Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 ώρα πρίν, MK2012 είπε:

Δυστυχώς πήγα χθες κ είχε παραμείνει στα 14χιλ όπως την παρασκευή οπότε δε θα το πάρουμε. Ηλπιζα να ρεφαρω για το αποτέλεσμα της βλαστοκύστης αλλά δεν …

Κρίμα, δεν πειράζει! Πάμε στον επόμενο κύκλο. Θα συνεχίσετε με φυσικό κύκλο έτσι; Ανάλογα και τις εξετάσεις σου βέβαια. Υπομονή! Μακάρι ο επόμενος κύκλος να είναι καλύτερος! 🤞 

1 ώρα πρίν, Ελπίδα88 είπε:

Δεν τον ρώτησα να πάρει τι προτείνει αυτός☹️ Απλά μου ανέφερε τις δύο επιλογές. Ναι το ενδομήτριο είναι εντάξει γιατί μου είχε πει ότι μπορώ να το μεταφερω και τώρα αλλά αποφασίσαμε μαζί να το μεταφέρουμε μετά την πρώτη περίοδο 

Αχ κορίτσια το ποσό με βοηθάτε δεν μπορείτε να φανταστείτε. Να σας έχει ο Θεός καλά. Μέσα από την καρδιά μου εύχομαι τα καλύτερα σε όλες σας. 

Μακάρι να μπορούσα και εγώ να απαντάω στα δικά σας θέματα αλλά σαν πρωτάρα δεν γνωρίζω πολλά. 

Μοιραζόμαστε τις εμπειρίες μας. Μακάρι να πετύχεις με την μια και να μην μαζέψεις άλλες εμπειρίες κι ας μην απαντάς στις ερωτήσεις άλλως κοριτσιών, εγώ αυτό θα ευχηθώ! 

Για το θέμα της εμβρυομεταφοράς εγώ θα πήγαινα σε δεύτερη ωοληψία να σου πω την αλήθεια μου. Ισως ζήταγα και άλλο πρωτόκολλο δλδ ή να με πάει σε εντελώς φυσικό στην εμβρυομεταφορα και να πάρει το ωάριο του κύκλου ή να μου δώσει άλλη προσέγγιση γενικά. Εμένα δεν το δέχτηκε ο γιατρός μου θεωρεί πως οι δύο βλαστοκύστες είναι οκ για να πάμε στην εμβρυομεταφορά. Ίσως τον πιέσω λίγο παραπάνω για τα ωάρια του μήνα γιατί κάνω αρκετές καταβολές σε κάθε κύκλο. Και ο λόγος που το θέλω είναι γιατί είμαι ήδη 36 (όσο κ εσύ) και μέχρι να γεννήσω και να αποφασίσω αν θέλω ξανά παιδί θα είμαι 38-39 μπορεί και 40. Θα βρίσκω ωάρια τότε; Θα γίνονται βλαστοκύστες; Αυτά όμως είναι προσωπικές μου ανησυχίες. Δεν ευσταθούν πουθενά απλά αυτά σκέφτομαι εγώ. Τα έχω συζητήσει βέβαια με τον γιατρό μου, μου είπε την θέση του και έδωσε την επιστημονική συμβουλή του αλλά αν κάτι πιστεύω πως για μένα είναι καλύτερο πιέζω να το κάνω. Αν με πείσει για κάτι διαφορετικό οκ αν δεν μπορεί να με πείσει θα κάνει αυτό που του λέω 😂 (πως με αντέχει δεν έχω ιδέα) 

• Μου αρέσει 1

Καφέ-πότε θα γίνω επιτέλους μανούλα?

Recommended Posts

Αντιμετωπισουμε ενα προβλημα με τον μικρο βρε κοριτσια και οποια μπορει να δωσει καμια συμβουλη ευπροσδεκτη! Ενω δεν ειχαμε ποτε μα ποτε προβλημα με τον υπνο του, τον βαζαμε στο κρεβατι του και κοιμοταν μονος του μεχρι το πρωι...ειναι τωρα 3 εβδομαδες περιπου που θελει παρεα για να κοιμηθει και οχι μονο αυτο...ξυπναει καθε μερα με κλαματα 1 η και 2 φορες μεσα στη νυχτα!!! Εν τω μεταξυ τον ακουω που κλαψουριζει πρωτα, βλεπει εφιαλτες κι ετσι ξυπναει! Σκεφτηκα μηπως ειναι απο το σταθμο αλλα καμια σχεση, παει με χαρα καθε πρωι...Τον εχει πιασει μια φοβια, μια ανασφαλεια...παραλογη! Δεν ξερω τι να κανω...Ανησυχω πολυ.

