Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 9 λεπτά , dimi.tra είπε:

Μα τι ατυχία ρε παιδί μου κρίμα! Και το συζητάγαμε στο άλλο θέμα μέρες πριν. Να επιμένεις και καλά θα κάνεις, εσύ τρως την μέθη, την ταλαιπωρία, την απογοήτευση! Εντωμεταξύ σοκ τι 2100€ τι τιμές είναι αυτές; Πρώτη φορά το ακούω κι εγώ! 😱

Ε τότε τι συζητάμε, τέλεια τα αποτελέσματα σου άριστη βλαστοκύστη, μια θες! Να είναι αυτή η μία η τυχερή σου σου εύχομαι! 🤞

Προχωράς σε εμβρυομεταφορά φαντάζομαι σε επόμενο κύκλο; Καλή επιτυχία!!! 

Ναι μου είπε να μου έρθει μια περίοδος και μετά.  Ξέρεις μήπως σε πόσες μέρες μετά την περίοδο περίπου γίνεται η εμβρύομεταφορα;

Καφέ-πότε θα γίνω επιτέλους μανούλα?

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 36,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Αννα25

4896

• geni

3291

• adnihor

3238

• παπακι4501

3137

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Ξύπνησε η μπουμπού!Φιλάκια!Πάω για θηλασμό!

αντε φιλακια ερακι!και κανε της χαδακια στα μπουτακια!

Μόνο με την καρδιά βλέπεις καλά.Την ουσία δεν την βλέπουν τα μάτια,επανέλαβε ο μικρός πρίγκιπας, για να το θυμάται.

566b716e1f.png?html%22

...όμως για χάρη σου μπορώ ως το πρωί να τραγουδάω....αντρούλη μου είσαι όλη μου η ζωή!

παπιιιιιιι..................

ελα κουκλα μου εδω ειμαι!

Μόνο με την καρδιά βλέπεις καλά.Την ουσία δεν την βλέπουν τα μάτια,επανέλαβε ο μικρός πρίγκιπας, για να το θυμάται.

566b716e1f.png?html%22

...όμως για χάρη σου μπορώ ως το πρωί να τραγουδάω....αντρούλη μου είσαι όλη μου η ζωή!

βλεπω το τικερακι μου και δεν το πιστευω!

566b716e1f.png?html%22

Διαφημίσεις

Άννετ δεν υπάρχει συγκεκριμένη ώρα....Αν δεν μπορώ να μιλήσω, θα σου το πω ή θα το έχω χαμηλομένο...Γενικά πάντως τα πρωινά είναι καλύτερα γιατί τα απογέυματα τρέχω με τα μεγάλα σε δραστηριότητες και τα βράδυα αργώ μέχρι να τα κάνω μπάνιο και να τα κοιμήσω και τα τρία....

οκ θα τα πουμε αυριο κουκλα!

αννετακι ειμαι σιγουρη γιατι διπλα δεν υπαρχει δοντι...το εβγαλα περυσι γιατι ειχε χαλασει....ειμαι η μαλαμω κ θα σας τα πω εεεεεεεξω απτα δοντια.....χαχαχα

χαχαχαχχα φοβερη η μαλαμω ε?χαθηκε κι αυτη η κοπελαααααααααα χαχχαχα

καλημερα σε οοοοολα τα ομορφα κοριτσια!!!

τι κανετε;;;;

τζενακι υποφερεις ρε συ;;;

εγω σημερα ειμαι ελαχιστα καλυτερα εχτες τα ειδα ολα !εμετο δεν εκανα αλλα ολη μερα ανακατευομουν και ενιωθα σα να ειχα μια μπουκια φαγητο στο λαιμο μου και δε μπορουσα να την κατεβασω!

σημερα ετσι κι ετσι προς το παρον.

μια μεγααααλη αγκαλιτσα για να νιωσεις καλυτερα ζουζουνα μου, το ανηψακι μου μεγαλωνει ειδες?να μου το χαιδεψεις

α και για τις αναγουλες μυριζε λεμονακι, βοηθαει πολυ...πως ξεχασα να στο πω...το αιλσχαιμερ παιδι μου ιχιχι

Ξύπνησε η μπουμπού!Φιλάκια!Πάω για θηλασμό!

