Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Καφέ-πότε θα γίνω επιτέλους μανούλα?

Recommended Posts

Καλως το Μινακι καλε τι κανετε? Η μικρη πως ειναι?

καλα ειμαστε τελικα δεν καναμε την επεμβαση γιατι οικογενιακος εχουμε βροχιτιδα 14 Δεκεμβρη μπαινουμε νοσοκομειο ξανα

0hrOp2.png

zygvp2.pngyPhUp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 36,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Αννα25

4896

• geni

3291

• adnihor

3238

• παπακι4501

3137

Περισσότερες δημοσιεύσεις

κοριτσουδες καλησπερα τι κανετε????

αλοχα μπειμπι

τι φτιανς?

καλα δεν θα πιστεψετε τι επαθα...πηγα να φτιαξω ενα τοστ αλλα δεν ειχα ψωμακια...παιρνω λοιπον απτα ντονατς του καλου μου και βουταω το μαχαιρι να το κοψω για να βαλω τυρι και γαλοπουλα...και παιρνω και το χερι μαζι...κατεληξα με μια ωραιοτατη κοψια στη μεση της παλαμης (η οποια ισα ισα που εβγαλε λιγο αιματακι για τα ματια) και ειμαι τωρα τραυματιας...μπουχουυυυυ

αλλα το καλο ειναι πως δεν ποναω...ισα ισα μαρεσει κιολας...ειμαι μαζοχα η μου φενεται?χαχαχαχα

το παστωσα με οινοπνευμα και τωρα θα απολαυσω το ντονατσακι μου μμμμμμμμμμ:rolleyes:

ο ζεβρακος μας εδειξε τον δρομο προς την ευτυχια!!!

IB5Vp2.png

σε περιμενουμε με πολυ αγαπη, ειδικα ο αδελφουλης σου!

χαι μινα εμενα εχουν σπασει κ τα νευρα μου το σαββατο παντρευουμε ενα ζευγαρι κ τωρα προσπαθω να βγαλω ακρη με αυτην που διαλεξαμε στεφανα κ λαμπαδες να πανε να τα παρουν μονοι τους εγω δεν μπορω να τρεχω κ δεν σκεφτομαι τιποτα αλο πως θα σταθω στην εκκλησια τοση ωρα κ μετα στο τραπεζι οεο?

ελα ρε συ υπομονη και το πολυ πολυ ζητα τους μια καρεκλα να κατσεις χιχιχιχιχιιχιχιχιιχι

0hrOp2.png

zygvp2.pngyPhUp2.png

αλοχα μπειμπι

τι φτιανς?

καλα δεν θα πιστεψετε τι επαθα...πηγα να φτιαξω ενα τοστ αλλα δεν ειχα ψωμακια...παιρνω λοιπον απτα ντονατς του καλου μου και βουταω το μαχαιρι να το κοψω για να βαλω τυρι και γαλοπουλα...και παιρνω και το χερι μαζι...κατεληξα με μια ωραιοτατη κοψια στη μεση της παλαμης (η οποια ισα ισα που εβγαλε λιγο αιματακι για τα ματια) και ειμαι τωρα τραυματιας...μπουχουυυυυ

αλλα το καλο ειναι πως δεν ποναω...ισα ισα μαρεσει κιολας...ειμαι μαζοχα η μου φενεται?χαχαχαχα

το παστωσα με οινοπνευμα και τωρα θα απολαυσω το ντονατσακι μου μμμμμμμμμμ:rolleyes:

τι να φτιαχνω εδω εργασια και χαρα και εχω μια βαρεμαρα!!!!!! ελα βρε κοπελουδα μου προσεχε λιγο!!!!!

0hrOp2.png

zygvp2.pngyPhUp2.png

αλοχα μπειμπι

τι φτιανς?

καλως ηρθες στο κλαμπ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!τι να σου πω καημενη προσεχε και λιγο καλε!θα φας μην ανησυχεις δεν στο παιρνει κανεις!!!!!!!!αχαχαχα!

Μόνο με την καρδιά βλέπεις καλά.Την ουσία δεν την βλέπουν τα μάτια,επανέλαβε ο μικρός πρίγκιπας, για να το θυμάται.

566b716e1f.png?html%22

...όμως για χάρη σου μπορώ ως το πρωί να τραγουδάω....αντρούλη μου είσαι όλη μου η ζωή!

Διαφημίσεις

Παπακι μου υπαρχουν κατι καραμελες βιολογικες με πορτοκαλι και ττζιντζερ για την ναυτια και τις αναγουλες μου τις ειχε δωσει ο φαρμακοποιος μου τους πρωτους μηνες και ηταν παραπολυ καλες μολις με επιαναν οι αναγουλες επαιρνα μια και σε πεντε λεπτα αναγουλες τελος

χαι μινα εμενα εχουν σπασει κ τα νευρα μου το σαββατο παντρευουμε ενα ζευγαρι κ τωρα προσπαθω να βγαλω ακρη με αυτην που διαλεξαμε στεφανα κ λαμπαδες να πανε να τα παρουν μονοι τους εγω δεν μπορω να τρεχω κ δεν σκεφτομαι τιποτα αλο πως θα σταθω στην εκκλησια τοση ωρα κ μετα στο τραπεζι οεο?

