Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 ώρα πρίν, MK2012 είπε:

Δυστυχώς πήγα χθες κ είχε παραμείνει στα 14χιλ όπως την παρασκευή οπότε δε θα το πάρουμε. Ηλπιζα να ρεφαρω για το αποτέλεσμα της βλαστοκύστης αλλά δεν …

Κρίμα, δεν πειράζει! Πάμε στον επόμενο κύκλο. Θα συνεχίσετε με φυσικό κύκλο έτσι; Ανάλογα και τις εξετάσεις σου βέβαια. Υπομονή! Μακάρι ο επόμενος κύκλος να είναι καλύτερος! 🤞 

1 ώρα πρίν, Ελπίδα88 είπε:

Δεν τον ρώτησα να πάρει τι προτείνει αυτός☹️ Απλά μου ανέφερε τις δύο επιλογές. Ναι το ενδομήτριο είναι εντάξει γιατί μου είχε πει ότι μπορώ να το μεταφερω και τώρα αλλά αποφασίσαμε μαζί να το μεταφέρουμε μετά την πρώτη περίοδο 

Αχ κορίτσια το ποσό με βοηθάτε δεν μπορείτε να φανταστείτε. Να σας έχει ο Θεός καλά. Μέσα από την καρδιά μου εύχομαι τα καλύτερα σε όλες σας. 

Μακάρι να μπορούσα και εγώ να απαντάω στα δικά σας θέματα αλλά σαν πρωτάρα δεν γνωρίζω πολλά. 

Μοιραζόμαστε τις εμπειρίες μας. Μακάρι να πετύχεις με την μια και να μην μαζέψεις άλλες εμπειρίες κι ας μην απαντάς στις ερωτήσεις άλλως κοριτσιών, εγώ αυτό θα ευχηθώ! 

Για το θέμα της εμβρυομεταφοράς εγώ θα πήγαινα σε δεύτερη ωοληψία να σου πω την αλήθεια μου. Ισως ζήταγα και άλλο πρωτόκολλο δλδ ή να με πάει σε εντελώς φυσικό στην εμβρυομεταφορα και να πάρει το ωάριο του κύκλου ή να μου δώσει άλλη προσέγγιση γενικά. Εμένα δεν το δέχτηκε ο γιατρός μου θεωρεί πως οι δύο βλαστοκύστες είναι οκ για να πάμε στην εμβρυομεταφορά. Ίσως τον πιέσω λίγο παραπάνω για τα ωάρια του μήνα γιατί κάνω αρκετές καταβολές σε κάθε κύκλο. Και ο λόγος που το θέλω είναι γιατί είμαι ήδη 36 (όσο κ εσύ) και μέχρι να γεννήσω και να αποφασίσω αν θέλω ξανά παιδί θα είμαι 38-39 μπορεί και 40. Θα βρίσκω ωάρια τότε; Θα γίνονται βλαστοκύστες; Αυτά όμως είναι προσωπικές μου ανησυχίες. Δεν ευσταθούν πουθενά απλά αυτά σκέφτομαι εγώ. Τα έχω συζητήσει βέβαια με τον γιατρό μου, μου είπε την θέση του και έδωσε την επιστημονική συμβουλή του αλλά αν κάτι πιστεύω πως για μένα είναι καλύτερο πιέζω να το κάνω. Αν με πείσει για κάτι διαφορετικό οκ αν δεν μπορεί να με πείσει θα κάνει αυτό που του λέω 😂 (πως με αντέχει δεν έχω ιδέα) 

• Μου αρέσει 1

Καφέ-πότε θα γίνω επιτέλους μανούλα?

Recommended Posts

εχω μια εδω στη λαρισα θες να σου στειλω με πμ το ονομα;;

ναι δεν την ρωτησα ποτε αλλα θα μου πει αν ειναι.μωρε αλλα τοσα παιρνω για να ειναι καλα το μωρακι μου και την αλλη παρασκευη θα με στειλει για εξετασεις ειπε.

καλο θα ειναι οταν κρινει να τα κοψεις τα μη απαραιτητα χαπια.ειμαι και λιγο αρνητικη στην χημεια γι αυτο το λεω.για τπτ αλλο.

