Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Καφέ-πότε θα γίνω επιτέλους μανούλα?

Recommended Posts

στο σπιτι που μενουμε εμενε ο ξαδερφος μου και μπαμπας του βαφτησιμιου μου

τον ειχαν μαθει και τα παιδια...μολις τον ακουγαν "ο τρελος" φωναζαν

ασε θα παθει χοντρο χουνερι...θα ερθει η ωρα του

ξερεις τι του χρειαζεται;;;;να αγορασει οχι να νοικιασει ενα ιδιος με αυτον το σπιτι να τσακωνονται ολη μερα!!αχαχαχα!

Μόνο με την καρδιά βλέπεις καλά.Την ουσία δεν την βλέπουν τα μάτια,επανέλαβε ο μικρός πρίγκιπας, για να το θυμάται.

566b716e1f.png?html%22

...όμως για χάρη σου μπορώ ως το πρωί να τραγουδάω....αντρούλη μου είσαι όλη μου η ζωή!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 36,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Αννα25

4896

• geni

3291

• adnihor

3238

• παπακι4501

3137

Περισσότερες δημοσιεύσεις

ειναι οντως γελοιος ο κακομοιρης αφου βριζει και τα θεια.για μενα το κανουν ανθρωποι πολυ χαμηλου επιπεδου και λιγο χαμηλου νοητικου επιπεδου!

δεν φταιει αυτος...η πολυκατοικια ολοκληρη φταιει που 30 χρονια δεν μιλαγε...τωρα αντε να να του τα κοψεις...λυπαμαι τους επομενους ενοικιαστες

και η γυναικα του παιδια...αλλη αυτη...την πετυχαινω και της λεω πως την επομενη που θα τους ακουσω σε ωρες κοινης ησυχιας θα φωναξω την αστυνομια και αυτη μου ελεγε πως της επεσε η πετσετα απτο μπαλκονι και πηγε καποιος να της την κλεψει...κρινε εσυ και βρες ακρη

ο ζεβρακος μας εδειξε τον δρομο προς την ευτυχια!!!

IB5Vp2.png

σε περιμενουμε με πολυ αγαπη, ειδικα ο αδελφουλης σου!

ξερεις τι του χρειαζεται;;;;να αγορασει οχι να νοικιασει ενα ιδιος με αυτον το σπιτι να τσακωνονται ολη μερα!!αχαχαχα!

χαχαχα

ενας νταγλαρας στον δρομο του χρειαζεται να τον σαπισει στο ξυλο να μπει κανα 6μηνο στο νοσκομειο να ηρεμησουν τα αυτακια μας

η να του κοψει την γλωσσα και να μη ξαναακουστει

ειμαι πολυ κακια ρε κοριτσια?

IB5Vp2.png

αχ ρε κοριτσια, πως ειναι ετσι το τικερακι μου?μπρρρρρρρρρ με τρομαζει χαχαχα

IB5Vp2.png

Διαφημίσεις

Σου εχω βρει και τον τροπο θα ερθει και καλα με κανα φορτηγο για την μετακομηση θα τον κλεισει μεσα και δεν θα τον δει και κανενας

χαχαχαχχαχαχχαχαχαχχαχαχαχχαχαχα

καλα δεν υπαρχεις

χαχαχχαχαχαχχαχαχαχχαχαχχαχαχαχχαχα

0hrOp2.png

zygvp2.pngyPhUp2.png

Μπα παπακι θα γινουν κολλητοι και θα βριζουν μαζι ολη την γειτονια

μπαααααααα, παρε να καταλαβεις...εχουμε μπασκετες και κουνιες στο αλλο τετραγωνο και το καλοκαιρι 6 το απογευμα βγαιναν τα πιτσιρικια να παιξουν...βγαινουν το λοιπον στο μπαλκονι και πετυχαινουν δυο αγορακια με τη μπαλα του μπασκετ και τους βαζουν ενα χεριιιιιιιιιιιι

εγω ακριβως απο πανω και να επαναλαμβανω οτι ελεγαν με ηρωνια...μιλαμε τους εσπασα τα νευρα...το φχαριστηθηκα ομως...αυτοι ψαχνοντουσαν απο που ακουγοταν η ηχω τους..."ε εδω" "κοιτα λιγο πανω" "αυτος εισαι"

αλλα δεν τολμησαν να μου πουν κουβεντα

και οταν τον πιανει αμοκ βγαζει κατι κραυγες σαν...........γοριλας.......σαν ουτε κι εγω μπορω να χαρακτιρισω...και βγαινω κι εγω και τον μιμουμαι...εκει να δεις...ο δικος μου φωναζει...τελευταια φορα που το εκανα ηταν το καλοκαιρι και ημουν και εγκυος...το νινι μου πρεπει να ειχε τρομαξει πολυ χαχαχα

IB5Vp2.png

Διαφημίσεις

Αννετακι αυτο με το νταγλαρας λυνεται ο αντρας μου ειναι 1,87 και 130 κιλα κανει????

ουαουυυυυυυυυυυυ!!!τελειααααααααα

Σου εχω βρει και τον τροπο θα ερθει και καλα με κανα φορτηγο για την μετακομηση θα τον κλεισει μεσα και δεν θα τον δει και κανενας

σουπερ, αλλα θα τον ψαχνει η γυναικα του στη νικολουλη μετα...η γυναικα δεν παιζεται...τραβατε με κι ας κλαιω...τα τραβαει κι αυτηνης ο οργανισμος της...το θελει το ξυλικι της

IB5Vp2.png

Εμ τι ρε δεν θα υπαρχουν και μαρτυρες ειπαμε οχι να κανουμε το καλο και να μπουμε και μεσα......χαχαχαχαχα

γιατι πρεπει να γινει μπροστα στο σπιτι του...οταν παει σουπερ μαρκετ ο δρομος που περναει δεν εχει κινηση...το τελειο σημειο για την απαγωγη χαχαχα

θα ηρεμησει η γειτονια λεμεεεεεεεεεε :P:p:p

IB5Vp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...