Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, MK2012 είπε:

Τι προβιοτικά παίρνει αν επιτρέπεται ; Εμάς πάντως σε 4 γιατρούς που πήγαμε πρόσφατα, κανείς δε μας είπε πως επηρεάζει στη διαδικασία. Το θέμα είναι πως πρέπει να φύγει το μικρόβιο και για τον ίδιο γιατί μακροπρόθεσμα κάνει θέμα στον προστάτη.

Θα σας τα πει ο ανδρολόγος λογικά.  Και εμένα ο άντρας μου με μικρόβιο, πέρα από τις αντιβιώσεις, έπαιρνε. 
      Εγώ δεν πιστεύω ότι ένα σπερμα με μικρόβιο είναι το ίδιο με ένα σπερμα χωρίς μικρόβιο. Εμάς μόνο αυτό βρέθηκε να ενοχοποιεί το κακό σπερμα. 

Καφέ-πότε θα γίνω επιτέλους μανούλα?

Recommended Posts

Ευχαριστω βρε μωρο μου, ελπιζω σε λιγο καιρο να σου ανταποδωσω τα κοπλιμεντα!!!!

Ναι φοβερος κοπος, θα πρεπει να προσπαθησει να μιλησει... Ξερεις τι δυσκολο ειναι να συντονισεις την γλωσσα σου??? Αει μαρη...

μωρο μουυυυυυυυυ?ναι πες της πως την αγαπας κιολας..να το διαβασω απτα χερακια σου γραμμενο να πηδηχτω απτο παραθυρο χαχαχαχα

ο ζεβρακος μας εδειξε τον δρομο προς την ευτυχια!!!

IB5Vp2.png

σε περιμενουμε με πολυ αγαπη, ειδικα ο αδελφουλης σου!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 36,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Αννα25

4896

• geni

3291

• adnihor

3238

• παπακι4501

3137

Περισσότερες δημοσιεύσεις

μονο κουκλια?φτου φτου μασαλα!!!

η τρελοκοτσιδου γλυκα, αυτος ο μαλλιας ειναι για ρουφηγμα!!!

αλλα και η ελενη μια κουκλα!!!να ζησετε να ειστε παντα καλα ελενακι μου!!!

Ναι ναι ειμαστε η κουκλοοικογενεια!!! Εχουμε και το κουκλοσπιτο και μας λειπει μονο η κουκλολασυ και το κουκλομικρο μου πονυ για να συμπληρωσει την ευτυχια μας!!! Αντε καλε!

Ολοι να ειμαστε γεροι Παναγια μου, να γεννιουνται γερα μωρακια και εμεις να τα καμαρωνουμε!

Ναι ναι ειμαστε η κουκλοοικογενεια!!! Εχουμε και το κουκλοσπιτο και μας λειπει μονο η κουκλολασυ και το κουκλομικρο μου πονυ για να συμπληρωσει την ευτυχια μας!!! Αντε καλε!

Ολοι να ειμαστε γεροι Παναγια μου, να γεννιουνται γερα μωρακια και εμεις να τα καμαρωνουμε!

και να τους λεμε καθε στιγμη..καθε λεπτο..πως τα αγαπαμε!!!ελενη μη με βρισεις σε παρακαλωωωωωωωωωω!!!χαχχαχα

η ερη χωθηκε στο ψυγειο?χαχαχα

IB5Vp2.png

Βρε συ Αννετ, ΟΚ, σεβομαι την κατασταση σου, αλλα ποσο να κρατηθω ακομα??? Ααααα, ελεος με τις αγαπες!!!

χαχαχαχαχααχχα βρε ελενη..πως τα λες..πως τα λες!!!

παω να ξαπλαρω λιγακι..θα μπω λιγο αργοτερα!

φιλακια κι αν την κανετε και δεν σας προλαβω καλο μεσημερι!!!

IB5Vp2.png

Διαφημίσεις

και να τους λεμε καθε στιγμη..καθε λεπτο..πως τα αγαπαμε!!!ελενη μη με βρισεις σε παρακαλωωωωωωωωωω!!!χαχχαχα

η ερη χωθηκε στο ψυγειο?χαχαχα

Στην κατάψυξη για την ακρίβεια.....χιχιχιχι!!!!( για παγωτάκι....)

