδιά βλέπεις καλά.Την ουσία δεν την βλέπουν τα μάτια,επανέλαβε ο μικρός πρίγκιπας, για να το θυμάται.

566b716e1f.png?html%22

...όμως για χάρη σου μπορώ ως το πρωί να τραγουδάω....αντρούλη μου είσαι όλη μου η ζωή!

καλημερα μανουλες!τι κανετε;;;

566b716e1f.png?html%22

Διαφημίσεις

καλα κορασιδαεσυ?αχαχ σημερα θα φαμε ψαρια σε μενα μ ε γιγγιαδες και παππου αχ εκανε και η πεθε μου κυδωνι ψητο μιαμ

Ηρθε η kisha junior και ειναι οντως γκαυ...τσα!

81299f78bc.png

Για να μη μιλησω για τον κισομπεμπη...κεβλαρ!!!

44cf0f3e83.png

Παπάκι μια χαρά....Έχω λιώσει στην δουλειά και σας έχω χάσει λίγο....Άντε λίγη υπομονή και κοντεύει η Παρασκευή.....Τζένηηηηηηηηηηηηηηηηηηη..

Ανετάκι όλα καλά κουκλίτσα μου;;;

Μινάκι δεν πειράζει τον Δεκέμβρη πρώτα ο θεός να ξεμπερδέψετε...

Η Άννα που είναι εμφανίστηκε σήμερα;;;

Κισσάκο τι κάνει η νύφη μου καλέ;;;;

PiB4p3.png y5drp3.png Z9IAp3.png

Παπάκο είδες που όταν λέγαμε θα μείνουμε μαζί τον προηγούμενο μήνα μου έλεγες ότι όταν το λες αυτό μένουν συνέχεια η άλλες;;Σου είχα τότε ότι μπορεί να είμαι και εγώ το γούρι σου και να μείνεις εσύ.....Αχ τι καλά....

Τζένη σε έχασα λέμε...

PiB4p3.png y5drp3.png Z9IAp3.png

Διαφημίσεις

καλημέρα σε όλα τα κοριτσάκια! τι κάνετε?

καλημερα μαρακι χαου μπου γιου μπου?

dtjGp3.png

Η[]Ηρθες και μπορω να ονειρευτω..ηρθες και εχω μαθει να αγαπω!!![/color]

uaI7p3.png

το μικρο μου θαυμα!!

Παπάκο είδες που όταν λέγαμε θα μείνουμε μαζί τον προηγούμενο μήνα μου έλεγες ότι όταν το λες αυτό μένουν συνέχεια η άλλες;;Σου είχα τότε ότι μπορεί να είμαι και εγώ το γούρι σου και να μείνεις εσύ.....Αχ τι καλά....

Τζένη σε έχασα λέμε...

ναι εισαι το γουρι μου!σε βαφτιζω το γουρι μου!

α ρε ξανθουλι μου εχω την αγωνια μου ομως μη νομιζεις.

566b716e1f.png?html%22

Τζένη σε έχασα λέμε...

ελα ρε ξανθη ρε γτ.δεν μπαινετε πρωι κ εγω ειδικα τωρα που δεν μπορω να μιλησω καθολου λογο δοντιου τα εχω παιξει:confused:

dtjGp3.png

Η[]Ηρθες και μπορω να ονειρευτω..ηρθες και εχω μαθει να αγαπω!!![/color]

uaI7p3.png

το μικρο μου θαυμα!!

αχαχ εγω δενπρολαβαινω ρε σεις με το ενα την κραταω να θηλασει και με το αλλο γραφω...αλλα εχει βαρυνει και πιανομαι!αλλα μπαινω και σας διαβαζω ολη μερα!

Ηρθε η kisha junior και ειναι οντως γκαυ...τσα!

81299f78bc.png

Για να μη μιλησω για τον κισομπεμπη...κεβλαρ!!!

44cf0f3e83.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...