Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 11 ώρες πρίν, Ελπίδα88 είπε:

Ναι μου είπε να μου έρθει μια περίοδος και μετά.  Ξέρεις μήπως σε πόσες μέρες μετά την περίοδο περίπου γίνεται η εμβρύομεταφορα;

Ανάλογα αν θα πας σε φυσικό κύκλο ή σε τεχνητό κύκλο. Συνήθως σε τεχνητό κύκλο σε 15-20 μέρες κάνεις την εμβρυομεταφορά. Αλλά ξεκινάς προετοιμασία από την αρχή του κύκλου, δλδ μόλις σου έρθει περίοδος μιλάς με τον γιατρό σου για να ξεκινήσετε προετοιμασία. Αν πας σε φυσικό κύκλο ανάλογα πόσο μεγάλο κύκλο έχεις πχ ο δικός μου είναι μακρύς και ξέρω πως η ωορρηξία θα γίνει 20η - 24η ημέρα οπότε θα πάω πιο αργά. 

Όταν σου έρθει περίοδος θα επικοινωνήσεις με τον γιατρό σου να σου πει τι θα κάνετε! Καλή επιτυχία 🤞

1 hour ago, kate82 είπε:

Καλημέρα σ όλο το παρεακι!!! 

Εύχομαι όλες να είστε καλά!!! 😘😘😘😘

Καλημέρα sunshine ☀️ 🌈☀️ 🌈☀️ 🌈☀️🌈

Καφέ-πότε θα γίνω επιτέλους μανούλα?

Recommended Posts

ειναι η τριτη μερα που ανακατευομαι και στην αρχη ελεγα πως ειμαι μια χαρα και δε θα εχω ανακατοσουρες και τετοια και τελικα δεν τις γλυτωσα αλλα πραγματικα δε με πειραζει.ενταξει αισθανομαι ασχημα απο τη μια αλλα απο την αλλη χαιρομαι γιατι ειναι καλο σημαδι να εχεις συμπτωματα.

Μόνο με την καρδιά βλέπεις καλά.Την ουσία δεν την βλέπουν τα μάτια,επανέλαβε ο μικρός πρίγκιπας, για να το θυμάται.

566b716e1f.png?html%22

...όμως για χάρη σου μπορώ ως το πρωί να τραγουδάω....αντρούλη μου είσαι όλη μου η ζωή!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 36,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Αννα25

4896

• geni

3291

• adnihor

3238

• παπακι4501

3137

Περισσότερες δημοσιεύσεις

ενα απο αυτα που μου ειπε η γιατρος μου στην πρωτη επισκεψη ως εγκυος ηταν οτι η ύπαρξη ή η απουσία συμπτωμάτων δεν σημαίνουν ούτε καλή, ούτε κακή εξέλιξη της εγκυμοσύνης. Για αυτό να μην ψαχνω για συμπτωματα, ούτε να συγκρίνω τι είχαν οι φίλες μου και τι έχω εγω και αγχωνομαι.

3e7afaa502.png

4e425f0baa.png

παπακι προσπαθησε να τρως κανενα κρακερακι μηπως νιωσεις καλυτερα και υπομονη! για ποτε θα περασει ο καιρος με τις ανακατωσουρες δεν θα καταλαβεις...

παω να φαω καμια φρυγανια γιατι ειμαι με το γαλα απο το πρωι και με εχει θερισει,νιωθω χαλια.ναι πρεπει να παρω αυτα τα κριμ κρακερς παπαδοπουλου που τρωγονται πιο ευχαριστα απο τις φρυγανιες.

καλε το γυναικακι μου που χαθηκε;;;;

Μόνο με την καρδιά βλέπεις καλά.Την ουσία δεν την βλέπουν τα μάτια,επανέλαβε ο μικρός πρίγκιπας, για να το θυμάται.

566b716e1f.png?html%22

...όμως για χάρη σου μπορώ ως το πρωί να τραγουδάω....αντρούλη μου είσαι όλη μου η ζωή!

