Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Καφέ-πότε θα γίνω επιτέλους μανούλα?

Recommended Posts

κοριτσακια μου τι κανετε?

να κανω μια ερωτηση για την καμπυλη ζαχαρου?

εκανα την μικρη με 50 γρ γλυκοζης κ βγηκε 157 κ η γιατρος ειπε οτι ειναι πολυ κ οριο δινουν 130 κ αυριο θα κανω την μεγαλη υπαρχει περιπτωση να βγηκε χαλια η μικρη κ να βγει καλη η μεγαλη με 100 γρ?

γεια σου γυναικααααααααα, χμμμμμμ η αληθεια ειναι πως ειναι λιγο τσιμπιμενη...στη μεγαλη γινονται πιο πολλες μετρησεις και φενεται καλυτερα πως μεταβολιζει ο οργανισμος τη γλυκοζη

μακαρι να παει καλα και να μη χρειαστει ουτε διατροφη!

η νταφλουκο μου τι κανει?ξεκουραστηκες εσυ καθολου η γυριζεις ακομα σαν τη σβουρα?

ο ζεβρακος μας εδειξε τον δρομο προς την ευτυχια!!!

IB5Vp2.png

σε περιμενουμε με πολυ αγαπη, ειδικα ο αδελφουλης σου!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 36,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Αννα25

4896

• geni

3291

• adnihor

3238

• παπακι4501

3137

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Σας ευχαριστω ρε κοριτσια που πατε να μου φτιαξετε το κεφι και γενικα που μου στεκεστε αυτες τις ωρες

καλα πλακα κανεις;;;τι ειναι αυτα που λες;;;;

τι ευχαριστεις και μαλιστα ποιες;;;;αυτες που καναμε τα ιδια και λεγαμε τα ιδια πριν λιγο καιρο;;;;;εδω ειμαστε οχι για να κρινουμε αλλα για να αγκαλιαζει η μια την αλλη σε κατι τετοιες στιγμες!ακου εκει!

ελα κουκλα μου πες μια προσευχη απο μεσα σου και να δεις ποσο πολυ θα ηρεμησεις!

Μόνο με την καρδιά βλέπεις καλά.Την ουσία δεν την βλέπουν τα μάτια,επανέλαβε ο μικρός πρίγκιπας, για να το θυμάται.

566b716e1f.png?html%22

...όμως για χάρη σου μπορώ ως το πρωί να τραγουδάω....αντρούλη μου είσαι όλη μου η ζωή!

καλα ειναι η νταφλουκο μου κλωτσαει συνεχως ποναω λιγακι αλλα σημερα ειμαι καλυτερα απο χθες το απογευμα εχω ραντεβου με την γιατρο

PQcgp2.png

ΜΑΡΙΑ-ΕΙΡΗΝΗ.ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ

GU6Yp2.png

ΚΑΘΕ ΚΑΗΜΟΣ ΜΟΥ ΠΕΡΝΑ ΜΕ ΜΙΑ ΣΑΣ ΜΑΤΙΑ!!!!!!

κοριτσακια μου τι κανετε?

να κανω μια ερωτηση για την καμπυλη ζαχαρου?

εκανα την μικρη με 50 γρ γλυκοζης κ βγηκε 157 κ η γιατρος ειπε οτι ειναι πολυ κ οριο δινουν 130 κ αυριο θα κανω την μεγαλη υπαρχει περιπτωση να βγηκε χαλια η μικρη κ να βγει καλη η μεγαλη με 100 γρ?

εγω δεν ξερω καθολου να σου πω!

αλλα οτι και να ειναι θα κανεις μια διατροφη κι ολα οκ μωρε μην αγχωνεσαι γι αυτο!

Μόνο με την καρδιά βλέπεις καλά.Την ουσία δεν την βλέπουν τα μάτια,επανέλαβε ο μικρός πρίγκιπας, για να το θυμάται.

566b716e1f.png?html%22

...όμως για χάρη σου μπορώ ως το πρωί να τραγουδάω....αντρούλη μου είσαι όλη μου η ζωή!

Σας ευχαριστω ρε κοριτσια που πατε να μου φτιαξετε το κεφι και γενικα που μου στεκεστε αυτες τις ωρες

μη το ξαναπεις...εμεις ειμαστε εδω για τα παντα ολα...αγχοι, αγωνιες, χαρες, (τις λυπες τις ξορκιζουμε...ξου ξου ξου στα ορη στ'αγρια βουνα)

και επι της ευκαιριας..ειστε οι καλυτερες φιλες που ειχα ποτε!!!!!!!!!!!

