Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 ώρα πρίν, MK2012 είπε:

Δυστυχώς πήγα χθες κ είχε παραμείνει στα 14χιλ όπως την παρασκευή οπότε δε θα το πάρουμε. Ηλπιζα να ρεφαρω για το αποτέλεσμα της βλαστοκύστης αλλά δεν …

Κρίμα, δεν πειράζει! Πάμε στον επόμενο κύκλο. Θα συνεχίσετε με φυσικό κύκλο έτσι; Ανάλογα και τις εξετάσεις σου βέβαια. Υπομονή! Μακάρι ο επόμενος κύκλος να είναι καλύτερος! 🤞 

1 ώρα πρίν, Ελπίδα88 είπε:

Δεν τον ρώτησα να πάρει τι προτείνει αυτός☹️ Απλά μου ανέφερε τις δύο επιλογές. Ναι το ενδομήτριο είναι εντάξει γιατί μου είχε πει ότι μπορώ να το μεταφερω και τώρα αλλά αποφασίσαμε μαζί να το μεταφέρουμε μετά την πρώτη περίοδο 

Αχ κορίτσια το ποσό με βοηθάτε δεν μπορείτε να φανταστείτε. Να σας έχει ο Θεός καλά. Μέσα από την καρδιά μου εύχομαι τα καλύτερα σε όλες σας. 

Μακάρι να μπορούσα και εγώ να απαντάω στα δικά σας θέματα αλλά σαν πρωτάρα δεν γνωρίζω πολλά. 

Μοιραζόμαστε τις εμπειρίες μας. Μακάρι να πετύχεις με την μια και να μην μαζέψεις άλλες εμπειρίες κι ας μην απαντάς στις ερωτήσεις άλλως κοριτσιών, εγώ αυτό θα ευχηθώ! 

Για το θέμα της εμβρυομεταφοράς εγώ θα πήγαινα σε δεύτερη ωοληψία να σου πω την αλήθεια μου. Ισως ζήταγα και άλλο πρωτόκολλο δλδ ή να με πάει σε εντελώς φυσικό στην εμβρυομεταφορα και να πάρει το ωάριο του κύκλου ή να μου δώσει άλλη προσέγγιση γενικά. Εμένα δεν το δέχτηκε ο γιατρός μου θεωρεί πως οι δύο βλαστοκύστες είναι οκ για να πάμε στην εμβρυομεταφορά. Ίσως τον πιέσω λίγο παραπάνω για τα ωάρια του μήνα γιατί κάνω αρκετές καταβολές σε κάθε κύκλο. Και ο λόγος που το θέλω είναι γιατί είμαι ήδη 36 (όσο κ εσύ) και μέχρι να γεννήσω και να αποφασίσω αν θέλω ξανά παιδί θα είμαι 38-39 μπορεί και 40. Θα βρίσκω ωάρια τότε; Θα γίνονται βλαστοκύστες; Αυτά όμως είναι προσωπικές μου ανησυχίες. Δεν ευσταθούν πουθενά απλά αυτά σκέφτομαι εγώ. Τα έχω συζητήσει βέβαια με τον γιατρό μου, μου είπε την θέση του και έδωσε την επιστημονική συμβουλή του αλλά αν κάτι πιστεύω πως για μένα είναι καλύτερο πιέζω να το κάνω. Αν με πείσει για κάτι διαφορετικό οκ αν δεν μπορεί να με πείσει θα κάνει αυτό που του λέω 😂 (πως με αντέχει δεν έχω ιδέα) 

Καφέ-πότε θα γίνω επιτέλους μανούλα?

Recommended Posts

Τζελενάκι μου πότε ξεκινήσατε σταθμό. Είναι σαν να μου περιγράφεις τον δικό μου. Η μάλλον και τους δύο δικούς μου όταν ξεκινήσαν σταθμό. Ενώ στο σταθμό πήγαιναν ευχάριστα και περνούσαν καλά στον ύπνο αντιμετωπίσαμε το ίδιο ακριβώς πρόβλημα, το οποίο η αλήθεια είναι ότι 1,5 μήνα μετά πέρασε. Ο μικρός βέβαια ακόμη θέλει να είμαι στο δωμάτιο μέχρι να κοιμηθεί, κάνω και γω λίγο την πάπια, λέω τώρα έρχομαι και μέχρι να πάω τον έχει πάρει ο ύπνος. Ειναι και η ηλικία που αρχίζουν να βλέπουν εφιάλτες. Μην ανησυχείς, πολύ νορμάλ μου ακούγονται όλα αυτά. Been there....

