Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 11 ώρες πρίν, Ελπίδα88 είπε:

Ναι μου είπε να μου έρθει μια περίοδος και μετά.  Ξέρεις μήπως σε πόσες μέρες μετά την περίοδο περίπου γίνεται η εμβρύομεταφορα;

Ανάλογα αν θα πας σε φυσικό κύκλο ή σε τεχνητό κύκλο. Συνήθως σε τεχνητό κύκλο σε 15-20 μέρες κάνεις την εμβρυομεταφορά. Αλλά ξεκινάς προετοιμασία από την αρχή του κύκλου, δλδ μόλις σου έρθει περίοδος μιλάς με τον γιατρό σου για να ξεκινήσετε προετοιμασία. Αν πας σε φυσικό κύκλο ανάλογα πόσο μεγάλο κύκλο έχεις πχ ο δικός μου είναι μακρύς και ξέρω πως η ωορρηξία θα γίνει 20η - 24η ημέρα οπότε θα πάω πιο αργά. 

Όταν σου έρθει περίοδος θα επικοινωνήσεις με τον γιατρό σου να σου πει τι θα κάνετε! Καλή επιτυχία 🤞

1 hour ago, kate82 είπε:

Καλημέρα σ όλο το παρεακι!!! 

Εύχομαι όλες να είστε καλά!!! 😘😘😘😘

Καλημέρα sunshine ☀️ 🌈☀️ 🌈☀️ 🌈☀️🌈

Καφέ-πότε θα γίνω επιτέλους μανούλα?

Recommended Posts

εμενα δεν ηθελε να μου δωσει ασβεστιο,αν εχεις ταση για συσπασεις ειναι σα να ριχνεις λαδι στη φωτια...ου ειπε απεριοριστα γαλακτοκομικα...καθενας...α οχι ωμες σαλατες εξ και τα κρεατα πολυ καλα ψημενα,σπιτι τρωγε αφοβα αλλλα καλο πλυσιμο μσε φρουτα και λαχανικα

Ηρθε η kisha junior και ειναι οντως γκαυ...τσα!

81299f78bc.png

Για να μη μιλησω για τον κισομπεμπη...κεβλαρ!!!

44cf0f3e83.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 36,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Αννα25

4896

• geni

3291

• adnihor

3238

• παπακι4501

3137

Περισσότερες δημοσιεύσεις

εμενα δεν ηθελε να μου δωσει ασβεστιο,αν εχεις ταση για συσπασεις ειναι σα να ριχνεις λαδι στη φωτια...ου ειπε απεριοριστα γαλακτοκομικα...καθενας...α οχι ωμες σαλατες εξ και τα κρεατα πολυ καλα ψημενα,σπιτι τρωγε αφοβα αλλλα καλο πλυσιμο μσε φρουτα και λαχανικα

τεσπα.....αφού είμαι μια χαρά.....no problem:p:p

Γι΄αυτό έγινε ο κόσμος μάτια μου , για να σε συναντήσω.....

και σε συνάντησα 7/4/2011 !!!

καλημερα,καλη εβδομαδα.τι κανετε?παπι..μαλλον αυτος που μουτζωσε εσενα μουτζωσε κ εμενα.το σαββατο το βραδυ πηγα νοσοκομειο απο το δοντι.ενας γμμνος φρονιμητης ο οποιος χαλασε κ δεν τον ειχα παρει χαμπαρι μου εκανε αποστημα στον ουρανισκο κ μου επηρεασε ολα τα ουλα.πρηστηκα στα μουτρα.το ωραιο ειναι οτι επειδη αρχισαμε τις προσπαθειες για παιδι μου ειπαν οτι δεν επρεπε να παρω αντιβιωση και εφτασα στο αμην.ο γιατρος βεβαια δεν μου εκανε τπτ με εδιωξε γιατι επρεπε να βρω πρωτα το γυναικολογο μου.στις 1 το βραδυ...τελικα βρηκα ακρη και πηρα αμοξιλ και ντεπον αλλα δεν εχω ανακουφιστει καθολου

dtjGp3.png

Η[]Ηρθες και μπορω να ονειρευτω..ηρθες και εχω μαθει να αγαπω!!![/color]

uaI7p3.png

το μικρο μου θαυμα!!

