Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 6 λεπτά , MK2012 είπε:

Τι προβιοτικά παίρνει αν επιτρέπεται ; Εμάς πάντως σε 4 γιατρούς που πήγαμε πρόσφατα, κανείς δε μας είπε πως επηρεάζει στη διαδικασία. Το θέμα είναι πως πρέπει να φύγει το μικρόβιο και για τον ίδιο γιατί μακροπρόθεσμα κάνει θέμα στον προστάτη.

Έπαιρνε τα bifolac,μας τα είχε δώσει ο φαρμακοποιός για καλά.

Κ σε εμάς ο ανδρολογος είχε πει δεν επηρεάζει τη διαδικασία αλλά οι κλινικές έχουν μείνει στα παλιά δεδομένα κ ζητάνε καθαρές εξετάσεις, ίσως βέβαια και οι κλινικές να βρίσκουν περισσότερο κατάλληλο σπέρμα άρα κ περισσότερες πιθανότητες γονιμοποιησης. 

• Μου αρέσει 1

Καφέ-πότε θα γίνω επιτέλους μανούλα?

Recommended Posts

Α,οκ!Τα λεμε!

Εγω παλι ειχα θεμα με κατι γειτονοπουλα που τα αφηνα εδω και καιρο να χρησιμοποιουν το πισι μου για διαβασματα υποτιθεται και τα παλιοπαιδα κανανε βλακειες!Εκανα και τη βλακεια να εχω ξεκλειδωτο το λογαριασμο μου και του αντρα μου κι αυτα ψαχουλευαν αβερτα!Ενας Θεος ξερει τι αλλο εκαναν!

Μιλησα στη μανα τους και της ειπα οτι πλεον δεν μπορω να τους εξυπηρετω κι αν θελουν μπορω ν αφησω ξεκλειδωτο το ιντερνετ να μπαινουν απο τη δικη μου γραμμη αλλα με δικο τους η/υ.

Αυτα τα νεα μας φευγω κι εγω να βαλω στους εργατες να φανε!

Μακια κοπελιτσες!

Να προσέχεις από εδώ και πέρα.....

Και εγώ διόρθωσα την υπογραφή μου.....Ελπίζω τώρα να μην είναι πρόβλημα......

jMqBp3.png

OeGUp3.png

F453p3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 36,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Αννα25

4896

• geni

3291

• adnihor

3238

• παπακι4501

3137

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Διαφημίσεις

Διαφημίσεις

Κοπελιτσεεεεεεεεεεεεεες που να σας τα λεωωωωωωωωωωωωωω πλακωθηκα με τη γειτονισσα που χει τα παλιοπαιδααααααααααααα

Οποιος τα λεει μπροστα μου τα ακουνε τα αφτια μου

οποιος τα λεει απο πισω μου τα ακουνε τα οπισθια μου και απαντανε αναλογα!:tongue:

Γιατι εδω και αρκετο καιρο αφηνω τα παιδια της να χρησιμοποιουν τον η/υ μου και καλα για τα μαθηματα και ανακαλλυψα οτι μονο αυτο δεν κανανε.Το ειπα στη μανα τους και της ειπα οτι πλεον δεν μπορω να τους εξυπηρετω.

Την ωρα που ετοιμαζα να φαμε κατω στην αυλη ηρθε η κυρια με κατι σελιδες τυπωμενες απο το ιντερνετ με κατι ξωβυζες και τετοια και μου εκανε παρατηρηση οτι εγω φταιω που εφτασαν αυτα τα πραγματα στα χερια των παιδιων της!

Οποιος τα λεει μπροστα μου τα ακουνε τα αφτια μου

οποιος τα λεει απο πισω μου τα ακουνε τα οπισθια μου και απαντανε αναλογα!:tongue:

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...