γεια σου αννουλα μου! ξεκινησαμε Σεπτεμβριο και ολα πηγαιναν μια χαρα μεχρι πριν απο ενα μηνα...Λες να ειναι ο σταθμος δηλαδη? Μα αφου περνανε καλα εκει, τι παθαινουν μετα??? Αβυσσος η ψυχη των διχρονων...

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 36,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Αννα25

4896

• geni

3291

• adnihor

3238

• παπακι4501

3137

Περισσότερες δημοσιεύσεις

χιλια συγνωμη αγαπη μου αποσυνδεθηκα αμεσως μετα το ακληνυχτισμα.ειναι η ηλικια αυτη που αρχιζουν οι φοβιες,θα τον εχεις σε ηρεμο περιβαλλον τουλαχιστον μιση ωρα πριν τον υπνο οχι σοκολατες 1ωρα πριν τα σπινταρει,οχι μικι μαους που μπορει να τον αφηνει αναμνησεις χαζες,καντε μια βολτα στο δωμτιο μηπως κατι τον φοβηζει πχ εμενα χτες μου διξε τον καλογερο για τα μπουφαν και μου ειπε κοιτα μαμα δεινοσαυρος!οι απλικες καναν σκια στον τοιχο και ηταν σαν δεινοσαυρος οντος,μην δινεις πολυ σημασια και καντον να νιωθει ασφαλεια εσυ το ξερεις πως αυτο.και φυσικα υπομονη αν νιωθεις οτι δεν σταματα με τον καιρο ή γινετε ποιο εντονο το συζηταμε παλι.παντος σε αυτη την ηλικια τα παιδια δεν μπορουν να ξεχωρισουν το φανταστικο απο το πραγματικο και πολλες φορες την φαντασια την βιωνουν εντονα σαν πραγματικο στοιχειο θα ωριμασει ο εκγεφαλος και θα το ξεπερασουν ομως οσο ποιο κλ το περναν αυτο τοσο λιγοτερα καταλοιπα-φοβιες θα εχουν μεγαλωνοντας.

Σ'ευχαριστω βρε κουφετακι μου! Αυτο με τα μικυ μαους δεν το ειχα σκεφτει αλλα εχεις δικιο! Απο τοτε που αρχισε να βλεπει χειροτερεψε η κατασταση! Θα του τα κοψω για ενα διαστημα και βλεπουμε...

Πολλα πολλα φιλακια σε ολα τα κοριτσακια, μανουτιτακι, κισακι, mariath, αννουλα, ανετακι κι αν ξεχασα καμια συγχωρηστε με! Και τελος να ευχηθω κι εγω με τη σειρα μου χρονια πολλα και καλα στην Ξανθουλα μας που μπηκε λεει στο κλαμπ των 30??? χα χα μην ανησυχεις, η πρωτη κρυαδα ειναι μετα το συνηθιζεις!!!

καλημερα κουκλες τι κανετε;;'ξανθουλι χρονια σου πολλα κοριτσακι σου ευχομαι τα καλυτερα και συντομα με ενα αδερφακι στον αντρακο σου!

εγω κοριτσια εχτες δεν μπηκα γιατι επαθα ενα ατυχημα ειμαι που ειμαι φοβιτσιαρα μεχρι αηδιας επαθα κι αυτο εχτες και τα ειδα ολα.

εκανα την βιτρινα μου με τα κρυσταλλινα ποτηρια και τα γυαλιζα και πανω εκει που ειχα παρει φορα την ωρα που κρατουσα απο τον πατο το ποτηρι το κολωνατο και με το αριστερο ειχα βαλει την πετσετα και την εστριβα μεσα για να το στεγνωσω σπαει στα 2 η κολωνα του ποτηριου και μου μπαινει στο δεξι μου δαχτυλακι.

κοριτσια με τοσο αιμα μιλαμε κοντεψα να λιποθυμησω με επιασε και μια κριση πανικου και μουδιασαν τα χερια μου και δεν επαιρνα ανασα η μανα μου τα ειχε παιξει γιατι δεν μπορουσε να με συνεφερει ειμασταν και μονες γιατι λειπει ο αντρας μου και η κακομοιρα δεν οδηγει και τρομαξε μη λυποθυμισω.

μετα απο 5 λεπτα συνηλθα καπως μπηκαμε στο αυτοκινητο και πηγαμε στο γενικο μου το καθαρισαν και μου εκαναν 1 ραμα.

