Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 2 λεπτά , MK2012 είπε:

Συγκεκριμένα μου είπε πως orgalutran δε δίνει γενικά στο φυσικό εντελώς κύκλο. Στο προηγούμενο κέντρο μου έδιναν.

Μπορεί να είναι για καλό, έχω ακούσει ότι πολλοί γιατροί χρησιμοποιούν την μέθοδο λίγων φαρμάκων στον φυσικό 

Καφέ-πότε θα γίνω επιτέλους μανούλα?

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 36,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Αννα25

4896

• geni

3291

• adnihor

3238

• παπακι4501

3137

Περισσότερες δημοσιεύσεις

κλ λεω εσεις τι πεσιματα διαβαζω καλε προσεχτε κορες αν και δεν πρεπει να ανησυχειτε τρελα γτ το μωρο ειναι στην φωλιτσα του προστατευμενο η νυφη μου εφυγε απο τις σκαλες 4σκαλια κατω και προσγιωθηκε με την κοιλια τα παιξαμε ολοι ο ανηψιος μου ειναι 23 χρ. δοξα το θεο μια χαρα παλικαρι

921477wc2fyvv2y2.gif

αχαχα αννούλι ακόμη γελάω. Καλημερα κούκλες παπί μου περαστικά.μαρακι ξανθούλί πολλά φιλία

Ηρθε η kisha junior και ειναι οντως γκαυ...τσα!

81299f78bc.png

Για να μη μιλησω για τον κισομπεμπη...κεβλαρ!!!

44cf0f3e83.png

Ασε κουφετακι εγω εκανα σπαγκατ και η Εβελινα ηταν χαμηλα και ειχα φοβηθει γιατι στους τελευταιους μηνες καταλαβαινεις την παραμικρη κινηση και η σκατουλα 2 μερες μας εβγαλε την ψυχη.....Βεβαια εναν καλο τον εχει λες να ειναι απο το πεσιμο....χαχαχαχαχα σημερα τα παιδακια σου ειναι σπιτι ετσι?

Διαφημίσεις

αχαχα αννούλι ακόμη γελάω. Καλημερα κούκλες παπί μου περαστικά.μαρακι ξανθούλί πολλά φιλία

Καλημερα καλε γιατι γελας δεν με ξερεις καλα ακομα και σε φορειο να με εβαζαν εγω το παγωτο δεν θα το αφηνα.....χαχαχα

Ασε κουφετακι εγω εκανα σπαγκατ και η Εβελινα ηταν χαμηλα και ειχα φοβηθει γιατι στους τελευταιους μηνες καταλαβαινεις την παραμικρη κινηση και η σκατουλα 2 μερες μας εβγαλε την ψυχη.....Βεβαια εναν καλο τον εχει λες να ειναι απο το πεσιμο....χαχαχαχαχα σημερα τα παιδακια σου ειναι σπιτι ετσι?

ω ρε αννα....τι περασες μωρε...ναι τα παιδια ειναι εδω απαρτια.εγω ειμαι ψωφια και θελω να κανω μπανιο ο συζηξ ρεπο και η μανα μου τον τραβαει στο εξοχικο για δουλειες και θελω να τους φωρτωσω τον μικρο για λιγες ωρες αλλα μαλλον δεν το βλεπω,εχει και ωραια μερα γμτ να αλλαξει παραστασεις λιγο...τελος παντον κισακι πως πας?

921477wc2fyvv2y2.gif

Και εμεις εδω παρεουλα ειμαστε οντως εχει φοβερη μερα αλλα σημερα δεν φευγω απο το σπιτι ειμαι μπαστακας πανω απο το τηλ αυριο τωρα θα την παω βολτα....Ο αντρας μου παει Κων/πολη θελω και εγωωωωωωωωωωωωωωω αλλα πρεπει να κατσω στα αυγα μου

Διαφημίσεις

Με αυτην την φωτο μου θυμησες μια ερωτηση της μικρης "μαμα ποσα αυγουλακια εχεις στην κοιλιτσα σου?"

εμενα μου θυμησες την χτεσινη συζητηση τωρα που ειχα με την κορη μου.ειχε μαλλον ωοριξια και πονουσε απο την μια πλευρα βλεπω τις μερες και το υποθετω,τις το λεω αλλα ελα που δεν ηξερε τι ειναι ακριβως αυτο........greys anatomy το καναμε χτες εδω...αλλα το καταλαβε ναιιιιιιιιιιιι

921477wc2fyvv2y2.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...