Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 11 ώρες πρίν, Ελπίδα88 είπε:

Ναι μου είπε να μου έρθει μια περίοδος και μετά.  Ξέρεις μήπως σε πόσες μέρες μετά την περίοδο περίπου γίνεται η εμβρύομεταφορα;

Ανάλογα αν θα πας σε φυσικό κύκλο ή σε τεχνητό κύκλο. Συνήθως σε τεχνητό κύκλο σε 15-20 μέρες κάνεις την εμβρυομεταφορά. Αλλά ξεκινάς προετοιμασία από την αρχή του κύκλου, δλδ μόλις σου έρθει περίοδος μιλάς με τον γιατρό σου για να ξεκινήσετε προετοιμασία. Αν πας σε φυσικό κύκλο ανάλογα πόσο μεγάλο κύκλο έχεις πχ ο δικός μου είναι μακρύς και ξέρω πως η ωορρηξία θα γίνει 20η - 24η ημέρα οπότε θα πάω πιο αργά. 

Όταν σου έρθει περίοδος θα επικοινωνήσεις με τον γιατρό σου να σου πει τι θα κάνετε! Καλή επιτυχία 🤞

1 hour ago, kate82 είπε:

Καλημέρα σ όλο το παρεακι!!! 

Εύχομαι όλες να είστε καλά!!! 😘😘😘😘

Καλημέρα sunshine ☀️ 🌈☀️ 🌈☀️ 🌈☀️🌈

Καφέ-πότε θα γίνω επιτέλους μανούλα?

Recommended Posts

παντως κοριτσια κι εγω ειχα να αρρωστησω παρα παρα πολυ καιρο,δευτερον κριθαρακι δεν εχω ξαναβγαλει ποτε μου, ραματα δεν εχω κανει ποτε ειναι το πρωτο ραμα στη ζωη μου και τα επαθα ολα αυτα τωρα.

Μόνο με την καρδιά βλέπεις καλά.Την ουσία δεν την βλέπουν τα μάτια,επανέλαβε ο μικρός πρίγκιπας, για να το θυμάται.

566b716e1f.png?html%22

...όμως για χάρη σου μπορώ ως το πρωί να τραγουδάω....αντρούλη μου είσαι όλη μου η ζωή!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 36,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Αννα25

4896

• geni

3291

• adnihor

3238

• παπακι4501

3137

Περισσότερες δημοσιεύσεις

καλημέρα κοριτσάκια! τι κάνετε? περαστικά στις αρρωστούλες!

καλημερα μαρακι τι κανεις;;;;

ευχαριστουμε για τα περαστικα.

Μόνο με την καρδιά βλέπεις καλά.Την ουσία δεν την βλέπουν τα μάτια,επανέλαβε ο μικρός πρίγκιπας, για να το θυμάται.

566b716e1f.png?html%22

...όμως για χάρη σου μπορώ ως το πρωί να τραγουδάω....αντρούλη μου είσαι όλη μου η ζωή!

Καλημέρα και περαστικά!!!

Παπί να ξέρεις ότι στην εγκυμοσύνη όλες οι άμυνες του οργανισμού πέφτουν κατακόρυφα οπότε είσαι πιο επιρρεπής σε ασθένειες.

αντε καλε επιτελους μαζευτηκατε!και δε δουλευω σημερα και μπορω να κατσω παρεουλα σας!

566b716e1f.png?html%22

Διαφημίσεις

ξανθουλι τι μου κανεις;;;;πως εισαι;;;

ασε τι εχω παθει νιωθω πολυ καταβεβλημενη ανακατευομαι κι ολας ασε δε μπορω να χαλαρωσω!

566b716e1f.png?html%22

Καλημέρα και περαστικά!!!

Παπί να ξέρεις ότι στην εγκυμοσύνη όλες οι άμυνες του οργανισμού πέφτουν κατακόρυφα οπότε είσαι πιο επιρρεπής σε ασθένειες.

Καλημέρα Ξανθή !

γιατι εγώ νομίζω οπως μου ειχε πει και μια φιλη οτι στην εγκυμοσύνη , ο οργανισμός σε προστατεύει περισσότερο ?

Γι΄αυτό έγινε ο κόσμος μάτια μου , για να σε συναντήσω.....

και σε συνάντησα 7/4/2011 !!!

καλημερα μαρακι.τι κανεις εσυ?ολα καλα?παπι δε νομιζω οτι η λυση στο προβλημα μας ειναι ο παπας.εγω μια εβδομαδα πριν παντρευτω εφερα παπα στο σπιτι να το αγιασει κ ενω πριν με το ν αντρα μου ειμασταν μες τα μελια οταν εκλεισε την πορτα πισω του ο παπας γιναμε μαλλιοκουβαρα μεχρι κ το γαμο.τα συμπερασματα δικα σας....

dtjGp3.png

Η[]Ηρθες και μπορω να ονειρευτω..ηρθες και εχω μαθει να αγαπω!!![/color]

uaI7p3.png

το μικρο μου θαυμα!!

Διαφημίσεις

εγώ πάλι έχω ένα .....φούσκωμα....που

μεγαλώνει......................

αχ κιτακι εφτασες κι εσυ 18 εβδομαδων!

πως περναει ετσι ο καιρος;;;;

566b716e1f.png?html%22

καλημέρα κοριτσάκια! τι κάνετε? περαστικά στις αρρωστούλες!

Καλημέρα Μαράκι !

Κορίτσια , πριν λίγο με πήραν τηλ απο τα ΗΡΑ εδω στην περιοχή που είχα περάσει και κάνουν μια φορά τον μήνα , σεμινάρια με μαια δωρεάν. θα παω αυριο το απόγευμα

αχ κιτακι εφτασες κι εσυ 18 εβδομαδων!

πως περναει ετσι ο καιρος;;;;

ναι καλέ, απίστευτο πως περνάει....

θα δεις κι εσύ δεν θα το καταλάβεις

Καλημέρα Ξανθή !

γιατι εγώ νομίζω οπως μου ειχε πει και μια φιλη οτι στην εγκυμοσύνη , ο οργανισμός σε προστατεύει περισσότερο ?

Μαρία επειδή ο οργανισμός δουλεύει υπερωρίες για να διατηρεί το μωρό αναγκαστηκά θέτει σε υπολειτουργία το ανοσοποιητικό σύστημα το δικό μας για να εξοικονομεί ενέργεια και γενικά στην αρχή κοιμάσαι συνέχεια, στη συνέχεια κουράζεσαι εύκολα, η καρδιά υπέρ-λειτουργεί και όλα αυτά για να παίρνει όλη την ενέργεια το μωρό.

PiB4p3.png y5drp3.png Z9IAp3.png

Καλημέρα Μαράκι !

Κορίτσια , πριν λίγο με πήραν τηλ απο τα ΗΡΑ εδω στην περιοχή που είχα περάσει και κάνουν μια φορά τον μήνα , σεμινάρια με μαια δωρεάν. θα παω αυριο το απόγευμα

αχ τι καλα να πας βεβαια να μην τα χανεις αυτα ειναι πολυ καλα!

566b716e1f.png?html%22

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...