Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Καφέ-πότε θα γίνω επιτέλους μανούλα?

Recommended Posts

Βρε Αννετακι ευκολο να το λες αλλα δυσκολη πολυ αυτη η αναμονη σκοτωνει σου λεω....

το ξερω κοριτσακι μου...κι εγω καθε μερα σκεφτομαι αν ειναι η μεγαλη μερα για τα γλεντια...μη νομιζεις...κι εμεις εννοια σε εχουμε...αλλα τι αλλο να πουμε...αν σε κανει κατι να νοιωσεις καλυτερα πες το κι εγινε...θες να βρισεις κανεναν?εγωωωωωωωωωωωω

οτι θες!!!

ο ζεβρακος μας εδειξε τον δρομο προς την ευτυχια!!!

IB5Vp2.png

σε περιμενουμε με πολυ αγαπη, ειδικα ο αδελφουλης σου!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 36,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Αννα25

4896

• geni

3291

• adnihor

3238

• παπακι4501

3137

Περισσότερες δημοσιεύσεις

αστον τον Χριστιανο παιδι μου, ολοκληρο παιδαρο εσπειρε...μπααααααα σε καλο σου χαχαχα

ναι , αλλά ποιος τον κουβαλάει ? χαχαχαχαχαχαχαχαχα

προχθες κατι λεγαμε για σεξ και μου λεει το κορυφαίο ΄δεν θέλω να βλέπει ο μικρός ΄γελώντας ....

μην λες βλακείες του λέω ............

Γι΄αυτό έγινε ο κόσμος μάτια μου , για να σε συναντήσω.....

και σε συνάντησα 7/4/2011 !!!

ο δικός μου του μιλάει πάντως.Και μάλιστα δεν σκύβει απλά στην κοιλιά μου για να του μιλήσει αλλά βάζει το στόμα του στον αφαλό μου μήπως από εκει περνάει καλύτερα ό ήχος...

3e7afaa502.png

4e425f0baa.png

καλα ε, δεν προλαβαινω να ποσταρω και εχει αλλαξει η σελιδα...δεν σας προλαβαινω λεμεεεεεεεεεεεεεεεεεε!!!

IB5Vp2.png

αδερφακι μου ναι 15 ευρω η χοριακη και σε ιδιωτικο και πολυ τελειο κεντρο κι αυτος που το εχει ειναι φοβερος τυπος και με προσεχει επειδη ξερει ποσο φοβαμαι να μου παιρνιυν αιμα δεν αφηνει να μου το παρουν οι κοπελες που δουλευουν εκει μου το παιρνει παντα αυτος.

Μόνο με την καρδιά βλέπεις καλά.Την ουσία δεν την βλέπουν τα μάτια,επανέλαβε ο μικρός πρίγκιπας, για να το θυμάται.

566b716e1f.png?html%22

...όμως για χάρη σου μπορώ ως το πρωί να τραγουδάω....αντρούλη μου είσαι όλη μου η ζωή!

Διαφημίσεις

ο δικός μου του μιλάει πάντως.Και μάλιστα δεν σκύβει απλά στην κοιλιά μου για να του μιλήσει αλλά βάζει το στόμα του στον αφαλό μου μήπως από εκει περνάει καλύτερα ό ήχος...

χαχαχαχχαχαχα.......εμένα απο την αρχή , φιλαει την κοιλιά και προχθες εβαλε το χερι του , εκει που μου εκανε η γιατρός τον υπερηχο.......χαχαχαχχαχαα

Μακαρι να ξερα Κιτυ μου παιρνω και τον αντρα μου και δεν το σηκωνει περιμενα εστω απο αυτον να καταλαβει ρε γαμωτο...

Αυτο τους ειπα ρε κοριτσια γιατι μου εδωσαν ελπιδες οτι θα τα μαθω μεσα σε 7 μερες αφου αργουν εντομεταξυ στην Εβελινα τα πηρα στις 7 μερες στο δευτερο που δεν ηταν καλα αργησαν οποτε το μυαλο μου κανει διαφορες σκεψεις....

