Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Καφέ-πότε θα γίνω επιτέλους μανούλα?

Recommended Posts

ασε παπακι μη μου θυμιζεις την εξωσωματικη. Εδω ο δικός μου ειχε κανει σπερμοδιαγραμμα για να δουμε αν εχει βελτιωθει καθολου η κατασταση με τη θεραπεια μηπως δοκιμαζαμε σπερματεγχυση και τα αποτελεσματα δεν έκαναν για σπερματέγχυση. Κι αυτό ενω εγω ήμουν ήδη έγκυος...

αχ κατι μου θυμιζει αυτο...πραγματικα δεν ηξερα την ιστορια σου πρωτη φορα τα ακουω.εμεις ειχαμε κλεισει κατευθειαν για μικρογονιμοποιηση με το μαστρομηνα στην αθηνα και ημουν εγκυος τελικα και το ακυρωσαμε το ραντεβου.

Μόνο με την καρδιά βλέπεις καλά.Την ουσία δεν την βλέπουν τα μάτια,επανέλαβε ο μικρός πρίγκιπας, για να το θυμάται.

566b716e1f.png?html%22

...όμως για χάρη σου μπορώ ως το πρωί να τραγουδάω....αντρούλη μου είσαι όλη μου η ζωή!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 36,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Αννα25

4896

• geni

3291

• adnihor

3238

• παπακι4501

3137

Περισσότερες δημοσιεύσεις

μια φιλη μου εκανε σπερματέγχυση , απέτυχε και στο διάστημα μεχρι να κανει την 2η , έμεινε φυσιολογικά.....!!!!

τι να λεμε τωρα....όλα γίνονται !!!

εγω που τον ειχα πρηξει να κανουμε εξετασεις ...μολις πηραμε την χοριακή μου λεει ...παμε για εξετάσεις ?΄ και κλάαααμα η κυρία

καλα ξερετε ποσες τετοιες περιπτωσεις εχω ακουσει κοριτσια;;αλλα κλασικα ποτε δεν πιστευεις πως θα συμβει και σε σενα μεχρι να σου τυχει.ειμαστε ολες λιγο πολυ σαν τον απιστο θωμα!

Μόνο με την καρδιά βλέπεις καλά.Την ουσία δεν την βλέπουν τα μάτια,επανέλαβε ο μικρός πρίγκιπας, για να το θυμάται.

566b716e1f.png?html%22

...όμως για χάρη σου μπορώ ως το πρωί να τραγουδάω....αντρούλη μου είσαι όλη μου η ζωή!

αχ κατι μου θυμιζει αυτο...πραγματικα δεν ηξερα την ιστορια σου πρωτη φορα τα ακουω.εμεις ειχαμε κλεισει κατευθειαν για μικρογονιμοποιηση με το μαστρομηνα στην αθηνα και ημουν εγκυος τελικα και το ακυρωσαμε το ραντεβου.

Μας συγχωρείτε Κύριε Μαστρομηνά....δεν θα σας χρειαζόμαστε ....δεν θα πάρουμε....χαχαχαχχαχα

Γι΄αυτό έγινε ο κόσμος μάτια μου , για να σε συναντήσω.....

και σε συνάντησα 7/4/2011 !!!

Μας συγχωρείτε Κύριε Μαστρομηνά....δεν θα σας χρειαζόμαστε ....δεν θα πάρουμε....χαχαχαχχαχα

αχαχα μη λεμε μεγαλα λογια γιατι αν χτυπα ξυλο κατι παει στραβα παλι εκει θα καταληξω.

566b716e1f.png?html%22

Διαφημίσεις

τι εννοείς Μαράκι ? αλλιώς θα υπήρχε κάποιο πρόβλημα ? για πες...δεν ξέρω

προβλημα υπαρχει οταν λόγω κάποιας επιπλοκης κινδυνευει το μωρο και πας εκτακτως για καισαρικη. Συνηθως τοτε δεν υπαρχει χρόνος για επισκληριδιο και κανουν ολικη που πιανει κατευθειαν... Ενω στην επισκληριδιο σου κανουν καποια δοση και μπορει να μη σε πιασει και να πρεπει να σου κανουν κι αλλη και δεν το ρισκαρουν. όταν ομως δεν υπαρχει βιασυνη κανεις κανονικα οσες δοσεις επισκληριδιο χρειαστει...

