Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Καφέ-πότε θα γίνω επιτέλους μανούλα?

Recommended Posts

Ναι κιτυ μου ηταν κων/πολη και μετα Αιβαλι σε κανα δυο ωρες θα περασει τα συνορα...

Βρε συ καιρος της ειναι να μεγαλωσει.....χαχαχαχα νιωθεις οτι δεν παει αλλο?Που εισαι ακομα....χαχαχαχα Εγω παλι εχω αρχησει και περπαταω σαν παπια η κοιλια ασε δεν το συζητω

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 36,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Αννα25

4896

• geni

3291

• adnihor

3238

• παπακι4501

3137

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Hello girls,αννουλα μου ευτυχως η μικρη ειναι απυρετη απο χθες το απογευμα στις 6,οποτε χαλαρωσαμε.Αφου σημερα για να την πειραξω,γιατι ειχε ξεσαλωσει της ειπα οτι ειναι μια χαρα,οποτε αυριο θα παει κανονικα σχολειο.....αλλα οκ πλακα της εκανα.Επειδη τα φοβαμαι τα λαιμα,μαλλον θα την κρατησω ολη τη βδομαδα.

Αντε αυριο τελειωνει η αναμονη με το καλο να δεχθεις και τον αντρουλη σου.Καλα εκανες και περιποιηθηκες τον εαυτο σου και το χρωμα που ειπες ειναι πολυ in φετος:P

Κιτυ μου εσυ τι κανεις ολα καλα,ο συζυγος δουλειες κι εσυ ο επιβλεπων συμβουλος;:tongue:

OPYIp3.png

vez3p2.png

Σορυ που χαθηκα κοριτσακι ειχα επισκεψεις.... Πολυ χαιρομαι για την μικρη και καλα θα κανεις να την κρατησεις ασε δεν ξεχναω τι περασαμε περυσι και εμεις με τις αμυγδαλες και εμενα επειδη ειναι μικρη δεν μπορει να καταπιει και κανει εμμετους....απαπα φετος μεχρι στιγμης φαινεται οτι η θαλασσα μας εκανε καλο δεν εχει παθει τιποτα η κουκλα μου τωρα θα την παω και για το εμβολιο της γριπης οπωσδηποτε ειπε η γιατρος επειδη ειμαι εγκυος για να μη μου φερει ιωσεις πολλες

Λοιπον σε καληνυχτιζω να βαλω την μικρη για υπνο.

Φιλακια πολλα τα λεμε αυριο

Διαφημίσεις

Διαφημίσεις

καλημερα μανου και ερη.ελπιζω να ειστε καλα γιατι εγω δεν ειμαι.ποναει το κλδοντο ποναει πολυ.εχει κανει αποστημα κ δεν ξεπρηζεται.παιρνω αντιβιωση περνω και ντεπον των 1000 αλλα τπτ.με το που πιω το ντεπον μου περναει για 30 μετα ξαναποναω.ουτε να φαω ουτε να μιλησω ..

dtjGp3.png

Η[]Ηρθες και μπορω να ονειρευτω..ηρθες και εχω μαθει να αγαπω!!![/color]

uaI7p3.png

το μικρο μου θαυμα!!

Καλημερα ερη μου καλα ειμαστε,εσυ και τα παιδια;

Καλά και εμείς .Στρώσαμε χαλιά και είμαστε έτοιμοι να υποδεχτούμε τον Χειμώνα!!!Σε δύο εβδομάδες λέμε να στολίσουμε και δέντρο!!!Εσείς πότε στολίζετε;

jMqBp3.png

OeGUp3.png

F453p3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...