ναι , αλλά ποιος τον κουβαλάει ? χαχαχαχαχαχαχαχαχα

προχθες κατι λεγαμε για σεξ και μου λεει το κορυφαίο ΄δεν θέλω να βλέπει ο μικρός ΄γελώντας ....

μην λες βλακείες του λέω ............

χαχαχααχα μα πρεπει να εκπαιδευεται απο τωρα (ο μπεμπακος)...εντατικα μαθηματα σεξουαλικης αγωγης χαχαχαα

καλα κανει...κι ο δικος μου μια απτα ιδια...ωσπου μια μερα τουχωσε μια σιγυρισμενη και ηρεμησε χαχαχαα

ριξαμε το γελιο :lol::lol::lol:

IB5Vp2.png

Μακαρι να ξερα Κιτυ μου παιρνω και τον αντρα μου και δεν το σηκωνει περιμενα εστω απο αυτον να καταλαβει ρε γαμωτο...

Αυτο τους ειπα ρε κοριτσια γιατι μου εδωσαν ελπιδες οτι θα τα μαθω μεσα σε 7 μερες αφου αργουν εντομεταξυ στην Εβελινα τα πηρα στις 7 μερες στο δευτερο που δεν ηταν καλα αργησαν οποτε το μυαλο μου κανει διαφορες σκεψεις....

ελα μην σκεφτεσαι τετοια !!! ειναι εκτος Ελλαδος απο εκει που περιμένεις τις απαντήσεις ?

αννετακι δε λες καλα παιδι μου που υπαρχει λιγο κινηση σημερα;;;;ολο το σαβ/κο εμπαινα και ψυχη δεν κουνιοταν!

ασε να λεμε καμια κουβεντα να περναει η ωρα γιατι θα τρελαθω μεχρι την παρασκευη.

εν τω μεταξυ το στομαχι μου κανει μπουρμπουληθρες....ολο γουργουριζει.

Μόνο με την καρδιά βλέπεις καλά.Την ουσία δεν την βλέπουν τα μάτια,επανέλαβε ο μικρός πρίγκιπας, για να το θυμάται.

566b716e1f.png?html%22

...όμως για χάρη σου μπορώ ως το πρωί να τραγουδάω....αντρούλη μου είσαι όλη μου η ζωή!

Διαφημίσεις

να μη κανεις καμια σκεψη...ολα καλα θα ειναι...εεεεεεε μη μας τα χαλας τωρα ναι?

απλα κοιμουνται ολορθοι, πιστευω αυριο θα εχεις την απαντηση που περιμενεις!και θα σε κανεις να πεταξεις απτη χαρα σου!!!

IB5Vp2.png

χαχαχααχα μα πρεπει να εκπαιδευεται απο τωρα (ο μπεμπακος)...εντατικα μαθηματα σεξουαλικης αγωγης χαχαχαα

καλα κανει...κι ο δικος μου μια απτα ιδια...ωσπου μια μερα τουχωσε μια σιγυρισμενη και ηρεμησε χαχαχαα

ριξαμε το γελιο :lol::lol::lol:

επειδη με ειχε πιασει ο πονος , ηθελε να ρωτησω την γιατρο αν επιτρεπεται...

εγω λεω δεν ρωταω , γιατι ειμαι καλα . ρωτα εσυ !!!!!

την ρωτησε και του ειπε ΟΚ κ οτι κανει καλό !!!!

α γυναικακι για ηρεμησε λιγο!

να σου πω εσυ δεν εχεις τηλεφωνο να παρεις εσυ η ιδια;;;;

566b716e1f.png?html%22

αννετακι δε λες καλα παιδι μου που υπαρχει λιγο κινηση σημερα;;;;ολο το σαβ/κο εμπαινα και ψυχη δεν κουνιοταν!

ασε να λεμε καμια κουβεντα να περναει η ωρα γιατι θα τρελαθω μεχρι την παρασκευη.

εν τω μεταξυ το στομαχι μου κανει μπουρμπουληθρες....ολο γουργουριζει.

λογικο ειναι, αφου πειναει!!!!!!γιατι δεν τρως ενα τοστακι...μισο...μια μπουκια?

IB5Vp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...