σας αγαπωωωωωωωωωωωωωωωωω!!!:tongue::tongue::tongue:

IB5Vp2.png

Διαφημίσεις

καλα κι εγω δε θα εχω καλα αποτελεσματα οταν ερθει η ωρα για καμπυλη πρωτα ο θεος γιατι εχω ταση ετσι κι αλλιως!

566b716e1f.png?html%22

παπακι μου τα εκοψαν ολα σεξ ,τσιγαρο να μου κοψουν κ το φαγητο να δω τι θα μου μεινει!!!!

αχαχαχα ελα μωρε χαλαλι για το ζουζουνι σου δε θα ειναι και για παντα!

αντε μεχρι το φεβρουαριο και μετα θα ξεσαλωσεις!

566b716e1f.png?html%22

καλα ειναι η νταφλουκο μου κλωτσαει συνεχως ποναω λιγακι αλλα σημερα ειμαι καλυτερα απο χθες το απογευμα εχω ραντεβου με την γιατρο

με το καλο το ραντεβουδακι σας σημερα!

αληθεια δεν σε ρωτησα, τι εφαγες την προηγουμενη της καμπυλης και ποσες ωρες εμεινες νηστικια?

IB5Vp2.png

αννουλα μου ειμαστε μαζι σου κ περιμενουμε κ μεις με αγωνια τα αποτελεσματα σου

ρε κοριτσια απο το πρωι νιωθω πονο στην δεξια σαλπιγγα λετε να καθεται πανω η μικρη?

PQcgp2.png

ΜΑΡΙΑ-ΕΙΡΗΝΗ.ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ

GU6Yp2.png

Διαφημίσεις

Καλημερα Ανδριανουλα μου στην μεγαλη εμενα μου ειχαν κανει 6 μετρησεις οποτε βλεπουν ακριβως πως μεταβολιζεται

Λοιπον κουκλες τους πηρα η ιδια τηλ και πολυ ευγενικα τους ειπα οτι εχουν περασει οι ημερομηνιες που περιμενα και τωρα εβαλα την γραμματεα να μιλησει με το εργαστηριο να μου πουν ακριβως ποτε θα βγουν τα αποτελεσματα για να μην τους ενοχλω και εγω συνεχεια αλλα και για να ηρεμησω τους την ειπα ομως αλλα ευγενικα

να πω την αληθεια μου ανετακι κατα τις 11 το βραδι εφαγα 3-4 πιρουνιες καρμποναρα οχι πολυ ομως κ σαλατα σεφ οχι ολη αλλα αρκετη η γιατρος μου ειπε κανονικα το βραδινο μου αλλα ελαφρυ λες να φταιει αυτο?

PQcgp2.png

ΜΑΡΙΑ-ΕΙΡΗΝΗ.ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ

GU6Yp2.png

παπακι μου τα εκοψαν ολα σεξ ,τσιγαρο να μου κοψουν κ το φαγητο να δω τι θα μου μεινει!!!!

το γκομενακιιιιιιιιιιιιιι!!!:tongue::tongue::tongue:

το καλυτερο απολα!!!:tongue::tongue::tongue:

καλα κι εγω δε θα εχω καλα αποτελεσματα οταν ερθει η ωρα για καμπυλη πρωτα ο θεος γιατι εχω ταση ετσι κι αλλιως!

καλα μη το λες...παρε παραδειγμα τη κισα μας

κισακιιιιιιιιι ουουυυυυυυυυυυ, φιλουνιααααααααα στις διπλουλες σας!!!

IB5Vp2.png

Καλημερα Ανδριανουλα μου στην μεγαλη εμενα μου ειχαν κανει 6 μετρησεις οποτε βλεπουν ακριβως πως μεταβολιζεται

Λοιπον κουκλες τους πηρα η ιδια τηλ και πολυ ευγενικα τους ειπα οτι εχουν περασει οι ημερομηνιες που περιμενα και τωρα εβαλα την γραμματεα να μιλησει με το εργαστηριο να μου πουν ακριβως ποτε θα βγουν τα αποτελεσματα για να μην τους ενοχλω και εγω συνεχεια αλλα και για να ηρεμησω τους την ειπα ομως αλλα ευγενικα

εμ αυτο λεω τοση ωρα παρε τηλ η ιδια!

και τωρα τι περιμενεις τηλ;;;;;;;;;;

566b716e1f.png?html%22

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...