Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Καφέ-πότε θα γίνω επιτέλους μανούλα?

Recommended Posts

στο νοσοκομειο που πηγα το σαββατο με εδιωξαν γιατι επρεπε να συμβουλευτω γυναικολογο λογο του οτι υπαρχει περιπτωση εφοσον αρχισαμε ρις προσπαθειες να ειμαι εγκυος.να μη στα πολυλογω βρηκα γυναικολογο κ μου εδωσε αμοξιλ την ελαφρια κ ντεπον .αλλα μεχρι να ερθει η μερα για να αδιαθετησω δεν μπορω να κανω τπτ.περιμενω το σαββατο.θα δειξει αν το κανω την παρασκευη?

dtjGp3.png

Η[]Ηρθες και μπορω να ονειρευτω..ηρθες και εχω μαθει να αγαπω!!![/color]

uaI7p3.png

το μικρο μου θαυμα!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 36,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Αννα25

4896

• geni

3291

• adnihor

3238

• παπακι4501

3137

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Τζένη αν θέλεις να είσαι σίγουρη να κάνεις την Παρασκευή μία χοριακή και όχι τεστ.Να σου θυμίσω ότι σε εμένα το τεστ έδειξε αρνητικό στην 4η μέρα καθυστέρησης και ήμουν έγκυος.

jMqBp3.png

OeGUp3.png

F453p3.png

Και εγώ όταν ήμουν έγκυος στον Γιώργο, είχα θέμα με το δόντι μου.Είχα πάει στην οδοντίατρο ενώ δεν ήξερα ότι ήμουν έγκυος και θυμάμαι ότι με είχε ρωτήσει αν υπήρχε πιθανότητα να ήμουν έγκυος...Ευτυχώς της είπα ναι γιατί ήμουν και μου έκανε ένεση ξυλοκαϊνης που επιτρέπεται....

jMqBp3.png

OeGUp3.png

F453p3.png

Διαφημίσεις

Τζενακι περαστικα

Μανου μου τι να κανουμε μωρο ειναι ακομα τελος παντων 14 Δεκεμβρη παλι μεσα

Ερι μου τι κανεις η ζουζουνα σου???? εμεις θα στολισουμε το Σαββατο να το χαρει λιγο πριν μπουμε στο νοσοκομειο

0hrOp2.png

zygvp2.pngyPhUp2.png

Τζένη αν θέλεις να είσαι σίγουρη να κάνεις την Παρασκευή μία χοριακή και όχι τεστ.Να σου θυμίσω ότι σε εμένα το τεστ έδειξε αρνητικό στην 4η μέρα καθυστέρησης και ήμουν έγκυος.

λογικα θα ηταν καθυστερημενη συληψη.εν το μεταξυ εγω δεν πιστευω οτι εκανα κ πολλα πραγματα γιαυτο το μηνα γιατι τις γονιμες τις προλαβα στο τελος.δηλ ειχα γονιμες απο τις 3 μεχρι τις εφτα κ εγω ηρθα σε επαφη στις εφτα.αν εκανα οωρηξια στα μισα τοτε.....αλλα δεν μπορω να ειμαι κ σιγουρη για τπτ μεχρι το σαββατο.οσο για συμπτωματα?ουουουου εγω καθε μηνα συμπτωματα εχω.........

dtjGp3.png

uaI7p3.png

το μικρο μου θαυμα!!

Και εγώ όταν ήμουν έγκυος στον Γιώργο, είχα θέμα με το δόντι μου.Είχα πάει στην οδοντίατρο ενώ δεν ήξερα ότι ήμουν έγκυος και θυμάμαι ότι με είχε ρωτήσει αν υπήρχε πιθανότητα να ήμουν έγκυος...Ευτυχώς της είπα ναι γιατί ήμουν και μου έκανε ένεση ξυλοκαϊνης που επιτρέπεται....

εμενα τη ζημια μου την εχει κανει ο φρονιμητης.η αντριανη μου ειπε οτι στην εγκυμοσυνη απαγορευεται να τον βγαλεις..τωρα μη με ρωτησεις γιατι..δεν ξερω.τουλαχιστον να μου τον απονευρωσουν γιατι δεν την βγαζω ετσι..

dtjGp3.png

uaI7p3.png

το μικρο μου θαυμα!!

Τζένη ούτε και εγώ περίμενα να είμαι έγκυος τότε γιατί είχαμε έρθει σε επαφή μόνο μία φορά και μάλιστα όχι σε γόνιμη περίοδο!!!Ποτέ δεν ξέρεις...

