Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 9 λεπτά , dimi.tra είπε:

Μα τι ατυχία ρε παιδί μου κρίμα! Και το συζητάγαμε στο άλλο θέμα μέρες πριν. Να επιμένεις και καλά θα κάνεις, εσύ τρως την μέθη, την ταλαιπωρία, την απογοήτευση! Εντωμεταξύ σοκ τι 2100€ τι τιμές είναι αυτές; Πρώτη φορά το ακούω κι εγώ! 😱

Ε τότε τι συζητάμε, τέλεια τα αποτελέσματα σου άριστη βλαστοκύστη, μια θες! Να είναι αυτή η μία η τυχερή σου σου εύχομαι! 🤞

Προχωράς σε εμβρυομεταφορά φαντάζομαι σε επόμενο κύκλο; Καλή επιτυχία!!! 

Ναι μου είπε να μου έρθει μια περίοδος και μετά.  Ξέρεις μήπως σε πόσες μέρες μετά την περίοδο περίπου γίνεται η εμβρύομεταφορα;

Καφέ-πότε θα γίνω επιτέλους μανούλα?

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 36,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Αννα25

4896

• geni

3291

• adnihor

3238

• παπακι4501

3137

Περισσότερες δημοσιεύσεις

καλημεραααααααααααα

ερακι σε πετυχαινωωωωωωωωω τι καλα!τα μωρα σου καλα ειναι?

μανου μου επισης σε πετυχαινω, η μικρη πως ειναι, περδικακι ε ?χορτασε την τωρα που ειστε σπιτι!

μινακι ουουυυυυυυυυυυ, φατσουλες, το μνμ ακομα δεν το εχω παρει, στο τελος θα αλλαξω εταιρια, δεν παει αλλο, εχω νευριασει...να υπαρχει καμια αναγκη δεν θα το μαθω τον αιωνα τον απαντα

τζενακι μου πωπω σε νοιωθω απιστευτα...ειχα κι εγω θεμα με τον φρονιμητη, τον εβγαλα και υσηχασα, γρηγορα περαστικα, αν εισαι εγκυος τι θα γινει βρε καλο μου?σου ειπε ο γιατρος?θα ταλαιπορεισαι 9 μηνες?

εγω σε λιγο παω για μπανακι κι εχω ραντεβου με διαβητολογο στο ικα να μου γραψει τις ταινιες για τις μετρησεις...μακαρι να μη μου κανει κονξες η κιουρια γιατι θα μου γυρισει το ματι!

ο ζεβρακος μας εδειξε τον δρομο προς την ευτυχια!!!

IB5Vp2.png

σε περιμενουμε με πολυ αγαπη, ειδικα ο αδελφουλης σου!

Εμένα Τζένη αυτό που με έκανε να ψιλιάζομαι ήταν το πολύ πρησμένο στήθος και οι αναγούλες...που δεν τα είχα στην περίοδο συνήθως....

αναγουλες μονο το πρωι..η καθολη τη διαρκεια της ημερας?

dtjGp3.png

Η[]Ηρθες και μπορω να ονειρευτω..ηρθες και εχω μαθει να αγαπω!!![/color]

uaI7p3.png

το μικρο μου θαυμα!!

Διαφημίσεις

καλημερα αννετακι..αν ειμαι θα μου κανει απονευρωση.αν ομως δεν ειμαι θα του γ@μ@σω τα ματακκια που με εχει 5 μερες να σφαδαζω απο τους πονους.θα παρω οτι πιο ισχυρη αντιβιωση υπαρχει κ παυσιπονο επισης κ μολις ξεπρηστει θα το βγαλω μονη μου με την ταναλια...τοσα νευρα εχω.δοντι εχει να με πιασει 2 χρονια..τωρα του ηρθε?

dtjGp3.png

uaI7p3.png

το μικρο μου θαυμα!!

ρε κοριτσια εκτος απο τα συμπτωματα εγκυμοσυνης που δεν διαφερουν κ πολυ απο της περιοδου.ειχατε κατι αλλο που να σας κινησε πιο πολυ την περιεργια?βεβαια δεν ξερω αν οφειλεται στο οτι αρχισαμε τις προσπαθειες κ μεσα στο χαζεμενο μου μυαλο εχω την ελπιδα οτι μπορει να κατσει με την πρωτη αλλα εχω παρατηρησει οτι η οσφρηση μου εχει παρει τα πανω της.μυριζω τα παντα στο μετρο.εχω ψιλοσυχνοουρια που την ειχα μονο οταν επινα πολυ νερο.και τα κλασικα πονακια εδω και 5 μερες πρησμενο στηθος κ το πρωι δεν κατεβαινει τπτ κατω τις τελευταιες μερες δε ουτε ο καφες.κ το θεμα ςειναι οτι με την αντιβιωση πρεπει να τρωω κ εγω ειμαι με αδειο στομαχι εδω κ 2 μερες..κ ενω εχω πιει του κοσμου τα ντεπον εχω ανεβασμενη θερμοκρασια[πες αυτο μπορει να ειναι απο το δοντι].κ πονοκεφαλο..

