Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Καφέ-πότε θα γίνω επιτέλους μανούλα?

Recommended Posts

ναι μωρε λιγο η κουραση λιγο ο μικρος που εχει πλεον μεγαλυτερες απαιτησεις λιγο τα μεγαλα(η μικρη μας εχει στο τρεξιμο φετος.χορο κιθαρα ολα μακρια προσκοπισμο και δεν την εμπιστευομαι ακομη για να πηγαινει μονη και να γυρναει οποτε μας τρωνε οι δρομοι)

921477wc2fyvv2y2.gif

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 36,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Αννα25

4896

• geni

3291

• adnihor

3238

• παπακι4501

3137

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Αχ παπι κι εγω τα ιδια σκεφτομουνα και με εβριζαν ολοι και με το δικιο τους!

Εγω που επρεπε να περιμενω 2 εβδομαδες τι να πω? Μη με ρωτας πως αντεξα, ασε...

Καλε τι 2 ιδια τικερακια εχω? Εμενα σωστα μου τα βγαζει!

εγω και οι αλλες οι κοπελες μαλλον βλεπουμε μονο του αλεξανδρου εδω και μερες!

Μόνο με την καρδιά βλέπεις καλά.Την ουσία δεν την βλέπουν τα μάτια,επανέλαβε ο μικρός πρίγκιπας, για να το θυμάται.

566b716e1f.png?html%22

...όμως για χάρη σου μπορώ ως το πρωί να τραγουδάω....αντρούλη μου είσαι όλη μου η ζωή!

Γεια σου κιττυ! Πως πας εσυ? Ολα καλα? Φυλο ειδατε η ακομα?

ναι , ναι μια χαρά . αν εξαιρεσουμε μια μερα την περασμένη βδομάδα που με επιασε ενας πόνος και μου έδωσε trofocard k utrogestan , όλα καλά :P:p

Παρασκευή θα πάμε , κ ελπίζω να μας κάνει την χάρη το μπεμπέ , να δούμε:P:p

Γι΄αυτό έγινε ο κόσμος μάτια μου , για να σε συναντήσω.....

και σε συνάντησα 7/4/2011 !!!

επειδη ξερει ποσο πολυτιμη ειναι η εγκυμοσυνη γιατι πραγματικα κατα τυχη το πιασαμε το σπορακι μας γι αυτο μας το ειπε οτι επειδη 1 στις 3 δεν κραταει με παλκωσε στα χαπια για να ειμαστε ησυχοι ετσι μου ειπε.

κι εμενα το ειχε πει ο γιατρος στον μικρο αυτο και απο φιλες μου το ακουσα να το λενε.ενταξει παντα ξεραμε οτι το 1ο 3μηνο ειναι δυσκολο ...τι χαπια σου δωσε μωρε παπακι?

921477wc2fyvv2y2.gif

εγω και οι αλλες οι κοπελες μαλλον βλεπουμε μονο του αλεξανδρου εδω και μερες!

κι εγω 2 ίδια βλέπω:shock:

Διαφημίσεις

αχ κουφετακι που χαθηκες ελα να μας ανεβασεις λιγο γιατι εγω προσωπικα αν και τωρα ειμαι μια χαρα το πρωι τρομαξα να σου πω.

Μόνο με την καρδιά βλέπεις καλά.Την ουσία δεν την βλέπουν τα μάτια,επανέλαβε ο μικρός πρίγκιπας, για να το θυμάται.

566b716e1f.png?html%22

...όμως για χάρη σου μπορώ ως το πρωί να τραγουδάω....αντρούλη μου είσαι όλη μου η ζωή!

κι εμενα το ειχε πει ο γιατρος στον μικρο αυτο και απο φιλες μου το ακουσα να το λενε.ενταξει παντα ξεραμε οτι το 1ο 3μηνο ειναι δυσκολο ...τι χαπια σου δωσε μωρε παπακι?

μου εδωσε 6 utrogestan την ημερα πρωι μεσημερι και βραδυ

ενα σαλοσπιρ καθε μεσημερι

και μισο πρεζολον(κορτιζονη) καθε βραδυ

και φυσικα το φυλλικο οξυ

και οταν παω ξανα θα μου γραψει και σιδηρο./

566b716e1f.png?html%22

αχ κουφετακι που χαθηκες ελα να μας ανεβασεις λιγο γιατι εγω προσωπικα αν και τωρα ειμαι μια χαρα το πρωι τρομαξα να σου πω.