Τι να σας πω ρε κορίτσια, είχε κάνει κατάληψη ο άντρας μου στον υπολογιστή και δεν σηκωνόταν με τίποτα....Τώρα σηκώθηκε αλλά πρέπει να ετοιμαστώ για να φύγουμε.....Ελπίζω να με αφήσει να μπω λίγο το απόγευμα.....Καλό μεσημέρι σε όλες σας!!!!

jMqBp3.png

OeGUp3.png

F453p3.png

καλημερα!

σημερα πηρα το γιατρο,δεν απαντουσε.λεω καλα θα παρω μετα τη δουλεια.σε λιγο χτυπαει και ηταν ο γιατρος,μου λεει:Γεια σου ....(το ονομα μου)!τι κανεις ?σε εχω περασει στο κινητο μου και ειδα την κληση σου!!!:roll::roll:

απο κει να καταλαβαιτε ποσες φορες εχω παρει ολους αυτους τους μηνες!

τεσπα,μου ειπε να ξεκινησω απο αυριο τα χαπια γιατι θα μετρησουμε σαν πρωτη μερα τη σημερινη(γιατι μουηρθε αργα το βραδυ).του ειπα οτι δε θα προλαβω να παω στον ακτινολογο ,οποτε θα κανω τη 14η την ενεση??

αλλα δε με αφηνει να την κανω χωρις υπερηχο:(

αφου δεν προλαβαινω να παω τοτε να εχω μονο επαφες,χωρις ενεση.

α!του ειπα να παρω 3ή 4 χαπια για να αυξηθουν οι πιθανοτητες αλλα παλι δε με αφηνει!:(ΜΟΝΟ 2!!!!

αυτη η συντηρητικη αγωγη στα νευρα μου τι δινει!!:evil:

αφου πηγατε ολες για τις δουλειες σας,παω και εγω να κανω καμια και τα λεμε αργοτερα!:)

θελω μια θαλασσα γεματη αστεριες!

tJd1p3.png

Το θέμα στη ζωή δεν είναι να κρατάς καλά χαρτιά, αλλά να παίζεις σωστά ένα άσχημο φύλλο....

(εμείς σκοπεύουμε να το παίξουμε σωστά)

Ηρθα κι εγω για λιγο!Μαγειρεψα γεμιστα και πριν κανα μισαωρο τα βαλα στο φουρνο γιατι μου ειχαν κομμενο το ρευμα για να συνδεσουν κατι καλωδια στον κηπο!

Ερι μου ειδες που τσαμπα στεναχωριοσουνα!Μπραβο κοπελιτσα και να τρως κλωτσιδια καθε μερα!

Νακι μου μονο οι δυο μας ειμαστε εδω?Τι κανεις?

Οποιος τα λεει μπροστα μου τα ακουνε τα αφτια μου

οποιος τα λεει απο πισω μου τα ακουνε τα οπισθια μου και απαντανε αναλογα!:tongue:

Διαφημίσεις

Να ρωτησω κατι?η Αννετ και η Ερι γιατι εχουν infractions?

οποιος τα λεει απο πισω μου τα ακουνε τα οπισθια μου και απαντανε αναλογα!:tongue:

Ειναι προειδοποιηση.Δες κατω απο το ονομα σου λεει εχεις μια.Εγινε κατι?

Α,οκ!Τα λεμε!

Εγω παλι ειχα θεμα με κατι γειτονοπουλα που τα αφηνα εδω και καιρο να χρησιμοποιουν το πισι μου για διαβασματα υποτιθεται και τα παλιοπαιδα κανανε βλακειες!Εκανα και τη βλακεια να εχω ξεκλειδωτο το λογαριασμο μου και του αντρα μου κι αυτα ψαχουλευαν αβερτα!Ενας Θεος ξερει τι αλλο εκαναν!

Μιλησα στη μανα τους και της ειπα οτι πλεον δεν μπορω να τους εξυπηρετω κι αν θελουν μπορω ν αφησω ξεκλειδωτο το ιντερνετ να μπαινουν απο τη δικη μου γραμμη αλλα με δικο τους η/υ.

Αυτα τα νεα μας φευγω κι εγω να βαλω στους εργατες να φανε!

Μακια κοπελιτσες!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...