και το πιο ωραιο ξεχασα να στο πω..ειμαι ακομα με γριπη.λαιμο..μπουκωμα.. ανακατεμα.. δεκατα....τι αλλο να ζητησω......θεε μου..

dtjGp3.png

uaI7p3.png

το μικρο μου θαυμα!!

Διαφημίσεις

καλημερα τζενακι ασε ρε συ κι εγω χαλια ολα μαζι τα επαθα αυτη τη βδομαδα.οσα δεν εχω παθει τοσο καιρο τα επαθα τωρα που ειμαι εγκυος και δε μπορω να παρω φαρμακα και με ταλαιπωρουν ακομα περισοοτερο.

Μόνο με την καρδιά βλέπεις καλά.Την ουσία δεν την βλέπουν τα μάτια,επανέλαβε ο μικρός πρίγκιπας, για να το θυμάται.

566b716e1f.png?html%22

...όμως για χάρη σου μπορώ ως το πρωί να τραγουδάω....αντρούλη μου είσαι όλη μου η ζωή!

αχ το βατραχακι μου μεγαλωσε!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Μόνο με την καρδιά βλέπεις καλά.Την ουσία δεν την βλέπουν τα μάτια,επανέλαβε ο μικρός πρίγκιπας, για να το θυμάται.

566b716e1f.png?html%22

...όμως για χάρη σου μπορώ ως το πρωί να τραγουδάω....αντρούλη μου είσαι όλη μου η ζωή!

καλημερα τζενακι ασε ρε συ κι εγω χαλια ολα μαζι τα επαθα αυτη τη βδομαδα.οσα δεν εχω παθει τοσο καιρο τα επαθα τωρα που ειμαι εγκυος και δε μπορω να παρω φαρμακα και με ταλαιπωρουν ακομα περισοοτερο.

εσυ τουλαχιστον εισαι εγκυος..το ξερεις κ προσεχεις..εγω που δεν ξερω καν αν ειμαι και μπορει να τα τραβαω αυτα τζαμπα κ βερεσε?αν ειμουνα σιγουρη οτι δεν εμαι θα επερνα ενα μεσουλιντ και νιφλαμολ κ θα ειμουν μια χαρα..ΠΟΝΑΩ δεν περναει με με τπτ

dtjGp3.png

uaI7p3.png

το μικρο μου θαυμα!!

εσυ τουλαχιστον εισαι εγκυος..το ξερεις κ προσεχεις..εγω που δεν ξερω καν αν ειμαι και μπορει να τα τραβαω αυτα τζαμπα κ βερεσε?αν ειμουνα σιγουρη οτι δεν εμαι θα επερνα ενα μεσουλιντ και νιφλαμολ κ θα ειμουν μια χαρα..ΠΟΝΑΩ δεν περναει με με τπτ

ναι ρε συ τζενακι οντως το νιφλαμολ κανει δουλεια αλλα ειναι πολυ δυνατο.

ασε κι εγω πηγα και εκανα ραμα χωρις τιποτα πεθανα λεμε στον πονο~!

αλλα ναι σε καταλαβαινω δεν ξερεις και πρεπει να προσεχεις ισως και αδικα.νομιζεις κι εγω λιγες φορες τα εχω κανει αυτα;

566b716e1f.png?html%22

παντως καποιος μας γλωσσοφαγε τζενηηηηηηηη δεν εξηγητε αλλιως ολο αυτο!

566b716e1f.png?html%22

Διαφημίσεις

παντως καποιος μας γλωσσοφαγε τζενηηηηηηηη δεν εξηγητε αλλιως ολο αυτο!

δεν το συζητω πρεπει ειδικα εγω να εχω φαει μουτζα κ μαλιστα βασιλικια...

dtjGp3.png

uaI7p3.png

το μικρο μου θαυμα!!

Καλημέρες !!!!!!

Τζένη , περαστικά σου !!

Παπάκι , εισαι καλύτερα ?

καλημερα κιτακι ειμαι καπως καλυτερα απο το κρυωμα αλλα οι ανακατοσουρες συνεχιζονται.

566b716e1f.png?html%22

δεν το συζητω πρεπει ειδικα εγω να εχω φαει μουτζα κ μαλιστα βασιλικια...

μηπως να παμε να μας διαβασει κανενας παπας ρε συ τζενακι;;;;

566b716e1f.png?html%22

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...