πρεπει να εισαι διπλα κι εσυ?ας τον αντρα σου να γινει κουμπαρος μονος του μπααααααα...στο τραπεζι ενταξει...καθιστη θα εισαι

αχ κοροιδευε εσυ κιουρια μου εγω φταιω εγω που δε σε εδειρα οταν ησουν μικρη!αχαχαχα!

χαχαχαχαχα καλε αφου σε περναω και 10 χρονακια..μη χειροτερα...

σηκωθηκαν τα ποδια να χτυπησουν το κεφαλι χαχαχαα

παω να ξαπλωσω λιγακι θα ξαναμπω σε λιγο φιλακιαααα

μπαι χοντρουλα μου...και με τη ρεγουλα η μασα το βραδυ ναι?

IB5Vp2.png

Παπακι μου υπαρχουν κατι καραμελες βιολογικες με πορτοκαλι και ττζιντζερ για την ναυτια και τις αναγουλες μου τις ειχε δωσει ο φαρμακοποιος μου τους πρωτους μηνες και ηταν παραπολυ καλες μολις με επιαναν οι αναγουλες επαιρνα μια και σε πεντε λεπτα αναγουλες τελος

σοβαρα;;;;κοιτα να δεις βρε παιδι μου τιποτα δεν ξερω!

θα παω να τις παρω το απογευμα να βγουμε εξω να παρω και κρακερς γιατι ειναι πολυ ασχημο συναισθημα!σαν αρρωστη νιωθεις ασε που ειμαι και μπουκωμενη ακομα χειροτερα το αισθανομαι!

Μόνο με την καρδιά βλέπεις καλά.Την ουσία δεν την βλέπουν τα μάτια,επανέλαβε ο μικρός πρίγκιπας, για να το θυμάται.

566b716e1f.png?html%22

...όμως για χάρη σου μπορώ ως το πρωί να τραγουδάω....αντρούλη μου είσαι όλη μου η ζωή!

Ρε μινα τι τυχη ειναι αυτη....τεσπα αντε ελπιζω το δεκεμβρη να ειστε καλα να την κανετε να τελειωνετε...

Εγω παλι απο την αγωνια εχω ξεχασει απο το πρωι να φαω παω να μαγειρεψω μην βγειτε σας παρακαλω.....

566b716e1f.png?html%22

Διαφημίσεις

Ρε μινα τι τυχη ειναι αυτη....τεσπα αντε ελπιζω το δεκεμβρη να ειστε καλα να την κανετε να τελειωνετε...

Εγω παλι απο την αγωνια εχω ξεχασει απο το πρωι να φαω παω να μαγειρεψω μην βγειτε σας παρακαλω.....

εγω θα κατσω μεσα μεχρι τις 4 δεν σε αφηνω μονη σου

0hrOp2.png

zygvp2.pngyPhUp2.png

καλως ηρθες στο κλαμπ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!τι να σου πω καημενη προσεχε και λιγο καλε!θα φας μην ανησυχεις δεν στο παιρνει κανεις!!!!!!!!αχαχαχα!

χαχαχαχαα αυτο μου λεει ο αντρας μου καθε μερα ομως...και οταν ειναι εδω η μαμα μου την ωρα που τρωμε με κοιταει σαστισμενη και χασκογελαει...το πως κοιταω το φαι μου ειναι απιστευτο (λες κι εχω να φαω κανα χρονο)...αλλα η τσατιλα μου ειναι οταν γελανε μαζι μου εκεινη την ιερη ωρα...ταιζω το παιδι μου καλεεεεεεε...σε καλο σας :tongue:

IB5Vp2.png

μην ανησυχεις κοπελα μου δεν παμε πουθενα εδω μεχρι να εχεις νεα θα ειμαστε.ασε να περασει λιγη ωρα κι αν δεν σε εχουν παρει ξανακαλεσε τους!οριστε μας αναισθητοι τελειως!

566b716e1f.png?html%22

αντε συμπεθερουλα να φτιαξεις κατι να φας

τι καλο?να ερθω να φαμε?χιχιχι

εδω θα ειμαστε

IB5Vp2.png

χαχαχαχαα αυτο μου λεει ο αντρας μου καθε μερα ομως...και οταν ειναι εδω η μαμα μου την ωρα που τρωμε με κοιταει σαστισμενη και χασκογελαει...το πως κοιταω το φαι μου ειναι απιστευτο (λες κι εχω να φαω κανα χρονο)...αλλα η τσατιλα μου ειναι οταν γελανε μαζι μου εκεινη την ιερη ωρα...ταιζω το παιδι μου καλεεεεεεε...σε καλο σας :tongue:

αχαχαχα καλα κανεις κουκλα μου το ευχαριστιεσαι!

ταισε εσυ το γιο σου και ασε τους αλλους να σκανε!

αχαχαχα!μονο να μην κανεις και το παιδι λαιμαργο γιατι δε θα σου αφησει βυζι για βυζι!

566b716e1f.png?html%22

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...