921477wc2fyvv2y2.gif

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 36,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Αννα25

4896

• geni

3291

• adnihor

3238

• παπακι4501

3137

Περισσότερες δημοσιεύσεις

ολα καλα θα πανε μονο να προσεχεις να μην κανεις βαριες δουλειες και να μνη κουραζεσε πολυ.και να το χαρεις οσο γινετε γτ οταν περνας εκγυμοσυνη στο 1ο παιδι εισαι στο αφρο μετα ερχονται τα δυσκολα γτ κανεις το δευτερο αλλα εχεις και το 1ο και δεν το απολαμβανεις οπως θες.

αχ δε μπορεις να φανταστεις τιποτα δεν κανω καλε οσο για να το χαρω ε ετσι κι ετσι γιατι φοβαμαι παρα πολυ.αλλα το παλευω οκ δεν το βαζω κατω θελω να μαι καλα για το μωρακι μου να μην το στεναχωρω.

Μόνο με την καρδιά βλέπεις καλά.Την ουσία δεν την βλέπουν τα μάτια,επανέλαβε ο μικρός πρίγκιπας, για να το θυμάται.

566b716e1f.png?html%22

...όμως για χάρη σου μπορώ ως το πρωί να τραγουδάω....αντρούλη μου είσαι όλη μου η ζωή!

σαν τι ενοχληση;;οχι νομιζω δεν νιωθω κατι παραξενο.

δεν ξερω ....γιατι εγω παιρνω 2 την μερα κ νομιζω οτι νυσταζω περισσοτερο.

απλα μου τα εδωσε γιατι πονουσα μια μερα κ φοβηθηκε για συσπασεις , αλλα μου ειπε οτι μπορει να ηταν κ κολικος εντερου

Γι΄αυτό έγινε ο κόσμος μάτια μου , για να σε συναντήσω.....

και σε συνάντησα 7/4/2011 !!!

Βρε κοριτσια θα με τρελανετε...εγω μια χαρα τα βλεπω τα τικερακια μου...Μα τι εχουν παθει παλι? Μου το εχει ξανακανει και πιο παλια αυτο. Πως να τα διορθωσω δεν ξερω αφου εγω τα βλεπω σωστα!

Βρε κοριτσια θα με τρελανετε...εγω μια χαρα τα βλεπω τα τικερακια μου...Μα τι εχουν παθει παλι? Μου το εχει ξανακανει και πιο παλια αυτο. Πως να τα διορθωσω δεν ξερω αφου εγω τα βλεπω σωστα!

σβήσε τα και φτιαξε απο την αρχη...........τι να πουμε κι εμεις ....αφού είναι ίδια:D

Διαφημίσεις

εγω ειχα συσπασεις ποιο πολυ στην δουλεια απο την κουραση και μου τα δωσε αλλα δεν τα πηρα ποτε.κοριτσια νομιζω οτι λιγο το καταλαβαινουμε το σωμα μας εμεις οι γυναικες.τελος παντον ας ειναι κλ τα σπορακια και ας παρουν και λιγο χημεια.το χωριο του αι βασιλη το ξερετε?με τις καμερες που βλεπεις μεσα και εξω απο το σπιτι του?

921477wc2fyvv2y2.gif

κοριτσια , πιάστηκε η μέση μου....πάω να ξαπλάρω κ να χαιδευω το μπεμπέ

Καληνύχτα !!!!

μωρε δε με νοιαζει να παιρνα φαρμακα αρκει να ειναι καλα το μωρακι μου.

χαιρετω κι εγω κοριτσια παω να δω τηλεοραση και να χαλαωσω!μακια σε ολες!

Μόνο με την καρδιά βλέπεις καλά.Την ουσία δεν την βλέπουν τα μάτια,επανέλαβε ο μικρός πρίγκιπας, για να το θυμάται.

566b716e1f.png?html%22

...όμως για χάρη σου μπορώ ως το πρωί να τραγουδάω....αντρούλη μου είσαι όλη μου η ζωή!

καλο βραδυ και χαιδεψε και λιγο για μενα.τι ωραιο συναισθημα αυτο.παρτε και το λινκ http://www.santaclauslive.com/main.php?kieli=engαπο το χωριο του κλαους και να πω κι εγω μπαι να παω να βαλω τον μικρο για υπνο σιγα σιγα ματσ και μην μου ανχωνεστε ολα καλα θα πανε.

