Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Καφέ-πότε θα γίνω επιτέλους μανούλα?

Recommended Posts

Δεν εχει να κανει με το αιμα βαζουν το κομματι του πλακουντα που τους στηλαμε και αναπαραγουν τα κυταρα οταν φτασουν σε συγκεκριμενο αριθμο αποσπουν το dna βρισκουν ακριβως το γονιδιο που ειναι για το αιμα του παιδιου και το συγκρινουν με αυτο των γονιων για να δουν αν εχει και τις δυο μεταλλαξεις

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 36,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Αννα25

4896

• geni

3291

• adnihor

3238

• παπακι4501

3137

Περισσότερες δημοσιεύσεις

κουκλες παω λιγο να ξαπλωσω γιατι ειμαι χαλια!

ανακατευομαι περισοοτερο τωρα απο το πρωι!

αχ τουλαχιστον να ναι καλα το βατραχακι και δε με νοιαζει!

Μόνο με την καρδιά βλέπεις καλά.Την ουσία δεν την βλέπουν τα μάτια,επανέλαβε ο μικρός πρίγκιπας, για να το θυμάται.

566b716e1f.png?html%22

...όμως για χάρη σου μπορώ ως το πρωί να τραγουδάω....αντρούλη μου είσαι όλη μου η ζωή!

κοριτσια επιστρεφω σε λιγο...μιλαω με την κουμπαρα μου ον λαιν

τωρα την ειδα χαχαχχαα

ο ζεβρακος μας εδειξε τον δρομο προς την ευτυχια!!!

IB5Vp2.png

σε περιμενουμε με πολυ αγαπη, ειδικα ο αδελφουλης σου!

ρε αννουλα τι τραβας κ συ ου μπλεξεις με μαλακες

τι να πεις να χεις το αγχος σου να χεις κ αυτους αν κ γω ειμαι σιγουρη οτι ολα ειναι καλα μην μου αγχωνεσε αυριο θα δεις οτι ολα ειναι τελεια

ανετακι να σε ρωτησω εσενα η πρωτη μετρηση ποσο ειχε βγει?

PQcgp2.png

ΜΑΡΙΑ-ΕΙΡΗΝΗ.ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ

GU6Yp2.png

ΚΑΘΕ ΚΑΗΜΟΣ ΜΟΥ ΠΕΡΝΑ ΜΕ ΜΙΑ ΣΑΣ ΜΑΤΙΑ!!!!!!

Διαφημίσεις

Δεν εχει να κανει με το αιμα βαζουν το κομματι του πλακουντα που τους στηλαμε και αναπαραγουν τα κυταρα οταν φτασουν σε συγκεκριμενο αριθμο αποσπουν το dna βρισκουν ακριβως το γονιδιο που ειναι για το αιμα του παιδιου και το συγκρινουν με αυτο των γονιων για να δουν αν εχει και τις δυο μεταλλαξεις

αααααα ενταξει, δεν ειχα ιδεα πως γινοταν η εξεταση

κουκλες παω λιγο να ξαπλωσω γιατι ειμαι χαλια!

ανακατευομαι περισοοτερο τωρα απο το πρωι!

αχ τουλαχιστον να ναι καλα το βατραχακι και δε με νοιαζει!

αντε να ξαπλωσεις καλη μου

μια μεγαλη αγκαλια και πολλα χαδακια στο ανηψακι μου

Καλη ξεκουραση παπακι μου παω και εγω μεχρι το περιπτερο απεναντι να παρω μια σοκολατα γιατι συγχηστηκα

αννουλι μου φαε λιγη και για μενα ναι?

παω κι εγω να φτιαξω καφεδακι στον καλο μου...ξυπνησε ο κανακαρης μου!να του χαιδεψω και λιγο πλατουλα!!!

πολλα πολλα φιλια!καλο μεσημερι!μουατς

IB5Vp2.png

ρε αννουλα τι τραβας κ συ ου μπλεξεις με μαλακες

τι να πεις να χεις το αγχος σου να χεις κ αυτους αν κ γω ειμαι σιγουρη οτι ολα ειναι καλα μην μου αγχωνεσε αυριο θα δεις οτι ολα ειναι τελεια

ανετακι να σε ρωτησω εσενα η πρωτη μετρηση ποσο ειχε βγει?

με 75 γλυκοζη η πρωτη μετρηση ηταν με οριο το 170, 190

παθολογικο σακχαρο αλλα οι μετρησεις μου ειναι πολυ καλες

καλη επιτυχια αυριο κοριτσακι

βγαινω τωρα λιγο, ισως μπω αργοτερα1

μακια

IB5Vp2.png

Ναι βρε Ανδριανουλα μου αντε απο εκει μου χουν σπασει τα νευρα....τεσπα εμενα Ανδριανουλα με 100 γρ ειχε φτασει μεχρι 110 αλλα εχω παντα χαμηλο ζαχαρο τεσπα σας αφηνω να φαω την σοκολατα μου που εγινε παγωτο....χαχαχαχαχα θα μπω ξανα το απογευματακι

Καλησπερα και καλη βδομαδα,περαστικα στα αρρωστα κοριτσακια,αλλα και στις τραυματιες του καφε;)

Μινακι μου κι οτι ελεγα στην κορη μου οτι μια φιλη θα εκανε αμυγδαλες το κοριτσακι της,αυτες τις μερες και με ρωτουσε συνεχεια τι εγινε.....αμαν βρε κοριτσι περαστικα και με το καλο να ερθει η ωρα,να τελειωνετε.