ενα απο αυτα που μου ειπε η γιατρος μου στην πρωτη επισκεψη ως εγκυος ηταν οτι η ύπαρξη ή η απουσία συμπτωμάτων δεν σημαίνουν ούτε καλή, ούτε κακή εξέλιξη της εγκυμοσύνης. Για αυτό να μην ψαχνω για συμπτωματα, ούτε να συγκρίνω τι είχαν οι φίλες μου και τι έχω εγω και αγχωνομαι.

ναι ναι το εχω καταλαβει κι εγω αυτο απο αλλες κοπελες που δεν ειχαν καλη εξελιξη δυστυχως και λιγο με αγχωνει να σου πω αλλα δε θελω να το σκεφτομαι καθολου,στο κατω κατω οτι ειναι να γινει θα γινει οτι και αν κανουμε εμεις!

566b716e1f.png?html%22

Διαφημίσεις

κι οντως θυμαμαι στις πρωτες βδομαδες ενω ειχαν ξεκινησει λιγες ανακατωσουρες μετα για μια βδομαδα ημουν μια χαρα, σαν να μη συμβαινει τιποτα! Τόσο καλά ούτε πριν μείνω εγκυος δεν ένιωθα...

3e7afaa502.png

4e425f0baa.png

συμφωνώ απόλυτα !!!! και γενικά είμαι κατά της σύγκρισης - σε όλα τα θέματα - γιατι ο κάθε άνθρωπος είναι διαφορετικός.

Να σας πω π.χ οταν εμεινα εγκυος , μια φιλη ηταν στον 7ο. Ο αντρας της γενικα αγχώδης ...τόσο που εγω δεν το αντέχω. Η γιατρος μου ειχε πει να πινω ενα καφε την μερα , οτι θέλω. Οταν παρήγγειλα capuccino του πετάχτηκαν τα μάτια εξω....με ενόχλησε παρα πολύ , με εκανε ολοκληρο κήρυγμα λες κι εγω θέλω να βλάψω το μωρό. και οχι μονο μια φορα ...την επομενη τα ιδια

ΔΕΝ ΓΟΥΣΤΑΡΩ ΤΗΝ ΣΥΓΚΡΙΣΗ !!!! κι επειδη τα μωρα θα εχουν 7 μηνες διαφορα , φανταζομαι τι θα ακούω αλλά θα του κόψω την φόρα

Γι΄αυτό έγινε ο κόσμος μάτια μου , για να σε συναντήσω.....

και σε συνάντησα 7/4/2011 !!!

τιποτα να μη σε αγχωνει, αφού έμεινες όλα θα πάνε καλά. Στο ξαναειπα κι εμεις είχαμε πολύ μεγάλο πρόβλημα με τον άντρα μου και τώρα μια χαρά έχω φτάσει τις 23 βδομάδες...Να βλέπεις το τικεράκι μου και να λες πως αυτη με προβλημα έφτασε ως εκει έτσι θα φτάσω κι εγώ κι εκει και στις 40 βδομαδες...

3e7afaa502.png

4e425f0baa.png

Διαφημίσεις

ναι ναι το εχω καταλαβει κι εγω αυτο απο αλλες κοπελες που δεν ειχαν καλη εξελιξη δυστυχως και λιγο με αγχωνει να σου πω αλλα δε θελω να το σκεφτομαι καθολου,στο κατω κατω οτι ειναι να γινει θα γινει οτι και αν κανουμε εμεις!

προσπαθησε να μην σκεφτεσαι αρνητικά. βεβαια κι εμενα την περασμενη εβδομαδα με έπιασε μια ψιλο-κρίση ...αν είναι καλά το μωρό , δεν είπα τιποτα στον άντρα μου γιατι θα με έχεζε και το ξεπέρασα.........χαχαχαχαχαχ

Κορίτσια τι έγινε με την Άννα τελικά βγήκε η εξέταση;;;Άννα που είσαι;

ναι βρε κι εγω αυτο αναρωτιόμουν ......που είναι σήμερα ? μήπως πήγε για ψώνια ?

Αννααααααα............

Αννέτττττττ..............

σημερα ηρθα υποτιθεται να κανω καμια δουλειά στο μαγαζι ....τα εχω παρατήσει και διαπιστώνετε τι κάνω..............

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...