ακριβως το ιδιο συνεβει σε μια πολυ πολυ φιλη μου.προσπαθουσε η κοπελα πολλα χρονια για να κανει μωρο και ηταν η μονη ρε κοριτσια που μεγαλωναμε και το χε μεσα της αυτο το εγω θα γινω μανα τελος.περασαν ανεβασμενες προλακτινες με θεραπειες σαλπιγκογραφησεις εξετασεις κοντρα εξετασεις ενχειρηση βουβονοκυλη ο αντρας της και οταν την ειπε να κανει ο γιατρος το τεστ εγκυμοσυνης για να ξεκινησουν μετα την θεραπεια εξωσωματικης βγηκε θετικο.ηταν θυμαμε καλοκαιρι και με πηρε τηλ. ημουν στο εξοχικο μας και τσιριζα απο την χαρα μου και ειχαν βγει ολοι εξω απο τα σπιτια τους και ρωτουσαν τι επαθα αχ!τι ωραια!τωρα που μιλαμε την κυριακη θα βαφτιση το 2ο παιδι της που το επιασε και αυτο φσ και με ολοιγοσπερμια γτ ποτε δεν διορθωθηκε 100% το προβλημα του αντρα της.γι αυτο λεω εγω τελικα το να κανεις ενα μωρακι ειναι κατα πολυ μερος ενος θαυματος,και αυτο βιωνεις παπακι μου κι εσυ και ολα τα κοριτσακια εδω .αντε μην ανχωνεσε και απολαυσε το ολα καλα θα πανε

921477wc2fyvv2y2.gif

μου εδωσε 6 utrogestan την ημερα πρωι μεσημερι και βραδυ

ενα σαλοσπιρ καθε μεσημερι

και μισο πρεζολον(κορτιζονη) καθε βραδυ

και φυσικα το φυλλικο οξυ

και οταν παω ξανα θα μου γραψει και σιδηρο./

μαλιστα...και ποτε θα τα κοβεις σιγα σιγα τα χαπια σου ειπε?μετα το 1ο τριμηνο?μαλλον!!!δεν πειραζει παρτα αφου στο λεει η γιατρος σου.πια εχεις παρεπιπτοντος?

921477wc2fyvv2y2.gif

Διαφημίσεις

ακριβως το ιδιο συνεβει σε μια πολυ πολυ φιλη μου.προσπαθουσε η κοπελα πολλα χρονια για να κανει μωρο και ηταν η μονη ρε κοριτσια που μεγαλωναμε και το χε μεσα της αυτο το εγω θα γινω μανα τελος.περασαν ανεβασμενες προλακτινες με θεραπειες σαλπιγκογραφησεις εξετασεις κοντρα εξετασεις ενχειρηση βουβονοκυλη ο αντρας της και οταν την ειπε να κανει ο γιατρος το τεστ εγκυμοσυνης για να ξεκινησουν μετα την θεραπεια εξωσωματικης βγηκε θετικο.ηταν θυμαμε καλοκαιρι και με πηρε τηλ. ημουν στο εξοχικο μας και τσιριζα απο την χαρα μου και ειχαν βγει ολοι εξω απο τα σπιτια τους και ρωτουσαν τι επαθα αχ!τι ωραια!τωρα που μιλαμε την κυριακη θα βαφτιση το 2ο παιδι της που το επιασε και αυτο φσ και με ολοιγοσπερμια γτ ποτε δεν διορθωθηκε 100% το προβλημα του αντρα της.γι αυτο λεω εγω τελικα το να κανεις ενα μωρακι ειναι κατα πολυ μερος ενος θαυματος,και αυτο βιωνεις παπακι μου κι εσυ και ολα τα κοριτσακια εδω .αντε μην ανχωνεσε και απολαυσε το ολα καλα θα πανε

ειδες ρε συ κουφετακι;;τελικα ακομα και στις μερες μας γινονται και θαυματα κι εδω βασιζομαι μετα απο τοση πικρα που πηραμε και οι δυο αυτο το μηνα ο θεος μας εκανε ενα δωρο εκει που δεν το περιμεναμε αρα δε θα μας το παρει πισω.

ολα καλα να πανε παναγια μου!

566b716e1f.png?html%22

μαλιστα...και ποτε θα τα κοβεις σιγα σιγα τα χαπια σου ειπε?μετα το 1ο τριμηνο?μαλλον!!!δεν πειραζει παρτα αφου στο λεει η γιατρος σου.πια εχεις παρεπιπτοντος?

εχω μια εδω στη λαρισα θες να σου στειλω με πμ το ονομα;;

ναι δεν την ρωτησα ποτε αλλα θα μου πει αν ειναι.μωρε αλλα τοσα παιρνω για να ειναι καλα το μωρακι μου και την αλλη παρασκευη θα με στειλει για εξετασεις ειπε.

566b716e1f.png?html%22

εχω μια εδω στη λαρισα θες να σου στειλω με πμ το ονομα;;

ναι δεν την ρωτησα ποτε αλλα θα μου πει αν ειναι.μωρε αλλα τοσα παιρνω για να ειναι καλα το μωρακι μου και την αλλη παρασκευη θα με στειλει για εξετασεις ειπε.

σε ενοχλούν καθόλου τα utrogestan ?

ολα καλα θα πανε μονο να προσεχεις να μην κανεις βαριες δουλειες και να μνη κουραζεσε πολυ.και να το χαρεις οσο γινετε γτ οταν περνας εκγυμοσυνη στο 1ο παιδι εισαι στο αφρο μετα ερχονται τα δυσκολα γτ κανεις το δευτερο αλλα εχεις και το 1ο και δεν το απολαμβανεις οπως θες.

921477wc2fyvv2y2.gif

σε ενοχλούν καθόλου τα utrogestan ?

σαν τι ενοχληση;;οχι νομιζω δεν νιωθω κατι παραξενο.

566b716e1f.png?html%22

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...