Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 11 ώρες πρίν, Ελπίδα88 είπε:

Ναι μου είπε να μου έρθει μια περίοδος και μετά.  Ξέρεις μήπως σε πόσες μέρες μετά την περίοδο περίπου γίνεται η εμβρύομεταφορα;

Ανάλογα αν θα πας σε φυσικό κύκλο ή σε τεχνητό κύκλο. Συνήθως σε τεχνητό κύκλο σε 15-20 μέρες κάνεις την εμβρυομεταφορά. Αλλά ξεκινάς προετοιμασία από την αρχή του κύκλου, δλδ μόλις σου έρθει περίοδος μιλάς με τον γιατρό σου για να ξεκινήσετε προετοιμασία. Αν πας σε φυσικό κύκλο ανάλογα πόσο μεγάλο κύκλο έχεις πχ ο δικός μου είναι μακρύς και ξέρω πως η ωορρηξία θα γίνει 20η - 24η ημέρα οπότε θα πάω πιο αργά. 

Όταν σου έρθει περίοδος θα επικοινωνήσεις με τον γιατρό σου να σου πει τι θα κάνετε! Καλή επιτυχία 🤞

1 hour ago, kate82 είπε:

Καλημέρα σ όλο το παρεακι!!! 

Εύχομαι όλες να είστε καλά!!! 😘😘😘😘

Καλημέρα sunshine ☀️ 🌈☀️ 🌈☀️ 🌈☀️🌈

Καφέ-πότε θα γίνω επιτέλους μανούλα?

Recommended Posts

οτι κ αν ειναι να ειναι γερο!!

εχει νευρα..την επιασαν οι κλειστες της ξερω εγω....δεν εχω κ κουραγιο να την παιξω και τα εχει παρμενα...βρεχει κ καρεκλες....

θα την βαλω σε λιγο να κανει αφρολουτρο να ηρεμησει....

εγω καλα προχτες ειχα συσπασεις αλλα ολα οκ τωρα αυξησα τα χαπια.

Η Ξανθη αδιαθετησε? δεν εχω προλαβει καθολου να διαβασω...

κι εγω τελικά , την περασμένη εβδομάδα που πονούσα μια μέρα , ηταν κολικός εντέρου κ μου εκοψε τα utrogestan που μου ειχε πει να παίρνω.

άντε ...όλα καλά , εσύ κοντεύεις :P:p:p

Δεν ξερω για την Ξανθή , δεν πηρε τίποτα το μάτι μου ή δεν θυμάμαι αυτή την στιγμή

Γι΄αυτό έγινε ο κόσμος μάτια μου , για να σε συναντήσω.....

και σε συνάντησα 7/4/2011 !!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 36,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Αννα25

4896

• geni

3291

• adnihor

3238

• παπακι4501

3137

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Ανδριανη μου καλοριζικο και να ακουγονται μονο γελια και χαρες να εχετε στο νεο σπιτικο.Κοιτα να προσεχεις τωρα και ξεκουραση,εντακει;

Κιτυ αντε με το καλο ο γιος κοπελια,ετοιμασου για μεγαλο παθος....

Εμενα η μικρη αρρωστησε σημερα,μαλλον αμυγδαλιτιδα,χτυπησε ενα 39 και μου ηρθε νταμπλας.Τωρα ειναι ξαπλα και βλεπει Barbie προβλεπω ξενυχτι,αλλα τι να κανουμε.Καλο βραδυ τσουπρες μου.Μαριαεφη ελπιζω να χαλαρωσε η μικρη,κανε κι εσυ κανενα αφρολουτρο να ηρεμησεις κοριτσακι.

OPYIp3.png

vez3p2.png

Καλημερουδια μαριαεφη μου,ευτυχως εκεινη ειχε ησυχο βραδυ,εγω παλι οχι γιατι σηκωνομουν ανα μια ωρα να την τσεκαρω....Τωρα εκανε ενα 38,ελπιζω να μην ανεβασουμε πολυ,σημερα.Ευχαριστω κουκλα μου να'σαι καλα.