Τζελενάκι μου πότε ξεκινήσατε σταθμό. Είναι σαν να μου περιγράφεις τον δικό μου. Η μάλλον και τους δύο δικούς μου όταν ξεκινήσαν σταθμό. Ενώ στο σταθμό πήγαιναν ευχάριστα και περνούσαν καλά στον ύπνο αντιμετωπίσαμε το ίδιο ακριβώς πρόβλημα, το οποίο η αλήθεια είναι ότι 1,5 μήνα μετά πέρασε. Ο μικρός βέβαια ακόμη θέλει να είμαι στο δωμάτιο μέχρι να κοιμηθεί, κάνω και γω λίγο την πάπια, λέω τώρα έρχομαι και μέχρι να πάω τον έχει πάρει ο ύπνος. Ειναι και η ηλικία που αρχίζουν να βλέπουν εφιάλτες. Μην ανησυχείς, πολύ νορμάλ μου ακούγονται όλα αυτά. Been there....

mIdZp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 36,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Αννα25

4896

• geni

3291

• adnihor

3238

• παπακι4501

3137

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλημερα και απο μενα κουκλες....

Λοιπον τα αποτελεσματα δεν τα εχω παρει γιατι αργησε η ηλεκτροφορηση και χωρις αυτην δεν μπορουσαν να ξεκινησουν λογω πρωτοκολου....ερε ελλαδα με την γραφειοκρατεια σου τεσπα θα τα παρω ή αυριο ή το αργοτερο την τριτη

Ξανθη μου να ζησεις πολυχρονη να εισαι κουκλα μου,να χαιρεσαι την οικογενεια σου αλλα και να προσεχεις τον εαυτουλη σου!!!!

Μανου μου σε εχουμε χασει ποσο καιρο εχω να σε πετυχω.....και εμεις στο καθησιο απο σημερα μεχρι και την δευτερα...Ελπιζω η ζουζουνα σου να ειναι καλα!!!!!

Κισακι με αυτην την ατμοσφαιρα μην την βγαζεις εξω την μικρη ειναι σκετη αρωστιες...κρατα την μωρε λιγο ακομα

Γυναικακι οταν δεν ειμαι μεσα ξεσαλωνεις βλεπω....λοιπον σταματα να αγχωνεσαι γιατι μονο κακο κανεις στο σπορακι σου

Αννετακι τελος με τα ψωνια?Ο γαμπρουλης μου μεγαλωσε ε?

Τζελενα μου και εμενα η μικρη μου τα εκανε αυτα και δεν ειχε αισθηση οτι εκλεγε εβλεπε εφιαλτες αποτι μου ειχε πει η γιατρος υπομονη θελει και θα περασει...

Αννιω τι κανεις εσυ βρε τα πιτσιρικια σου καλα?

Aννα μου καλημερα,χαθηκα γιατι απο το Σαββατο μεχρι και χθες το απογευμα υπηρχε προβλημα στην περιοχη και ειχα θεμα με το τηλεφωνο στην αρχη,με μπερδεμα τρελο στην αρχη και μετα δεν ειχα καθολου τηλεφωνο,οποτε και ιντερνετ.Γι'αυτο κι η εξαφανιση,ηταν κι οι μερες που καθοταν,και περνουσαμε τις ελευθερες ωρες μαζι.Μια χαρα ειναι παντως το κοριτσακι μου δοξα το Θεο,εχει αρχισει να φτιαχνεται με τα χριστουγεννα.Να μπειτε στο λινκ που εδωσε το κουφετακι εμεις μπηκαμε κι η μικρη ξετρελαθηκε.Ευχαριστουμε κουφετακι μου.

OPYIp3.png

vez3p2.png

koritsia exei neew fvto hdh h mpoympoy sto profilαννουλι σαβ-κο τηνεβγαλ αμονο που ειχ ελιακαδα!μαρακι ολα τ αμωρακια χωρανε στις κοιλιτσες ....αν ηταν κατι ανησυχητικο θ αστο ελεγε ο γιατρος!

Ηρθε η kisha junior και ειναι οντως γκαυ...τσα!

81299f78bc.png

Για να μη μιλησω για τον κισομπεμπη...κεβλαρ!!!

44cf0f3e83.png

Διαφημίσεις

χαιρετω την ομορφη παρεα!

ξανθουλα μου πολυχρονη να εισαι κοπελα μου, να χαιρεσαι και να σε χαιρεται η οικογενεια σου και οτι μα οτι ποθεις συντομα να γινει πραγματικοτητα!!!