τζενακι μου, η θερμοκρασια ουτως η αλλως ανεβασμενη θα ειναι μεχρι να εχεις την επισκεψη της αχωνευτης...εγω συχνοουρια ειχα και πριν την περιοδο οποτε δεν με εβαλε σε σκεψεις οταν ημουν εγκυος...καθε οργανισμος ειναι διαφορετικος βεβαια...αν δεν ειχες καθε μηνα πριν να αδιαθετησεις τοτε ειναι θετικο συμπτωμα

το στηθος μου πριστηκε και πονουσε λιγες μερες αφοτου εμαθα το χαρμοσυνο...οποτε τιποτα δεν ειναι στανταρ

αλλα τρωγε λιγακι βρε κουκλα μου, αντιβιωση περνεις

θα τρυπισεις το στομαχι σου στο τελος (ξου ξου)

IB5Vp2.png

Αννετάκι!!!!Χρόνια και ζαμάνια!!!!Πώς πας;;Όλα καλά;Πάρε κανένα τηλέφωνο να τα πούμε οκ;;;

ναι μωρε ηθελα να παρω αλλα δεν ξερω τι ωρες, τωρα εχεις και το νινι και φοβαμαι μην ενοχλησω...πες μου ωρα και θα ειμαι εγγλεζα :tongue:

καλημερα αννετακι..αν ειμαι θα μου κανει απονευρωση.αν ομως δεν ειμαι θα του γ@μ@σω τα ματακκια που με εχει 5 μερες να σφαδαζω απο τους πονους.θα παρω οτι πιο ισχυρη αντιβιωση υπαρχει κ παυσιπονο επισης κ μολις ξεπρηστει θα το βγαλω μονη μου με την ταναλια...τοσα νευρα εχω.δοντι εχει να με πιασει 2 χρονια..τωρα του ηρθε?

πρωτα να ξεπριστεις και μετα σου ευχομαι να απαλαγεις μια και καλη απτο αχρηστο αυτο δοντακι που μονο προβληματα φερνει

το προβλημα ειναι ομως σιγουρα ο φρονιμητης?γιατι εμενα πονουσε τελικα το διπλανο αφου το εσπρωχνε και το εσπρωχνε...αλλα τον ξεφορτωθηκα τον αχρηστο

IB5Vp2.png

Έιχα αναγούλες κάθε φορά που μύριζα κάτι...κολώνια, απορρυπαντικό, αποσμητικό, φαγητό, σαμπουάν κα.....

εγω δεν εχω αναγουλες οταν τα μυριζω απλα μου μυριζουν πολυ πιο εντονα απο καθε αλλη φορα.εχτες εφτιαξα κιμα τον ζυμωσα κ τον εβαλα στο ψυγειο σκεπασμενο .για πρωτη φορα εβαλα κρυφα λιιιγο σκορδο γιατι δεν του αρεσει του αντρα μου κ οταν ανοιξα το ψυγειο μετα απο μια ωρα μου βρωμαγε το σκορδο κ απορρουσα γιατι δεν με αρχισε στα μπινελικια εφοσον μυριζε ολο το ψυγειο σκορδιλας..τι να πω..

dtjGp3.png

uaI7p3.png

το μικρο μου θαυμα!!

Άννετ δεν υπάρχει συγκεκριμένη ώρα....Αν δεν μπορώ να μιλήσω, θα σου το πω ή θα το έχω χαμηλομένο...Γενικά πάντως τα πρωινά είναι καλύτερα γιατί τα απογέυματα τρέχω με τα μεγάλα σε δραστηριότητες και τα βράδυα αργώ μέχρι να τα κάνω μπάνιο και να τα κοιμήσω και τα τρία....

jMqBp3.png

OeGUp3.png

F453p3.png

Διαφημίσεις

καλημερα σε οοοοολα τα ομορφα κοριτσια!!!

τι κανετε;;;;

τζενακι υποφερεις ρε συ;;;

εγω σημερα ειμαι ελαχιστα καλυτερα εχτες τα ειδα ολα !εμετο δεν εκανα αλλα ολη μερα ανακατευομουν και ενιωθα σα να ειχα μια μπουκια φαγητο στο λαιμο μου και δε μπορουσα να την κατεβασω!

σημερα ετσι κι ετσι προς το παρον.

Μόνο με την καρδιά βλέπεις καλά.Την ουσία δεν την βλέπουν τα μάτια,επανέλαβε ο μικρός πρίγκιπας, για να το θυμάται.

566b716e1f.png?html%22

...όμως για χάρη σου μπορώ ως το πρωί να τραγουδάω....αντρούλη μου είσαι όλη μου η ζωή!

αννετακι ειμαι σιγουρη γιατι διπλα δεν υπαρχει δοντι...το εβγαλα περυσι γιατι ειχε χαλασει....ειμαι η μαλαμω κ θα σας τα πω εεεεεεεξω απτα δοντια.....χαχαχα

dtjGp3.png

uaI7p3.png

το μικρο μου θαυμα!!

Καλημέρα παπάκι!!!Κανε υπομονή και εσύ!!!!

καλημερα ερακι!

μωρε κανω και τιποτ αλλο;;;απλα ειναι πολυ ασχημο συναισθημα και δε με αφηνει να κανω και καμια δουλεια η να βγω εξω μια βολτα.

Μόνο με την καρδιά βλέπεις καλά.Την ουσία δεν την βλέπουν τα μάτια,επανέλαβε ο μικρός πρίγκιπας, για να το θυμάται.

566b716e1f.png?html%22

...όμως για χάρη σου μπορώ ως το πρωί να τραγουδάω....αντρούλη μου είσαι όλη μου η ζωή!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...