921477wc2fyvv2y2.gif

Διαφημίσεις

Αντιμετωπισουμε ενα προβλημα με τον μικρο βρε κοριτσια και οποια μπορει να δωσει καμια συμβουλη ευπροσδεκτη! Ενω δεν ειχαμε ποτε μα ποτε προβλημα με τον υπνο του, τον βαζαμε στο κρεβατι του και κοιμοταν μονος του μεχρι το πρωι...ειναι τωρα 3 εβδομαδες περιπου που θελει παρεα για να κοιμηθει και οχι μονο αυτο...ξυπναει καθε μερα με κλαματα 1 η και 2 φορες μεσα στη νυχτα!!! Εν τω μεταξυ τον ακουω που κλαψουριζει πρωτα, βλεπει εφιαλτες κι ετσι ξυπναει! Σκεφτηκα μηπως ειναι απο το σταθμο αλλα καμια σχεση, παει με χαρα καθε πρωι...Τον εχει πιασει μια φοβια, μια ανασφαλεια...παραλογη! Δεν ξερω τι να κανω...Ανησυχω πολυ.

Γεια σας κορίτσια!

Αντιμετωπισουμε ενα προβλημα με τον μικρο βρε κοριτσια και οποια μπορει να δωσει καμια συμβουλη ευπροσδεκτη! Ενω δεν ειχαμε ποτε μα ποτε προβλημα με τον υπνο του, τον βαζαμε στο κρεβατι του και κοιμοταν μονος του μεχρι το πρωι...ειναι τωρα 3 εβδομαδες περιπου που θελει παρεα για να κοιμηθει και οχι μονο αυτο...ξυπναει καθε μερα με κλαματα 1 η και 2 φορες μεσα στη νυχτα!!! Εν τω μεταξυ τον ακουω που κλαψουριζει πρωτα, βλεπει εφιαλτες κι ετσι ξυπναει! Σκεφτηκα μηπως ειναι απο το σταθμο αλλα καμια σχεση, παει με χαρα καθε πρωι...Τον εχει πιασει μια φοβια, μια ανασφαλεια...παραλογη! Δεν ξερω τι να κανω...Ανησυχω πολυ.

Όταν πας και του μιλάς για να τον καθησυχάσεις, σε αντιλαμβάνεται; Έχει επαφή; Σου μιλά τι συμβαίνει ή απλά συνεχίζει το κλάμα; Αν δεν σου απαντά και δεν έχει καμιά επαφή πρόκειται για νυχτερινό τρόμο, φάση είναι πρέπει να κάνεις υπομονή....Δοκίμασε να του δώσεις λίγο νερό....ο δικός μου με αυτό ηρεμεί...επαφή δεν έχει εκείνη τη στιγμή, ούτε παίρνει από λόγια...Μερικές φορές σηκώνεται και όρθιος χωρίς να καταλαβαίνει που πάει....Μέχρι να το συνηθίσω...τρόμαξα!:rolleyes:

Είμαι πλέον μια πολύτεκνη μαμά!

I have been blessed with five angels!!!

qwlrp3.png

Jelena μου!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Τώρα σαν να πήρε κάτι το μάτι μου!!!!

Είσαι εγκυούλα;;;;;;;;;;;;;

Με το καλό!!!!!

Πόσων εβδομάδων;

Είμαι πλέον μια πολύτεκνη μαμά!

I have been blessed with five angels!!!

qwlrp3.png

Καλημέρα κούκλες.....Διαβάζω είσαστε όλες καλά...Αννούλα μου τα πήρες τα αποτελέσματα;;;;

Παπάκι h&m και ξερό ψωμί αφού έχεις εκεί μη το σκέφτεσαι εγώ ότι και αν έχω πάρει έχω μείνει απόλυτα ικανοποιημένη και σε δικά μας και για τον μικρό....

Τζένηηηηηηηηηηηη;;;;που είσαι καλέ;;;;Αννετάκο με γεια τα πράγματά σας....Τζελένα μπράβο κοπέλα μου....

Μάνου και κουφέτο φιλιά....Κισσάκο όλα καλά;;;Κίττυ καλά;;;

Χριστιάνα που εξαφανίστηκες καλέ;;;;Μαράκι πως πάει το μωράκι;;;

Ελπίζω να μην ξέχασα καμιά σας....

PiB4p3.png y5drp3.png Z9IAp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...