συμπεθερααααααα ναι ο γαμπρουλης σου μεγαλωνει...και μαζι με κεινον και τα καλουδια μας...τυχερη θα ειναι η νυφουλα μου χαχαχαχα!

υπομονη λιγο ακομα κοριτσακι, η ηλεκτροφορηση παντα καθυστερει!καλα αποτελεσματα καλο μου κοριτσι!

αδερφακι μου να κανεις μια βολτουλα και απτην benetton!θα χαζεψεις και μωρουδιακα για το ανηψακι μου, να μπαινεις στο κλιμα οχι τιποτε αλλο!!!να μου το χαιδευεις οκ?και να προσεχεις!!!

κισακι, μανου μου, αννιω, μαριαθ, κουφετακι, jelenaki, κιττυ, χριστιανα και ολα τα υπολοιπα κοριτσακια σας στελνω την αγαπη μου και μια μεγααααααααλη αγκαλια!

εγω σημερα απτα αγρια χαραματα στους δρομους...πηγα για την καλλιεργια (σε 3 μερες θα ειναι ετοιμη) πηγα ικα (πληρωθηκα και πηρα το χαρτι της ΠΗΤ) μετα πηρα ενα ζευγαρι μποτουλες απιστευτες και ενα φουλαρι, μετα πηγα φαρμακειο (για ταινιες και βελονες) μετα χασαπη (μια τσαντα τιγκα...πως καταφερα και την σηκωσα μονο Ο Θεος ξερει) μετα μπηκα συναντησα μια γειτονισσα (και δεν σταματαγε το στομα της να μαφησει να παω σπιτακι μου) και οταν τελος εφτασα σπιτι...ξαπλωσα στον καναπε και ταβλιαστηκα...σε 15 λεπτα ομως χτυπησε το κινητο (ηταν η μανουλα μου, παντα με μυριζεται οταν κοιμαμαι...ελεος ρε μανααααααα...βαλτη εισαι?)

αυταααααααααααααααααα, ζαλιστηκατε?εγω να δειτε χιχιχι

καλο μεσημερι κουκλες μου!

ο ζεβρακος μας εδειξε τον δρομο προς την ευτυχια!!!

IB5Vp2.png

σε περιμενουμε με πολυ αγαπη, ειδικα ο αδελφουλης σου!

Διαφημίσεις

Aννα μου καλημερα,χαθηκα γιατι απο το Σαββατο μεχρι και χθες το απογευμα υπηρχε προβλημα στην περιοχη και ειχα θεμα με το τηλεφωνο στην αρχη,με μπερδεμα τρελο στην αρχη και μετα δεν ειχα καθολου τηλεφωνο,οποτε και ιντερνετ.Γι'αυτο κι η εξαφανιση,ηταν κι οι μερες που καθοταν,και περνουσαμε τις ελευθερες ωρες μαζι.Μια χαρα ειναι παντως το κοριτσακι μου δοξα το Θεο,εχει αρχισει να φτιαχνεται με τα χριστουγεννα.Να μπειτε στο λινκ που εδωσε το κουφετακι εμεις μπηκαμε κι η μικρη ξετρελαθηκε.Ευχαριστουμε κουφετακι μου.

δεν ειναι απιστευτο?εχουμε φαει γερο κολλημα κι εμεις.ερχονται τα χριστουυυυυυυγενναααααααααααα!!!!η κορη μου αποφασισε να της ακνω φορμα τα μαλια ουυυυυ μεγαλωσε το κοριτσιμ μανουυυυυυ

Καληνυχτα κιττυ μου κι ονειρ γλυκα! Κουφετακι φευγεις κιολας? Κατσε λιγο ακομαααα
Αντιμετωπισουμε ενα προβλημα με τον μικρο βρε κοριτσια και οποια μπορει να δωσει καμια συμβουλη ευπροσδεκτη! Ενω δεν ειχαμε ποτε μα ποτε προβλημα με τον υπνο του, τον βαζαμε στο κρεβατι του και κοιμοταν μονος του μεχρι το πρωι...ειναι τωρα 3 εβδομαδες περιπου που θελει παρεα για να κοιμηθει και οχι μονο αυτο...ξυπναει καθε μερα με κλαματα 1 η και 2 φορες μεσα στη νυχτα!!! Εν τω μεταξυ τον ακουω που κλαψουριζει πρωτα, βλεπει εφιαλτες κι ετσι ξυπναει! Σκεφτηκα μηπως ειναι απο το σταθμο αλλα καμια σχεση, παει με χαρα καθε πρωι...Τον εχει πιασει μια φοβια, μια ανασφαλεια...παραλογη! Δεν ξερω τι να κανω...Ανησυχω πολυ.