καλη ορεξη ερακι μου!να της δωσεις ενα πολυ τρυφερο φιλακι!

ο ζεβρακος μας εδειξε τον δρομο προς την ευτυχια!!!

IB5Vp2.png

σε περιμενουμε με πολυ αγαπη, ειδικα ο αδελφουλης σου!

υποφερω υποφερω υποφερω υποφερω πολυ........

αχ βρε τζενακι μου το ξερω βρε κουκλα μου ειναι ο πονοδοντος αστα να πανε το ξερω αλλα δε μπορεις να κανεις κατι αλλο.αν πηγαινες βρε παιδι μου και σου εκανε μια απονευρωση με ξυλοκαινη που επιτρεπεται δεν κανει;;;;

566b716e1f.png?html%22

βλεπω το τικερακι μου και δεν το πιστευω!

να το πιστεψεις κουκλα μου και να το καταευχαριστηθεις.....:D

dtjGp3.png

Η[]Ηρθες και μπορω να ονειρευτω..ηρθες και εχω μαθει να αγαπω!!![/color]

uaI7p3.png

το μικρο μου θαυμα!!

καλημερα αδερφακι μου εγω και σημερα δε δουλευω!μου κατσε καλα αυτη η βδομαδα.αυριο ομως δε θα τη γλυτωσω δεν πειραζει αρκετα εκατσα μπορει να μου κανει και καλο να βγω λιγο εξω.!

λεμονι ε;;;να πιω και λιγο η δεν κανει;;

566b716e1f.png?html%22

Διαφημίσεις

να το πιστεψεις κουκλα μου και να το καταευχαριστηθεις.....:D

κατσε να ακουσω καρδουλα και θα το χαρω μετα τωρα ειμαι πολυ σφιγμενη!

566b716e1f.png?html%22

παπι...η αναστασια βλεπει το τικερακι σου κ με ρωταει γιατι το μωρακι βγαζει καπνους απο τα ποδια...κι εγω της ειπα γιατι τρεχει γργορα...χαχαχα

dtjGp3.png

Η[]Ηρθες και μπορω να ονειρευτω..ηρθες και εχω μαθει να αγαπω!!![/color]

uaI7p3.png

το μικρο μου θαυμα!!

παπι...η αναστασια βλεπει το τικερακι σου κ με ρωταει γιατι το μωρακι βγαζει καπνους απο τα ποδια...κι εγω της ειπα γιατι τρεχει γργορα...χαχαχα

αχαχαχα βρε αναστασια;;;;καπνους ε;;;βιαζεται να ερθει στην αγκαλιτσα μου!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

566b716e1f.png?html%22

καλημερα αδερφακι μου εγω και σημερα δε δουλευω!μου κατσε καλα αυτη η βδομαδα.αυριο ομως δε θα τη γλυτωσω δεν πειραζει αρκετα εκατσα μπορει να μου κανει και καλο να βγω λιγο εξω.!

λεμονι ε;;;να πιω και λιγο η δεν κανει;;

εγω το μυριζα, αλλα με τρελενε και η ξυνιλα του λεμεεεεεε

κοτοπουλο με πατατουλες λεμονατο και κανεις δεν το εβαζε στο στομα του...γιατι αραγε?αφου ειχα στυψει 4 λεμονια μεσα χαχαχαχα

χαχχαχχαχαχαχαχχαα αυτα τα παιδια ρε παιδι μου χαχχαχαα

αλλα και οι θειες δεν πανε πισω χαχαχχαα ακους εκει τρεχει γρηγορα χαχχαχα

λοιπον κουκλες την κανω, παω να μπανιαριστω και να παω ικα, μη ξεχαστω και χασω το ραντεβου!

πολλα φιλακια!

IB5Vp2.png

αχαχαχα βρε αναστασια;;;;καπνους ε;;;βιαζεται να ερθει στην αγκαλιτσα μου!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

το οτι μπορει να καπνιζει το αποκλεισατε ε?χαχαχαχαχα

μολις γυρισω θα μπω, ελπιζω να βρω καμια!

αντε να δουμε σημερα θα παρει και τις απαντησεις της η αννουλα μας?

μακαρι και να ειναι σουπερ ντουπερ!!!!!!!!!!!!!!

IB5Vp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...