Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Καφέ-πότε θα γίνω επιτέλους μανούλα?

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 36,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Αννα25

4896

• geni

3291

• adnihor

3238

• παπακι4501

3137

Περισσότερες δημοσιεύσεις

ναι καλέ, απίστευτο πως περνάει....

θα δεις κι εσύ δεν θα το καταλάβεις

εγω νομιζω οτι εχει κολλησει το ημερολογιο και δεν ερχεται η παρασκευη.αχ να το ακουσω και τιποτα αλλο!

Μόνο με την καρδιά βλέπεις καλά.Την ουσία δεν την βλέπουν τα μάτια,επανέλαβε ο μικρός πρίγκιπας, για να το θυμάται.

566b716e1f.png?html%22

...όμως για χάρη σου μπορώ ως το πρωί να τραγουδάω....αντρούλη μου είσαι όλη μου η ζωή!

εγω ειχα δηλωσει στο ιπποκρατειο που κανουν μια σειρα μαθηματων, πηγαινε και το κισακι εκει πριν γεννησει, και περιμενω να με παρουν τηλεφ κατα τον 7ο-8ο λογικα

3e7afaa502.png

4e425f0baa.png

Μαρία επειδή ο οργανισμός δουλεύει υπερωρίες για να διατηρεί το μωρό αναγκαστηκά θέτει σε υπολειτουργία το ανοσοποιητικό σύστημα το δικό μας για να εξοικονομεί ενέργεια και γενικά στην αρχή κοιμάσαι συνέχεια, στη συνέχεια κουράζεσαι εύκολα, η καρδιά υπέρ-λειτουργεί και όλα αυτά για να παίρνει όλη την ενέργεια το μωρό.

ναι κι εγω ετσι ξερω κοριτσια ειδικα μεχρι το μωρο να μπορει να παιρνει οτι χρειαζεται μονο του.

Μόνο με την καρδιά βλέπεις καλά.Την ουσία δεν την βλέπουν τα μάτια,επανέλαβε ο μικρός πρίγκιπας, για να το θυμάται.

566b716e1f.png?html%22

...όμως για χάρη σου μπορώ ως το πρωί να τραγουδάω....αντρούλη μου είσαι όλη μου η ζωή!

αχ τι καλα να πας βεβαια να μην τα χανεις αυτα ειναι πολυ καλα!

βέβαια καισαρική θα κάνω , αλλά μιλάνε και για θηλασμο κλπ

για να δούμε...

Γι΄αυτό έγινε ο κόσμος μάτια μου , για να σε συναντήσω.....

και σε συνάντησα 7/4/2011 !!!

Διαφημίσεις

κιττυ κανουν και τα πρεναταλ μια φορα το μηνα και τα mothercare οποτε αν εχεις αποριες μπορεις να ξαναπας!

μμμ....είναι αρκετά μακρια αυτά, πρεπει να παω με αυτοκινητο και άντε να παρκαρεις. εδω θα παω με τα ποδια

Ευχαριστώ πάντως , θα το κοιτάξω

εγω νομιζω οτι εχει κολλησει το ημερολογιο και δεν ερχεται η παρασκευη.αχ να το ακουσω και τιποτα αλλο!

θα ερθει , θα έρθει !!! και θα το ακούσεις ......χαλάρωσε κι όλα θα πάνε καλά

θα ερθει , θα έρθει !!! και θα το ακούσεις ......χαλάρωσε κι όλα θα πάνε καλά

ναι μακαρι να πανε ολα καλα!

566b716e1f.png?html%22

ναι κι εγω ετσι ξερω κοριτσια ειδικα μεχρι το μωρο να μπορει να παιρνει οτι χρειαζεται μονο του.

ναι συμφωνώ με όλα αυτά ...απλά μου ειχε πει αυτη η φιλη οπως της ειχε πει ο γιατρος της , οτι σε προστατευει ο οργανισμος.

αυτη ειχε προβλημα με την μεση της πριν ...στην εγκυμοσυνη τιποτα...κατι τετοιο εννοώ

κιττυ φανταζομαι και σε κανενα δημοσιο μαιευτηριο θα εχει οπως εδω στο ιπποκρατειο που κανουν αν θυμαμαι απο την κίσα περιπου 6 συναντησεις για εγκυμοσυνη, γεννα, περιποιηση μωρου, θηλασμο.

3e7afaa502.png

4e425f0baa.png

Διαφημίσεις

εγω ειχα δηλωσει στο ιπποκρατειο που κανουν μια σειρα μαθηματων, πηγαινε και το κισακι εκει πριν γεννησει, και περιμενω να με παρουν τηλεφ κατα τον 7ο-8ο λογικα

ναι ,κι εγω κάνουν τα δημόσια , όπως λες κατα τον 7ο , αλλά δεν ρωτησα......

Λοιπον , εχω αποφασισει τελικά οτι το μωρό θα το ακούσω σε κανα 2 εβδομαδες απ οτι φαινεται....την Παρασκευη πάντως που κουνιόταν στον υπερηχο ....δεν κατάλαβα τίποτα.....

παντως κι εγω κοριτσι που εχω προβλημα με την αλλεργικη ρινιτιδα για την ωρα δεν με εχει πιασει όπως άλλες φορές. Κάθε άνοιξη και φθινοπωρο πέρνω αντισταμινικά ενώ τώρα δεν εχω χρειαστει ακομη τιποτα.

3e7afaa502.png

4e425f0baa.png

κιττυ κι εγω στην αρχη δεν το πολυκαταλαβαινα αλλα απο μέρα σε μέρα αλλαζει αυτο. Από την 21η το καταλαβαινω σιγουρα και πολλες φορες την ημερα. Μεχρι τοτε μπορει να ενιωθα κατι μόνο μια φορά την ημέρα και μετά τίποτα...

3e7afaa502.png

4e425f0baa.png

κιττυ κι εγω στην αρχη δεν το πολυκαταλαβαινα αλλα απο μέρα σε μέρα αλλαζει αυτο. Από την 21η το καταλαβαινω σιγουρα και πολλες φορες την ημερα. Μεχρι τοτε μπορει να ενιωθα κατι μόνο μια φορά την ημέρα και μετά τίποτα...

ε , ναι κι εγώ κατι ένιωθα , αλλά η γιατρός μου είπε κατα την 20η . μερικές φορες νιωθω σε κάποια σημεία μια πίεση.

την παρασκευη που το ειδαμε , ειχε το κεφάλι επάνω , τα ποδια κατω και τον πωπό κολλημένο στο τοίχωμα....

αχ ανακατευομαι!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

566b716e1f.png?html%22

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...