αφηστε που ειπα οτι ημουν εγκυος και δεν μου εκαναν τοπικη αναισθησια και δεν ξερετε τι πονο τραβηξα.

υπεροχα νεα ε;;;;ειναι και το δεξι και δε μπορω να κανω τιποτα.ουτε να βαφτω μπορω ουτε να λουστω μπορω ωχ.

αλλα μια εβδομαδα ειναι θα περασει που θα παει;;;

Μόνο με την καρδιά βλέπεις καλά.Την ουσία δεν την βλέπουν τα μάτια,επανέλαβε ο μικρός πρίγκιπας, για να το θυμάται.

566b716e1f.png?html%22

...όμως για χάρη σου μπορώ ως το πρωί να τραγουδάω....αντρούλη μου είσαι όλη μου η ζωή!

Διαφημίσεις

παπάκι υπομονή και θα περάσει το δαχτυλάκι σου. πρόσεξε μην το βρεξεις και γρηγορα θα γινει καλα! Ε και φυσικά πρόσεχε γενικά... έχει να κάνει τώρα που πρέπει να προσέχεις παραπάνω όλο και κάτι να συμβαίνει... Εγω τις προάλλες που έβρεχε γλίστρισα και έπεσα στο δρόμο, ξάπλα μέσα στα νερά... Ε δεν θυμάμαι να το είχα ξαναπάθει αυτό και μου έτυχε τώρα.

3e7afaa502.png

4e425f0baa.png

καλημερα και παλι!

τζενακι τι κανεις βρε ψυχη που χαθηκες;;;;

μαρακι ασε καλε οσο πιο πολυ προσεχεις ολο και κατι παει στραβα τι να πω;;;

τωρα γραφω σα χαζο με τους δεικτες μονο αχαχαχαχα~!πλακα εχει.

Μόνο με την καρδιά βλέπεις καλά.Την ουσία δεν την βλέπουν τα μάτια,επανέλαβε ο μικρός πρίγκιπας, για να το θυμάται.

566b716e1f.png?html%22

...όμως για χάρη σου μπορώ ως το πρωί να τραγουδάω....αντρούλη μου είσαι όλη μου η ζωή!

Διαφημίσεις

καλά είμαι τζένη μου, βαριέμαι λιγάκι μια και είναι παρασκευή. άντε να περάσει η ώρα γρήγορα να σχολάσω!

εσύ ξεκουράστηκες καθόλου από το γάμο?

ναιιιιιιιιιιιιιιιιιιι...........μια χαρα τωρα.εχτες μας εφερε κ το dvd με τις φωτο.ολες τελειες.τωρα βουρρρρρ για μπεμπε....;)

dtjGp3.png

Η[]Ηρθες και μπορω να ονειρευτω..ηρθες και εχω μαθει να αγαπω!!![/color]

uaI7p3.png

το μικρο μου θαυμα!!

καλημερα και παλι!

τζενακι τι κανεις βρε ψυχη που χαθηκες;;;;

μαρακι ασε καλε οσο πιο πολυ προσεχεις ολο και κατι παει στραβα τι να πω;;;

τωρα γραφω σα χαζο με τους δεικτες μονο αχαχαχαχα~!πλακα εχει.

καλημερα παπι.γιατι γραφεις με τους δεικτες καλε τι επαθες?

dtjGp3.png

uaI7p3.png

το μικρο μου θαυμα!!

καλε που χαθηκαν ολες;;;

αχ σημερα επιτελους παρασκευη βρε κοριτσια!

ερχεται επιτελους και ο αντρας μου και επιτελους σαβ/κο να παμε καμια βολτα!!!

566b716e1f.png?html%22

καλημερα παπι.γιατι γραφεις με τους δεικτες καλε τι επαθες?

αι καλα τζενιωωωωω καλε διαβασε το πρωτο σημερινο μου μηνυμα!!!

566b716e1f.png?html%22

ελα ρε παπι..τι σου ηρθε κ σενα να καθαρισεις..εγω ειμαι χαζη που δεν κανω καμια δουλεια κ ειμαι αρτιμελης....χαχαχαχα.μου θυμισες εμενα οταν ειχαμε ενα φαστ φουντ και μου πλακωσε στο καρναβαλι ενα λεωφορειο με 50 ατομα και σφαχτηκα με το γυρομαχαιρο γιατι κατι εξυπνες βιαζοσανται να φανε....ακομα με πονανε τα δαχτυλα

dtjGp3.png

uaI7p3.png

το μικρο μου θαυμα!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...