Αννουλα μου ακομα πεειμενεις βλεπω,αλλα ελπιζω αυριο να τα παρεις τα αποτελεσματα και ν'αρχισει το τρελο παρτυ!!!!!!!!!

Κατα τ'αλλα καλα να περνατε και να προσεχετε τα μωρακια στις κοιλιτσες σας,πολλα φιλια.

OPYIp3.png

vez3p2.png

Μανου μου ναι περιμενω ακομα και ρε κοριτσια νιωθω οτι με βαραγανε ολη μερα τοσο χαλια

Αλλα το παω κοντρα εκανα μανικιουρ και πεντικιουρ με ενα καινουριο χρωμα καφεμωβ ηταν στο βαλιτσακι που μου εφερε ο αντρουλης μου αχ ποσο θελω να ερθει να με παρει μια αγκαλια ρε κοριτσια οσο ειμαστε μαζι μοιραζετε η αναμονη ενω τωρα δεν αντεχεται και αυτος ειναι σκ@τ@ επειδη αναγκαστηκε να ειναι μακρια μου και που το περναω μονη και οταν εχω νευρα αυτος τα ακουει και δεν μιλαει κιολας.....

Μανου μου η μικρη πως ειναι της επεσε ο πυρετος?

Διαφημίσεις

Μανου μου ναι περιμενω ακομα και ρε κοριτσια νιωθω οτι με βαραγανε ολη μερα τοσο χαλια

Αλλα το παω κοντρα εκανα μανικιουρ και πεντικιουρ με ενα καινουριο χρωμα καφεμωβ ηταν στο βαλιτσακι που μου εφερε ο αντρουλης μου αχ ποσο θελω να ερθει να με παρει μια αγκαλια ρε κοριτσια οσο ειμαστε μαζι μοιραζετε η αναμονη ενω τωρα δεν αντεχεται και αυτος ειναι σκ@τ@ επειδη αναγκαστηκε να ειναι μακρια μου και που το περναω μονη και οταν εχω νευρα αυτος τα ακουει και δεν μιλαει κιολας.....

Μανου μου η μικρη πως ειναι της επεσε ο πυρετος?

Καλησπέρα Αννα !

αυριο θα ξερεις σιγουρα τα καλά νεα και θα τελειώσει η αγωνια σας:P

Ο αντρας σου ποτε επιστρέφει ?

Ρε παιδί μου , το μεσημέρι πηγαμε μεχρι το σουπερ μαρκετ - πολύ κοντά είναι - και όταν γυρίσαμε σπίτι , με πονούσαν τα γόνατα . η μέση ....τα πάντα

Γι΄αυτό έγινε ο κόσμος μάτια μου , για να σε συναντήσω.....

και σε συνάντησα 7/4/2011 !!!

Πρωτα ο θεος και αυτος αυριο θα ειναι εδω βλεπω να οδηγει ολο το βραδυ για να φτασει το πρωι

Ασε κιτυ και εγω στην εγκυμοσυνη σαν σαραβαλο νιωθω...ολα πονανε

Πρωτα ο θεος και αυτος αυριο θα ειναι εδω βλεπω να οδηγει ολο το βραδυ για να φτασει το πρωι

Ασε κιτυ και εγω στην εγκυμοσυνη σαν σαραβαλο νιωθω...ολα πονανε

Κωνσταντινούπολη είπες είναι ? Καλό δρόμο να έχει:D

αυριο , αν σου πουν παλι σουξου μουξου, ξέχνα τις ευγένειες:rolleyes:

ωρες ωρες νιώθω σαν να εχω τεράστια κοιλιά:shock::shock:

και μην φανταστεις δεν κρατούσα βάρος, μια σακουλίτσα με 1 μαρούλι:shock:

τι έλεγα πριν 2 βδομάδες ? οτι δεν εχω κοιλιά ε ? τωρα νομίζω οτι μεγαλώνει συνέχεια .....απειλητικά:P

αα....επίσης καθε φορά που κοιμάμαι . οταν ξυπνάω πονάει το αριστερό μου χερι στον καρπό...μα εντελώς πανω του κοιμάμαι ?

ο αντρας μου κανει δουλειες ....ξεσκονίζει μάλλον τωρα.....χαχαχαχαχαχαχα

αλλά κι εγω θα παω να μαγειρέψω

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...