OPYIp3.png

vez3p2.png

Διαφημίσεις

μαρακι μπόμπα ειναι φτου φτου. Κοιμάται μόνη της στο δωματιο της από την πρώτη μέρα και το βράδυ ξυπνάει 2 φορές. Μια χαρά ειναι και μια γλύκα-κάνουμε και μπούτακι με διπλές.η έτου

Ηρθε η kisha junior και ειναι οντως γκαυ...τσα!

81299f78bc.png

Για να μη μιλησω για τον κισομπεμπη...κεβλαρ!!!

44cf0f3e83.png

καλημερα κοριτσακια!!

τι κανετε;;;

αχ κυριακη σημερα και παλι εκλογες...παλι δε θα δουμε τιποτα στην τηλεοραση...

εγω μπορω να πω οτι ειμαι ψυλοχαλια.

αυτη τη βδομαδα τα εχω παθει ολ μαζι.

εκοψα το χερι μου,εχω συναχι και παντα οταν εχω συναχι γινονται χαλια τα χειλια μου γιατι ξερενονται και σκανε και τσουζουν αααααχ,και μολις σημερα εβγαλα και κριθαρακι ενα πολυ πολυ πολυ μικρο δεν ποναει αλλα υπαρχει.τι να πω καποιος με μουτζωσε μαλλον.

εχτες ημουν και λιογο χαλια ειχα κατι καουρες αλλο πραγμα.το στομαχι μου με πεθανε ενιωθα οτι μου εχει κατσει μια μπουκια φαγητο στο λαιμο και με ειχε πιασει μια δυσφορια αλλο πραγμα.

το στηθος ειναι τουμπανο και ποναει αρκετα,αχ ανυπομωνω να ερθει η παρασκευη!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Μόνο με την καρδιά βλέπεις καλά.Την ουσία δεν την βλέπουν τα μάτια,επανέλαβε ο μικρός πρίγκιπας, για να το θυμάται.

566b716e1f.png?html%22

...όμως για χάρη σου μπορώ ως το πρωί να τραγουδάω....αντρούλη μου είσαι όλη μου η ζωή!

καλημερα κοριτσαρες, να εχετε μια υπεροχη και ξεκουραστη κυριακη!

κιττυ μου με το καλο ο μπεμπαρος...και αν αλλαξει στην πορεια δεν τρεχει καστανο χιχιχι!γερο να ειναι και να ερθει με το καλο!

φιλια σε ολεεεεεεεεεεεεεεεεεεεες σας!!!

ανδριανηηηηηηη, οταν μιλαω εγω...εσυ λυσσας...κατσε στα αυγα σου και ΞΕ ΚΟΥ ΡΑ ΣΟΥ λεμεεεεεεεεεεεεε!μη κανεις ταρζανιες...

Εμενα η μικρη αρρωστησε σημερα,μαλλον αμυγδαλιτιδα,χτυπησε ενα 39 και μου ηρθε νταμπλας.Τωρα ειναι ξαπλα και βλεπει Barbie προβλεπω ξενυχτι,αλλα τι να κανουμε.Καλο βραδυ τσουπρες μου.Μαριαεφη ελπιζω να χαλαρωσε η μικρη,κανε κι εσυ κανενα αφρολουτρο να ηρεμησεις κοριτσακι.

μανουτιτακι μου περαστικα στη μπαλαρινουλα μας κουκλιτσα μου!

εμ με τετοιο καιρο ειναι αναμενομενο...ολοι αρρωστοι ειναι

να της δωσεις ενα γλυκο φιλακι απο μενα!

μαρακι μπόμπα ειναι φτου φτου. Κοιμάται μόνη της στο δωματιο της από την πρώτη μέρα και το βράδυ ξυπνάει 2 φορές. Μια χαρά ειναι και μια γλύκα-κάνουμε και μπούτακι με διπλές.η έτου

αχουυυυυυυυυυυυυ, διπλουλεςςςςςςς...ερε ρουφιγμα που εχει να πεσειιιιιιιι!!!

