Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 2 λεπτά , MK2012 είπε:

Συγκεκριμένα μου είπε πως orgalutran δε δίνει γενικά στο φυσικό εντελώς κύκλο. Στο προηγούμενο κέντρο μου έδιναν.

Μπορεί να είναι για καλό, έχω ακούσει ότι πολλοί γιατροί χρησιμοποιούν την μέθοδο λίγων φαρμάκων στον φυσικό 

Καφέ-πότε θα γίνω επιτέλους μανούλα?

Recommended Posts

μμμ ωραίο είναι! πέρυσι που είχαμε πάει στη βιέννη την πρωτοχρονιά είχε παντού τέτοιο κρασάκι και το έδιναν σε κούπα για το νεό έτος την οποία κρατούσες αν ήθελες ή επέστρεφες και σου επέστρεφαν χρήματα.

3e7afaa502.png

4e425f0baa.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 36,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Αννα25

4896

• geni

3291

• adnihor

3238

• παπακι4501

3137

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Διαφημίσεις

Μπα οχι φετος φευγω,εκτος κι αν λειπει ο συχυγος απο το σπιτι,οποτε καθομαι εκει,γιατι συνθηως εχει κι αλλες μαμαδες,πινω το καφεδακι μου,διαβαζω το βιβλιο κι ακουω και το μαθημα.Πολυ τη γουσταρω τη φετινη δασκαλα τους.

Αννουλα τωρα οσο κι αν σου πω εγω υπομονη,παρ'ολα αυτα καταλαβαινω την αγωνια σου,αλλα να δεις που ολα θα ειναι τελεια κοριτσακι μου.

OPYIp3.png

vez3p2.png

Μανου μου ειμαι αισοδοξη απο την αρχη αλλα αν δεν το δεις και γραμμενο στο χαρτι σου βγαινει η ψυχη και να σου πω 3 μηνες δεν το σκεφτεσαι αν εισαι αφασια σαν και εμενα αλλα τωρα που ξερω πως απο μερα σε μερα πρεπει να βγουν τρελαινομαι

Διαφημίσεις

Μακαρι βρε Μανουτιτα μου δεν ξερω τι αλλο να πω τωρα ειναι οι πιο σημαντικες μερες αυτες και τις αλλες φορες δεν ημουν ετσι γιατι δεν ηξερα και την αντιθετη πλευρα....τωρα η αγωνια ειναι δεκαπλασια

Οτι και να γινει μανου μου εγω δεν θα σταματησω να χαμογελαω γιατι εχω το Εβελινακι μου και δοξα τον θεο ειναι υγιεστατη και μονο αυτο εχει σημασια σαφεστατα και σκεφτομαι και την μπουμπου αλλα δεν θα χασω το δασος για το δεντρο και το κοριτσακι μου εχει πολλες χαρες να μου δωσει

Μπραβο πουλακι μου,πολυ χαιρομαι που σε βλεπω ετσι,και να ξερεις πως ειναι ο σωστος τροπος που σκεφτεσαι.Να δεις που ολα θα πανε καλα,και θα εχεις δυο πριγκηπισσες στην αγκαλια σου.

OPYIp3.png

vez3p2.png

Ετσι πρεπει Μανου μου ειμαστε μαμαδες πανω απολα και οταν πεφτουμε εχουμε υποχρεωση να σηκωνομαστε για να δεινουμε και το παραδειγμα αν εμεις το βαζουμε κατω τι μαθημα δινουμε στα παιδια μας????Να το βαζουν κατω στις δυσκολιες???Οχι εγω δεν προκειτε να ξανακουσω ποτε το παιδι μου να λεει σας παρακαλω δεν θελω να παω σπιτι γιατι η μαμα μου κλεει συνεχεια το εφαγα αυτο το χαστουκι δεν θα γυρησω ομως και το αλλο μαγουλο

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...