Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Καφέ-πότε θα γίνω επιτέλους μανούλα?

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 36,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Αννα25

4896

• geni

3291

• adnihor

3238

• παπακι4501

3137

Περισσότερες δημοσιεύσεις

αννουλα τετοια εργαστηρια ποτε δεν ειναι ακριβεις στις ημερομηνιες που δινουν 2 καρυοτυπους που εκανα με καθηστεριση 2 εβδομαδων τις πηρα τον πρωτο στην αθηνα στην λαιφ κοουντ κ τον δευτερο στον πατριαρχεα στην πατρα

PQcgp2.png

ΜΑΡΙΑ-ΕΙΡΗΝΗ.ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ

GU6Yp2.png

ΚΑΘΕ ΚΑΗΜΟΣ ΜΟΥ ΠΕΡΝΑ ΜΕ ΜΙΑ ΣΑΣ ΜΑΤΙΑ!!!!!!

να πω την αληθεια μου ανετακι κατα τις 11 το βραδι εφαγα 3-4 πιρουνιες καρμποναρα οχι πολυ ομως κ σαλατα σεφ οχι ολη αλλα αρκετη η γιατρος μου ειπε κανονικα το βραδινο μου αλλα ελαφρυ λες να φταιει αυτο?

αντε καλα θα μας τρελανεις εσυ.οταν λεει κανονικα το βραδυνο δε λεει να πλακωθεις στα λιπαρα χριστιανη μου λεει κανενα τοστ καμια σαλατα κανενα γαλα με δημητριακα κανενα φιλετο στεγνο βραδυ ειναι.πλακα κανεις;και 11 η ωρα οχι 9 ας πουμε!αυτο φταει βεβαια!

Μόνο με την καρδιά βλέπεις καλά.Την ουσία δεν την βλέπουν τα μάτια,επανέλαβε ο μικρός πρίγκιπας, για να το θυμάται.

566b716e1f.png?html%22

...όμως για χάρη σου μπορώ ως το πρωί να τραγουδάω....αντρούλη μου είσαι όλη μου η ζωή!

Ναι θα με παρουν εμενα προσωπικα τηλ και οχι τον γιατρο

αντε να δουμε περιμενουμε ολες μαζι!τωρα καθομαι κι εγω σε αναμενα καρβουνα κι οχι τιποτα αλλο θελω να ξερασω κι ολας!

Μόνο με την καρδιά βλέπεις καλά.Την ουσία δεν την βλέπουν τα μάτια,επανέλαβε ο μικρός πρίγκιπας, για να το θυμάται.

566b716e1f.png?html%22

...όμως για χάρη σου μπορώ ως το πρωί να τραγουδάω....αντρούλη μου είσαι όλη μου η ζωή!

Διαφημίσεις

αννουλα μου ειμαστε μαζι σου κ περιμενουμε κ μεις με αγωνια τα αποτελεσματα σου

ρε κοριτσια απο το πρωι νιωθω πονο στην δεξια σαλπιγγα λετε να καθεται πανω η μικρη?

μπορει, εγω μερικες φορες σαν να με χτυπαει ρευμα απο κατω...μποξ θα παιζει ο κουκλος μου!

Καλημερα Ανδριανουλα μου στην μεγαλη εμενα μου ειχαν κανει 6 μετρησεις οποτε βλεπουν ακριβως πως μεταβολιζεται

Λοιπον κουκλες τους πηρα η ιδια τηλ και πολυ ευγενικα τους ειπα οτι εχουν περασει οι ημερομηνιες που περιμενα και τωρα εβαλα την γραμματεα να μιλησει με το εργαστηριο να μου πουν ακριβως ποτε θα βγουν τα αποτελεσματα για να μην τους ενοχλω και εγω συνεχεια αλλα και για να ηρεμησω τους την ειπα ομως αλλα ευγενικα

αντε κοπελιτσα μου, σε ποση ωρα θα σε παρει σου ειπε?

μακαρι να σου πει πως ειναι ετοιμες να τελειωνει εδω η αγωνια!

να πω την αληθεια μου ανετακι κατα τις 11 το βραδι εφαγα 3-4 πιρουνιες καρμποναρα οχι πολυ ομως κ σαλατα σεφ οχι ολη αλλα αρκετη η γιατρος μου ειπε κανονικα το βραδινο μου αλλα ελαφρυ λες να φταιει αυτο?

καλα εσυ δεν παιζεσαι...μα καρμποναρα βρηκες να φας παιδακι μου?

μες στα λιπαρα απαπαααααααα

εμενα μου ειχαν πει να μην εχω φαει της τελευταιες 8 τουλαχιστον ωρες

μπορει να επαιξε ρολο...θα δειξει στην μεγαλη καμπυλη...στο ευχομαι να ηταν αυτο

ο ζεβρακος μας εδειξε τον δρομο προς την ευτυχια!!!

IB5Vp2.png

σε περιμενουμε με πολυ αγαπη, ειδικα ο αδελφουλης σου!

αντε να δουμε περιμενουμε ολες μαζι!τωρα καθομαι κι εγω σε αναμενα καρβουνα κι οχι τιποτα αλλο θελω να ξερασω κι ολας!

τι να ξερασεις καλε εσυ?το κρακερ που δεν εφαγες?

θα με μουρλανεις σημερα χαχαχα

ο ζεβρακος μας εδειξε τον δρομο προς την ευτυχια!!!

IB5Vp2.png

σε περιμενουμε με πολυ αγαπη, ειδικα ο αδελφουλης σου!

αννουλα μου μακαρι να ξερεις σημερα ξερω τι ειναι να περιμενεις πανω απο ενα τηλ να παρεις απαντησεις κ να μην χτυπαει αλλα τι τους νοιαζει αυτοι εχουν το αγχος?

PQcgp2.png

ΜΑΡΙΑ-ΕΙΡΗΝΗ.ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ

GU6Yp2.png

Διαφημίσεις

χαι μινα εμενα εχουν σπασει κ τα νευρα μου το σαββατο παντρευουμε ενα ζευγαρι κ τωρα προσπαθω να βγαλω ακρη με αυτην που διαλεξαμε στεφανα κ λαμπαδες να πανε να τα παρουν μονοι τους εγω δεν μπορω να τρεχω κ δεν σκεφτομαι τιποτα αλο πως θα σταθω στην εκκλησια τοση ωρα κ μετα στο τραπεζι οεο?

PQcgp2.png

ΜΑΡΙΑ-ΕΙΡΗΝΗ.ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ

GU6Yp2.png

τι να ξερασεις καλε εσυ?το κρακερ που δεν εφαγες?

θα με μουρλανεις σημερα χαχαχα

αχ κοροιδευε εσυ κιουρια μου εγω φταιω εγω που δε σε εδειρα οταν ησουν μικρη!αχαχαχα!

566b716e1f.png?html%22

καλως το μινακι τι κανεις;;;;η μικρη πως ειναι;;;;

566b716e1f.png?html%22

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...