3e7afaa502.png

4e425f0baa.png

καλα ξερετε ποσες τετοιες περιπτωσεις εχω ακουσει κοριτσια;;αλλα κλασικα ποτε δεν πιστευεις πως θα συμβει και σε σενα μεχρι να σου τυχει.ειμαστε ολες λιγο πολυ σαν τον απιστο θωμα!

είμαστε , είμαστε......

αλλά μερικες φορες και οι γιατροί λένε ....τα τέρατα...

στην συγκεκριμένη κοπέλα , επειδη εβγαινε λίγο μικρό το μωρό , της είχαν πει μέχρι για νανισμό !!!!!!!!

Η μικρή ειναι μια χαρά , πανέξυπνη και πάει 1η Δημοτικού

προβλημα υπαρχει οταν λόγω κάποιας επιπλοκης κινδυνευει το μωρο και πας εκτακτως για καισαρικη. Συνηθως τοτε δεν υπαρχει χρόνος για επισκληριδιο και κανουν ολικη που πιανει κατευθειαν... Ενω στην επισκληριδιο σου κανουν καποια δοση και μπορει να μη σε πιασει και να πρεπει να σου κανουν κι αλλη και δεν το ρισκαρουν. όταν ομως δεν υπαρχει βιασυνη κανεις κανονικα οσες δοσεις επισκληριδιο χρειαστει...

ααα....μάλιστα. Πάντως εσεις τι θα επιλέγατε για προγραμματισμένη καισαρική ?

αχαχα μη λεμε μεγαλα λογια γιατι αν χτυπα ξυλο κατι παει στραβα παλι εκει θα καταληξω.

ε....κοπελιά....παρτο πισω ...θα καταλήξεις τον Ιούλιο , να γεννήσεις ενα πανέμορφο μωρό !

εμείς παπάκι ειχαμε κανει ραντεβου με την εμβρυολόγο μόνο και μετα την επανάληψη του σπερμοδιαγράμματος θα κάναμε και το ραντεβου με τον εξωσωματικό για να δούμε αν θα μιλήσουμε για εξωσωματική ή σπερματέγχυση. Τρίτη έκανε το σπερμοδιάγραμμα, τετάρτη πήρε τα αποτελέσματα, πέμπτη έκανα θετικό τεστι σπίτι και παρασκευη χοριακη...

3e7afaa502.png

4e425f0baa.png

Διαφημίσεις

ε....κοπελιά....παρτο πισω ...θα καταλήξεις τον Ιούλιο , να γεννήσεις ενα πανέμορφο μωρό !

ενταξει το παιρνω πισω!!!!!!!!!!!

566b716e1f.png?html%22

εμείς παπάκι ειχαμε κανει ραντεβου με την εμβρυολόγο μόνο και μετα την επανάληψη του σπερμοδιαγράμματος θα κάναμε και το ραντεβου με τον εξωσωματικό για να δούμε αν θα μιλήσουμε για εξωσωματική ή σπερματέγχυση. Τρίτη έκανε το σπερμοδιάγραμμα, τετάρτη πήρε τα αποτελέσματα, πέμπτη έκανα θετικό τεστι σπίτι και παρασκευη χοριακη...

φανταζομαι την αντιδραση σας!

κι εμεις το κοιτουσαμε 5 λεπτα και δε μιλουσαμε!

566b716e1f.png?html%22

ακουσα το ονομα μου και ναμαι?χιχιχι

καλημερα ομορφες μου εγκυουλες?

τι μου κανετε?περαστικουλια στις αρρωστουλες και ταλαιποριμενουλες μου!

ο ζεβρακος μας εδειξε τον δρομο προς την ευτυχια!!!

IB5Vp2.png

σε περιμενουμε με πολυ αγαπη, ειδικα ο αδελφουλης σου!

ακουσα το ονομα μου και ναμαι?χιχιχι

καλημερα ομορφες μου εγκυουλες?

τι μου κανετε?περαστικουλια στις αρρωστουλες και ταλαιποριμενουλες μου!

12 24 ????? που ησουν μανδάμ ?

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...