Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 2 λεπτά , MK2012 είπε:

Συγκεκριμένα μου είπε πως orgalutran δε δίνει γενικά στο φυσικό εντελώς κύκλο. Στο προηγούμενο κέντρο μου έδιναν.

Μπορεί να είναι για καλό, έχω ακούσει ότι πολλοί γιατροί χρησιμοποιούν την μέθοδο λίγων φαρμάκων στον φυσικό 

Καφέ-πότε θα γίνω επιτέλους μανούλα?

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 36,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Αννα25

4896

• geni

3291

• adnihor

3238

• παπακι4501

3137

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Εγω θα φτοιαξω την ποιο σουπερ μακαροναδα την βραζω και μετα κοβω ντοματουλα και την βαζω σε λιγο λαδι και ριχνω γαλοπουλα φετουλα και ελιες οποτε τρωω μακαροναδα και σαλατα μαζι κοριτσια πολυ απλη,γρηγορη και τελεια...οι ντοματες να μην λιωσουν απλα να ζεσταθουν

Μαρακι οχι ακομα οταν παρουμε τα αποτελεσματα γιατι το θελει τοσο πολυ και εχει τρομερη αδυναμια στα μωρα οποτε αν κατι παει στραβα δεν θελω να την στεναχωρησω....

Απλα μια μερα πηγε μια κοινωνικη λειτουργος και τους εκανε μαθημα σεξουαλικης διαπαιδαγωγησης και οπως καταλαβαινεις γυρησε σπιτι με πολλες αποριες

μικρούλα δεν είναι για τέτοια μαθήματα? η ξαδέρφη μου που είναι στη γερμανία μου έλεγε ότι στη τετάρτη δημοτικού που ήταν ο γιος της έκαναν τέτοια μαθήματα και ανησυχούσε πως θα αντιδράσει και τι απορίες θα έχει...

3e7afaa502.png

4e425f0baa.png

Κι ομως Μαρια τους το εκαναν και καλα εκαναν γιατι μετα τους μιλησαν και για την παρενοχληση και για το ποιος μπορει να τα βλεπει χωρις εσωρουχα και αλλα και βεβαια ολα αυτα οχι οι δασκαλες μια κοινωνικη λειτουργος με μια παιδοψυχολογο μαζι.Να σου πω το πηρε παρα πολυ καλα και ειχε και πολυ ωραιες αποριες μετα

Διαφημίσεις

οταν οτ παιδι εχει απορια δεν ειναι νωρις ειναι ετοιμο για την πληροφορια του.κοριτσακια παω για μπανακι και μετα τα αυγουλακια φιλακια πολλα και τα λεμεεεεεεεεεεεε

921477wc2fyvv2y2.gif

Hello girls τι κανετε;Παπακι περαστικα,προσεχε ομως βρε παιδι μου.Κι εσυ μαριαθ αμαν βρε κοριτσια τι εχετε παθει,ειπαμε πρεπει να προσεχετε διπλα τωρα.

Οι υπολοιπες κουκλες τι κανετε;Κισακι εχω παθει πλακα με τη μικρη,νομιζω στην 1η φωτο,εχει κατι κι απο σενα στο βλεμμα.

Κουφετακι μου τι κανεις,εσυ;Εμεις ολα καλα κοριτσια,ξεκουρασηηηηηηηηηη.

OPYIp3.png

vez3p2.png

Μια χαρα ειμαι αννουλα α,ναι οσο γι'αυτο δε χωραει αμφιβολια....καλα σηκωθηκε στις 10 το πουλακι μου,σημερα εχει και μπαλετο.Αυριο το πρωι γερμανικα,αλλα το απογευμα εχουνε μια εκπληκτικη γιορτη κι ετσι θα περασουμε "γερμανικα"με γκλουβαιν,πρετσελ και χοτ ντογκ:tongue:

OPYIp3.png

vez3p2.png

Απολα αυτα που ειπες μονο το χοτ ντοκ ξερω...χαχαχαχα εμεις σημερα εχουμε θεατρο και αν εχω μαθει και μεχρι το απογευμα νεα ο μπαμπας μας αφησε λεφτα να παμε να ψωνησουμε για να καληψουμε και την κοιλουμπα...χαχαχαχα δεν μου μπαινει τιποτα ποιαααααααααααααααααααα

Διαφημίσεις

αννα το μπρετσελ είναι όπως εμεις εδω έχουμε το κουλούρι θεσσαλονίκης, το αντίστοιχο κουλούρι γερμανίας θα το έλεγα! χωρίς σουσάμι όμως αλλα με χοντρό αλάτι πανω.

3e7afaa502.png

4e425f0baa.png

Ναι μαριαθ μου ζεστο κρασι με καρυκευματα,το κανουν ομως και χωρις αλκοολ για παιδακια,ειναι η γιορτη με τα φαναρακια,γνωστη στους γερμανους,κι ειναι πολυ ομορφα.Μπαλετο εχει Δευτερα,Τεταρτη και Παρασκευη απο μιαμιση ωρα,μιλαμε την ιδρωνει τη φανελα.....

Μακαρι να ειναι ολα τελεια και να πατε για ψωνιααααααα αννουλα.

OPYIp3.png

vez3p2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...