Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 2 λεπτά , MK2012 είπε:

Συγκεκριμένα μου είπε πως orgalutran δε δίνει γενικά στο φυσικό εντελώς κύκλο. Στο προηγούμενο κέντρο μου έδιναν.

Μπορεί να είναι για καλό, έχω ακούσει ότι πολλοί γιατροί χρησιμοποιούν την μέθοδο λίγων φαρμάκων στον φυσικό 

Καφέ-πότε θα γίνω επιτέλους μανούλα?

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 36,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Αννα25

4896

• geni

3291

• adnihor

3238

• παπακι4501

3137

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Ναι ρε Μαρακι επεσα φαρδια πλατια στον κεντρικο δρομο της λαμιας και σαββατο βραδυ κιολας....το γελειο ομως ειναι οτι ετρωγα παγωτο και την ωρα που επεσα το κρατησα ψηλα μην μου πεσει.....χαχαχαχα εννοειτε πως το εφαγα μετα ποναγα δεν ποναγα

ο μπέμπης μεγαλώνει και κάνει αισθητή την παρουσία του πολύ τακτικά πια! προχθές μου έδωσε δυο δυνατές κι όπως ήμουν μισοκοιμισμένη στον καναπέ τρόμαξα και φώναξα...

3e7afaa502.png

4e425f0baa.png

Διαφημίσεις

προσοχή και να το συνειδητοποιήσουμε ότι δεν είμαστε όπως πριν... Εγώ που δεν είχα εμετούς και τέτοια χρειάστηκα λίγο παραπάνω καιρό να το χωνέψω ότι ''έχω υποχρέωση'' να πρόσέχω λίγο παραπάνω γιατί δεν είμαι μόνη μου αλλά κουβαλάω και κάποιον άλλον μαζί μου.

3e7afaa502.png

4e425f0baa.png

όταν ανακοίνωσα στο αφεντικό μου ότι είμαι έγκυος μου έκανε ετνύπωση αυτό που είπε. Με ρώτησε αν είμαι καλά και του λέω μια χαρά. Και μου λέει με το παραμικρό που δεν θα είμαι καλά να μη διστάσω να το πω σε αυτόν ή σε οποιονδήποτε όπου είμαι γιατί η κατάσταση της εγκυμοσύνης δεν είναι απλή και δεν επιδέχεται ρίσκα. Αν ρισκάρω σε κάτι και δεν πάει καλά δεν θα μπορώ να το αλλάξω μετά. Αγχωτικά τα λόγια του αλλά σωστά από μια άποψη...

3e7afaa502.png

4e425f0baa.png

Διαφημίσεις

παπακι πέρασα το προηγούμενο σκ από τα μέρη σου!

τζένη η ανδριανή τι κάνει? τακτοποιήθηκε?

μαρακι η αντριανη τακτοποιηθηκε τωρα κατι ψιλα της εμειναν,κουρτινες κλπ.μια χαρα.κ το σπιτι απειρως καλυτερο απο αυτο που εμενε

dtjGp3.png

Η[]Ηρθες και μπορω να ονειρευτω..ηρθες και εχω μαθει να αγαπω!!![/color]

uaI7p3.png

το μικρο μου θαυμα!!

πολύ γρήγορα περνάει, κι εγώ δεν το πιστεύω...κι όσο σκέφτομαι ότι κανονικά τωρα θα είχα κάνει τις πρώτες προσπάθειες υποβοηθούμενης παραγωγής και θα είχα περάσει κι αυτό το λούκι με πιάνει μια συγκίνηση όσο να ναι που έγινε το θαύμα...

3e7afaa502.png

4e425f0baa.png

καλημερα κοριτσακια!αυριο σαββατο τι ωραια!!!!δεν δουλευωωωωωωωωωωωωωω

καλημεεεερααααααααα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 000203FB.gif

sig.asp?img=ad1

dtjGp3.png

Η[]Ηρθες και μπορω να ονειρευτω..ηρθες και εχω μαθει να αγαπω!!![/color]

uaI7p3.png

το μικρο μου θαυμα!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...