χιλια συγνωμη αγαπη μου αποσυνδεθηκα αμεσως μετα το ακληνυχτισμα.ειναι η ηλικια αυτη που αρχιζουν οι φοβιες,θα τον εχεις σε ηρεμο περιβαλλον τουλαχιστον μιση ωρα πριν τον υπνο οχι σοκολατες 1ωρα πριν τα σπινταρει,οχι μικι μαους που μπορει να τον αφηνει αναμνησεις χαζες,καντε μια βολτα στο δωμτιο μηπως κατι τον φοβηζει πχ εμενα χτες μου διξε τον καλογερο για τα μπουφαν και μου ειπε κοιτα μαμα δεινοσαυρος!οι απλικες καναν σκια στον τοιχο και ηταν σαν δεινοσαυρος οντος,μην δινεις πολυ σημασια και καντον να νιωθει ασφαλεια εσυ το ξερεις πως αυτο.και φυσικα υπομονη αν νιωθεις οτι δεν σταματα με τον καιρο ή γινετε ποιο εντονο το συζηταμε παλι.παντος σε αυτη την ηλικια τα παιδια δεν μπορουν να ξεχωρισουν το φανταστικο απο το πραγματικο και πολλες φορες την φαντασια την βιωνουν εντονα σαν πραγματικο στοιχειο θα ωριμασει ο εκγεφαλος και θα το ξεπερασουν ομως οσο ποιο κλ το περναν αυτο τοσο λιγοτερα καταλοιπα-φοβιες θα εχουν μεγαλωνοντας.

Μια χαρά είμαστε Κισσάκο μου σήμερα αλλάζω δεκαετία!!!!Και επίσημα είμαι 30 ετών....Κράτα την μωρέ μέσα ακόμα είμαι πολύ αποπνιχτική η ατμόσφαιρα έξω και πολύ υγρασία...

τι λες βρε ξανθη?2267524b7u173rj8p.jpg

δηλαδη μπηκες απο σημερα στο κλαμπ μας των 30?ζουπερ να ζησεις να σε χαιρομαστε.βρισκεσε στην καλυτερη ηλικια εισαι μια σοφη νεαρα πλεον.2055358c12m47b0yc.gif

921477wc2fyvv2y2.gif

να σαικαλα αννιω μου ευχαριστω πολυ!κουφετο χαθηκαμεεε!ανετουλιιιιιιι ταβλα τωρα

Ηρθε η kisha junior και ειναι οντως γκαυ...τσα!

81299f78bc.png

Για να μη μιλησω για τον κισομπεμπη...κεβλαρ!!!

44cf0f3e83.png

ταβλα δεν λες τιποτα κισακι μου...και ακομα νοιωθω κατακοπη...ουφ

αλλα αυριο θα ανανεωθω...παω για γενικο ρεκτιφιε χαχαχχαα

ανταυγιουλες και αν δεν κουραστω θα κανω και το κουρεματακι μου...αλλιως αρχες δεκεμβρη!η μπεμπουλινα τι κανει?να μου την φιλησεις ναι?το κουκλι φτου φτου!!!

καλεεεεεε που ειστεεεεεεε?παλι μονη μου θα μιλαω?αντε παω να αραξω στην καναπεδαρα μου και θα ξανακανω ντου αργοτερα!χαχαχα

φιλια σε ολες!

ο ζεβρακος μας εδειξε τον δρομο προς την ευτυχια!!!

IB5Vp2.png

σε περιμενουμε με πολυ αγαπη, ειδικα ο αδελφουλης σου!

Jelena μου!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Τώρα σαν να πήρε κάτι το μάτι μου!!!!

Είσαι εγκυούλα;;;;;;;;;;;;;

Με το καλό!!!!!

Πόσων εβδομάδων;

vasdeli μου σ'ευχαριστω πολυ για τις συμβουλες, ειναι μια παρηγορια να ακους οτι και αλλοι αντιμετωπιζουν παρομοια προβληματα γιατι εμενα το μυαλο μου ολο στο κακο παει, νομιζω πως κατι εχει το παιδι και πως ειναι ο μονος που περναει τετοιες φασεις!!!

Ειμαι εγκυουλα, 8 εβδομαδων περιπου!!! Υποθετω πως το τικερακι μου ακομα δε φαινεται, ε? γκρρρρρρρ!!!!! Θα τα σβησω και θα τα ξαναφτιαξω απο την αρχη!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...