Μινάκι καλημέρα!Καλά είμαστε όλοι.Γιατί θα μπείτε στο νοσοκομείο;

jMqBp3.png

OeGUp3.png

F453p3.png

Διαφημίσεις

εμενα τη ζημια μου την εχει κανει ο φρονιμητης.η αντριανη μου ειπε οτι στην εγκυμοσυνη απαγορευεται να τον βγαλεις..τωρα μη με ρωτησεις γιατι..δεν ξερω.τουλαχιστον να μου τον απονευρωσουν γιατι δεν την βγαζω ετσι..

Και εγώ απονέυρωση είχα κάνει τότε.

jMqBp3.png

OeGUp3.png

F453p3.png

Τζένη ούτε και εγώ περίμενα να είμαι έγκυος τότε γιατί είχαμε έρθει σε επαφή μόνο μία φορά και μάλιστα όχι σε γόνιμη περίοδο!!!Ποτέ δεν ξέρεις...

Μινάκι καλημέρα!Καλά είμαστε όλοι.Γιατί θα μπείτε στο νοσοκομείο;

θα κανουμε επεμβαση κρεατακια αμυγδαλες μπηκαμε και την περασμενη βδομαδα αλλα λογω του οτι ειχε βροχιτιδα δεν την καναμε μονο την ταλαιπωρια φαγαμε

0hrOp2.png

zygvp2.pngyPhUp2.png

θα κανουμε επεμβαση κρεατακια αμυγδαλες μπηκαμε και την περασμενη βδομαδα αλλα λογω του οτι ειχε βροχιτιδα δεν την καναμε μονο την ταλαιπωρια φαγαμε

Το έχουμε περάσει και εμείς με τον μεγάλο πριν από δύο χρόνια...Οι πρώτες δύο μέρες είναι δύσκολες, μετά στρώνει η κατάσταση..Υπομονή!Είναι συνεργάσιμο παιδάκι;Ευτυχώς ο δικός μας ήταν αρκετά συνεργάσιμος....Βέβαια του κάναμε όοοοολα τα χατήρια...Είχαμε σηκώσει όλο το τζάμπο όσο ήταν μέσα...Κάθε φορά που πονούσε εμφανίζαμε μία τζαμποσακούλα....Είχαμε πάρει και μπαλόνια και είχαμε γεμίσει το δωμάτιο στο νοσοκομείο...παιδότοπο το είχαμε κάνει....

jMqBp3.png

OeGUp3.png

F453p3.png

Το έχουμε περάσει και εμείς με τον μεγάλο πριν από δύο χρόνια...Οι πρώτες δύο μέρες είναι δύσκολες, μετά στρώνει η κατάσταση..Υπομονή!Είναι συνεργάσιμο παιδάκι;Ευτυχώς ο δικός μας ήταν αρκετά συνεργάσιμος....Βέβαια του κάναμε όοοοολα τα χατήρια...Είχαμε σηκώσει όλο το τζάμπο όσο ήταν μέσα...Κάθε φορά που πονούσε εμφανίζαμε μία τζαμποσακούλα....Είχαμε πάρει και μπαλόνια και είχαμε γεμίσει το δωμάτιο στο νοσοκομείο...παιδότοπο το είχαμε κάνει....

τι να σου πω κατα ποσο συνεργασιμη θα ειναι θα δειξει αλλα προσπαθω να την πεισω απο τωρα να πιει το γαλα παγωμενο αλλα πουυυυ!!!!!!!!

0hrOp2.png

zygvp2.pngyPhUp2.png

ρε κοριτσια εκτος απο τα συμπτωματα εγκυμοσυνης που δεν διαφερουν κ πολυ απο της περιοδου.ειχατε κατι αλλο που να σας κινησε πιο πολυ την περιεργια?βεβαια δεν ξερω αν οφειλεται στο οτι αρχισαμε τις προσπαθειες κ μεσα στο χαζεμενο μου μυαλο εχω την ελπιδα οτι μπορει να κατσει με την πρωτη αλλα εχω παρατηρησει οτι η οσφρηση μου εχει παρει τα πανω της.μυριζω τα παντα στο μετρο.εχω ψιλοσυχνοουρια που την ειχα μονο οταν επινα πολυ νερο.και τα κλασικα πονακια εδω και 5 μερες πρησμενο στηθος κ το πρωι δεν κατεβαινει τπτ κατω τις τελευταιες μερες δε ουτε ο καφες.κ το θεμα ςειναι οτι με την αντιβιωση πρεπει να τρωω κ εγω ειμαι με αδειο στομαχι εδω κ 2 μερες..κ ενω εχω πιει του κοσμου τα ντεπον εχω ανεβασμενη θερμοκρασια[πες αυτο μπορει να ειναι απο το δοντι].κ πονοκεφαλο..

dtjGp3.png

uaI7p3.png

το μικρο μου θαυμα!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...