Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Καφέ-πότε θα γίνω επιτέλους μανούλα?

Recommended Posts

κρισεις όλες μας πιάνουν και θα μας πιανουν νομίζω μέχρι το τέλος. Αρκεί να περνάνε γρήγορα και να μη βασανιζομαστε και βασανιζουμε και τα μωρα μας...

αυτο σκέφτομαι μετά , οτι στεναχωρώ το μωρό και μετανιώνω

Γι΄αυτό έγινε ο κόσμος μάτια μου , για να σε συναντήσω.....

και σε συνάντησα 7/4/2011 !!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 36,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Αννα25

4896

• geni

3291

• adnihor

3238

• παπακι4501

3137

Περισσότερες δημοσιεύσεις

χαχαχα βρε κιττακι, χρειαζομαστε και την κουβεντουλα... κι εγω στο γραφειο ειμαι και χαζευω μεχρι να ερθει το αφεντικο...

ε, ναι ....αφού ολο το ΣΚ έμπαινα , δεν εβρισκα καμία.....κλαψ

σιγουρα δεν ειναι καλη η συγκριση δεν το συζητω!

ολα καλα θα πανε κοριτσια η θετικη σκεψη εχει σωσει ζωες λεμε!

να σκεφτομαστε θετικα και να εχουμε πιστη στην παναγιτσα και ολα θα πανε καλα!

σιγουρα ερχονται μερες που θα αγχωνομαστε με κατι αλλα μεχρι εκει οχι πανικος και οχι υπερβολες κι αν καποια παει να ξεφυγει να ειμαστε εδω ολες να υποστηριζουμε και να βοηθαμε η μια την αλλη!

και ναι μαρακι εγω δεν πιστευα πως με τετοιο σπερμοδιαγραμμα θα καναμε κατι χωρις εξωσωματικη κι ομως εγινε το θαυμα.απιστευτο αλλα πολυ αληθινο!

Μόνο με την καρδιά βλέπεις καλά.Την ουσία δεν την βλέπουν τα μάτια,επανέλαβε ο μικρός πρίγκιπας, για να το θυμάται.

566b716e1f.png?html%22

...όμως για χάρη σου μπορώ ως το πρωί να τραγουδάω....αντρούλη μου είσαι όλη μου η ζωή!

ε, ναι ....αφού ολο το ΣΚ έμπαινα , δεν εβρισκα καμία.....κλαψ

κι εγω το ιδιο!

ασε που εχω να μαφειρεψω μπριζολες και ακομα δεν τις εχω βαλει να γινονται!

Μόνο με την καρδιά βλέπεις καλά.Την ουσία δεν την βλέπουν τα μάτια,επανέλαβε ο μικρός πρίγκιπας, για να το θυμάται.

566b716e1f.png?html%22

...όμως για χάρη σου μπορώ ως το πρωί να τραγουδάω....αντρούλη μου είσαι όλη μου η ζωή!

Διαφημίσεις

σιγουρα δεν ειναι καλη η συγκριση δεν το συζητω!

ολα καλα θα πανε κοριτσια η θετικη σκεψη εχει σωσει ζωες λεμε!

να σκεφτομαστε θετικα και να εχουμε πιστη στην παναγιτσα και ολα θα πανε καλα!

σιγουρα ερχονται μερες που θα αγχωνομαστε με κατι αλλα μεχρι εκει οχι πανικος και οχι υπερβολες κι αν καποια παει να ξεφυγει να ειμαστε εδω ολες να υποστηριζουμε και να βοηθαμε η μια την αλλη!

και ναι μαρακι εγω δεν πιστευα πως με τετοιο σπερμοδιαγραμμα θα καναμε κατι χωρις εξωσωματικη κι ομως εγινε το θαυμα.απιστευτο αλλα πολυ αληθινο!

και οσο περναει ο καιρος θα γινεται πιο αληθινό !!!! κι εγω δεν το πίστευα και μετα τον υπερηχο έκλαιγα απο χαρα............

καλά νομιζω οταν θα γεννηθεί , θα κλαψουρίζω μερικές ώρες

κι εγω το ιδιο!

ασε που εχω να μαφειρεψω μπριζολες και ακομα δεν τις εχω βαλει να γινονται!

εντάξει μωρέ , θα τις βάλεις....

κι εγω δεν εχω φαγητό....τι φτιαχνουν πάλι ?

και οσο περναει ο καιρος θα γινεται πιο αληθινό !!!! κι εγω δεν το πίστευα και μετα τον υπερηχο έκλαιγα απο χαρα............

καλά νομιζω οταν θα γεννηθεί , θα κλαψουρίζω μερικές ώρες

περιμενω την παρασκευη να μου φυγει ενα βαρος.στις 5 το απογευμα εχουμε ραντεβου.

566b716e1f.png?html%22

εντάξει μωρέ , θα τις βάλεις....

κι εγω δεν εχω φαγητό....τι φτιαχνουν πάλι ?

εχω θα κανω 2 μπριζολες και εχω και λιγα μακαρονια απο εχτες μια χαρα.

566b716e1f.png?html%22

περιμενω την παρασκευη να μου φυγει ενα βαρος.στις 5 το απογευμα εχουμε ραντεβου.

ετσι κι εγω την περασμένη Δευτερα ...περίμενα την Παρασκευή....τωρα πρεπει να περιμενω μεχρι τις 10 Δεκεμβρίου....

Διαφημίσεις

ασε παπακι μη μου θυμιζεις την εξωσωματικη. Εδω ο δικός μου ειχε κανει σπερμοδιαγραμμα για να δουμε αν εχει βελτιωθει καθολου η κατασταση με τη θεραπεια μηπως δοκιμαζαμε σπερματεγχυση και τα αποτελεσματα δεν έκαναν για σπερματέγχυση. Κι αυτό ενω εγω ήμουν ήδη έγκυος...

3e7afaa502.png

4e425f0baa.png

Επίησης , εχω αποφασισει να κανω επισκληρίδιο και όχι ολική νάρκωση......να δουν το μπεμπε οι άλλοι πρωτοι ? αμ δε..........

ασε παπακι μη μου θυμιζεις την εξωσωματικη. Εδω ο δικός μου ειχε κανει σπερμοδιαγραμμα για να δουμε αν εχει βελτιωθει καθολου η κατασταση με τη θεραπεια μηπως δοκιμαζαμε σπερματεγχυση και τα αποτελεσματα δεν έκαναν για σπερματέγχυση. Κι αυτό ενω εγω ήμουν ήδη έγκυος...

μια φιλη μου εκανε σπερματέγχυση , απέτυχε και στο διάστημα μεχρι να κανει την 2η , έμεινε φυσιολογικά.....!!!!

τι να λεμε τωρα....όλα γίνονται !!!

εγω που τον ειχα πρηξει να κανουμε εξετασεις ...μολις πηραμε την χοριακή μου λεει ...παμε για εξετάσεις ?΄ και κλάαααμα η κυρία

κιττυ εφοσον θα πας με προγραμματισμενη καισαρικη φανταζομαι δεν θα υπαρχει προβλημα να σου κανουν επισκληρίδιο.

τι εννοείς Μαράκι ? αλλιώς θα υπήρχε κάποιο πρόβλημα ? για πες...δεν ξέρω

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...