και τι καλο παιδακιιιιιιιιιιι, μπραβο η κουκλιτσα σας!!!φτου φτου!

καλημερα κοριτσακια!!

τι κανετε;;;

αχ κυριακη σημερα και παλι εκλογες...παλι δε θα δουμε τιποτα στην τηλεοραση...

εγω μπορω να πω οτι ειμαι ψυλοχαλια.

αυτη τη βδομαδα τα εχω παθει ολ μαζι.

εκοψα το χερι μου,εχω συναχι και παντα οταν εχω συναχι γινονται χαλια τα χειλια μου γιατι ξερενονται και σκανε και τσουζουν αααααχ,και μολις σημερα εβγαλα και κριθαρακι ενα πολυ πολυ πολυ μικρο δεν ποναει αλλα υπαρχει.τι να πω καποιος με μουτζωσε μαλλον.

εχτες ημουν και λιογο χαλια ειχα κατι καουρες αλλο πραγμα.το στομαχι μου με πεθανε ενιωθα οτι μου εχει κατσει μια μπουκια φαγητο στο λαιμο και με ειχε πιασει μια δυσφορια αλλο πραγμα.

το στηθος ειναι τουμπανο και ποναει αρκετα,αχ ανυπομωνω να ερθει η παρασκευη!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

αμαν βρε αδερφακι μου, περαστικα για ολα...προσοχη το δαχτυλακι, λιποζαν στα χειλια και ελαφρυα φαγητα για τις καουρες...τωρα για το κριθαρακι θα ηταν καλη ιδεα να σε μουντωσει ο αντρουλης σου απλυτος το πρωι (κουφο????ετσι λενε στο χωριο μου χιχιχι)

το στηθος θα το συνηθησεις...για 2-3 μηνες θα σε ποναει, μετα θα ηρεμισεις!

πολλα πολλα φιλακια αγαπουλινι και χαδακια στο ανηψακι μου ναι?

5 μερες ως την παρασκευη...κι εγω αυτη περιμενω...μαζι θα περασουμε την αναμονη!!!:tongue:

ο ζεβρακος μας εδειξε τον δρομο προς την ευτυχια!!!

IB5Vp2.png

σε περιμενουμε με πολυ αγαπη, ειδικα ο αδελφουλης σου!

Διαφημίσεις

καλε που ειστε ολες σημερα;;

πωπω σημερα οπως και εχτες χαλια κοριτσια το στομαχι.χαλια!

δεν εχω εμετους αλλα μιλαμε πολυ ανακατεμα.

δεν πειραζει ομως ας ειναι καλα το βατραχακι μου και ολα θα φτιαξουν στη συνεχεια.κι οταν μου περασει και το συναχι θα μαι γενικα καλυτερα.

Μόνο με την καρδιά βλέπεις καλά.Την ουσία δεν την βλέπουν τα μάτια,επανέλαβε ο μικρός πρίγκιπας, για να το θυμάται.

566b716e1f.png?html%22

...όμως για χάρη σου μπορώ ως το πρωί να τραγουδάω....αντρούλη μου είσαι όλη μου η ζωή!

παπακι μου περαστικα!

για τις καουρες να τρως συχνα κ απο λιγο γλυκεια μου και να κοιμασε με μαξιλαρια με ψηλο το κεφαλι!

α και εγω την Παρασκευη θα παω γιατρο!!χαχαχα!!

γεια σου βρε μαρακι επιτελους ανθρωπος!

ειμαι μονη σημερα και εψαχνα παρεουλα!

566b716e1f.png?html%22

ασε και σημερα ενα πιατο φακη εφαγα και νιωθω σα να εφαγα ενα κιλο μπριζολες.

βασικα δεν ξερω βρε συ αν ειναι καουρα αυτο που νιωθω,δεν ξερω πως ειναι οι καουρες,εχτες ενιωθω σα να μου ειχε μεινει το φαγητο στο λαιμο και δεν κατεβαινε με τιποτα,σημερα απλα ανακατευομαι.

566b716e1f.png?html%22

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...