Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Καφέ-πότε θα γίνω επιτέλους μανούλα?

Recommended Posts

Καλησπερα κοριτσια!!! Παπακι μου συγχαρητηρια, διαβασα τα ευχαριστα, ευχομαι ολα να πανε μια χαρα μεχρι το τελος! Εμεις μολις γυρισαμε απο τον γιατρο και ειδαμε το σπορακι μας! Εχει μεγαλωσει πολυ, ειδαμε και την καρδουλα του και ολα τελεια μεχρι στιγμης! Ουφ, κοριτσια ηρεμησα αρκετα!

αχ τζεκενακι ευχαριστω και συγχαρητηρια και σε σενα για την καρδουλα που ακουσατε τι καλα μπραβο.

εγω την αλλη παρασκευη εχω ραντεβου γιατι πηγανε την δευτερα και δεν ημουν ουτε 5 εβδομαδων ακομα οποτε δεν ακουσαμε μονο ειδαμε το σακουλακι μας.την αλλη παρασκευη στις 19 που θα ειμαι 6 εβδομαδων και 3 ημερων και ελπιζω να ακουσουμε μπας και ηρεμησω κι εγω λιγο.

Μόνο με την καρδιά βλέπεις καλά.Την ουσία δεν την βλέπουν τα μάτια,επανέλαβε ο μικρός πρίγκιπας, για να το θυμάται.

566b716e1f.png?html%22

...όμως για χάρη σου μπορώ ως το πρωί να τραγουδάω....αντρούλη μου είσαι όλη μου η ζωή!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 36,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Αννα25

4896

• geni

3291

• adnihor

3238

• παπακι4501

3137

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Παπακι μου ηρεμησε! Κι εγω μια απο τα ιδια ειμαι. Ανησυχω με το παραμικρο. Μαλλον θα πρεπει να σταματησουμε να διαβαζουμε τοσο πολυ και να αρχισουμε να χαλαρωνουμε λιγακι! Τα λεω τωρα για να τα ακουω κι εγω...

Θα την ακουσεις κι εσυ με το καλο και θα ηρεμησεις, θα δεις! Αλλωστε μεχρι στιγμης ολα ειναι πολυ καλα, σε πολυ καλη θεση, ψηλα οποτε γιατι ανησυχεις? Χαλαρωσε και απολαυσε το! Κι εγω μαζι σου!

Παπακι μου ηρεμησε! Κι εγω μια απο τα ιδια ειμαι. Ανησυχω με το παραμικρο. Μαλλον θα πρεπει να σταματησουμε να διαβαζουμε τοσο πολυ και να αρχισουμε να χαλαρωνουμε λιγακι! Τα λεω τωρα για να τα ακουω κι εγω...

αχ τζελενακι δυστυχως ξερω πααααααααρα πολλα και δεν αλλαζει αυτο.

ασε ουτε να το σκεφτομαι δε θελω.πιο πολυ απ ολα αυτη τη στιγμη θελω να ακουσω την καρδουλα του να χτυπα κι ολα τα αλλα σιγα σιγα θα γινουν.ξερεις σε καθε σταδιο θα αγχωνομαστε με το παραμικρο αλλα τωρα διανυουμε το πιο δυσκολο για μενα τριμηνο.ας ελπισουμε λοιπον στο καλυτερο.

Μόνο με την καρδιά βλέπεις καλά.Την ουσία δεν την βλέπουν τα μάτια,επανέλαβε ο μικρός πρίγκιπας, για να το θυμάται.

566b716e1f.png?html%22

...όμως για χάρη σου μπορώ ως το πρωί να τραγουδάω....αντρούλη μου είσαι όλη μου η ζωή!

ναι απο οτι ειπε η γιατρος ολα καλα ειναι αλλα ποιος μου θα μου εγγυηθει οτι θα μεγαλωνει κατι μεσα εκει η οχι;;;λεμε τωρα!

ασε που η γιατρος μου ειπε οτι 1 στις 3 εγκυμοσυνες σταματαει.ασε ναι γι αυτο με πλακωσε στα χαπια λεει για να ειμαστε σιγουροι.αντε να δουμε.

566b716e1f.png?html%22

Διαφημίσεις

τζελενακι εχεις 2 ιδια τικερακια!!!

566b716e1f.png?html%22

Καλησπερα κοριτσια!!! Παπακι μου συγχαρητηρια, διαβασα τα ευχαριστα, ευχομαι ολα να πανε μια χαρα μεχρι το τελος! Εμεις μολις γυρισαμε απο τον γιατρο και ειδαμε το σπορακι μας! Εχει μεγαλωσει πολυ, ειδαμε και την καρδουλα του και ολα τελεια μεχρι στιγμης! Ουφ, κοριτσια ηρεμησα αρκετα!

Καλησπέρα κορίτσια :P:p

Μπράβο Jelena !!! όλα καλά θα πάνε :P:p:p

Γι΄αυτό έγινε ο κόσμος μάτια μου , για να σε συναντήσω.....

και σε συνάντησα 7/4/2011 !!!

Μακαρι παπακι μου να μας πανε ολα καλα και να εχουμε μια ομορφη εγκυμοσυνη!

Ξεκουρασου οσο περισσοτερο μπορεις τωρα που ειναι αρχη και διαβασε κανενα βιβλιο ετσι για να ξεχαστεις λιγακι μεχρι την επομενη εβδομαδα!

ναι απο οτι ειπε η γιατρος ολα καλα ειναι αλλα ποιος μου θα μου εγγυηθει οτι θα μεγαλωνει κατι μεσα εκει η οχι;;;λεμε τωρα!

ασε που η γιατρος μου ειπε οτι 1 στις 3 εγκυμοσυνες σταματαει.ασε ναι γι αυτο με πλακωσε στα χαπια λεει για να ειμαστε σιγουροι.αντε να δουμε.

εεεεπππππ..............δεν θέλω τέτοια :P:p:p τέτοιες σκέψεις μακριά....ξουτ ξουτ...

καλά γιατί στο είπε αυτό ?

τωρα που ειπες χάπια, για να αρχισω να χαπακώνομαι για βραδυ

Γι΄αυτό έγινε ο κόσμος μάτια μου , για να σε συναντήσω.....

και σε συνάντησα 7/4/2011 !!!

Αχ παπι κι εγω τα ιδια σκεφτομουνα και με εβριζαν ολοι και με το δικιο τους!

Εγω που επρεπε να περιμενω 2 εβδομαδες τι να πω? Μη με ρωτας πως αντεξα, ασε...

Καλε τι 2 ιδια τικερακια εχω? Εμενα σωστα μου τα βγαζει!

Διαφημίσεις

αχ!κοριτσακια!μην ανχωνεστε και απολαυστε τις εγκυμοσυνες σας.η πολυ ενημερωση τα τοσα που γινονται και φυσικα αυτο που λενε πλεον ολοι οι γιατροι βαση στατιστικων δεν σας αφηνει να χαρειτε οσο πρεπει.ομως οπως γινονται τοσα ετσι και ξερουμε αλλα τοσα για να βοηθησουμε μια εγκυμοσυνη να εξελιχθει οπως πρεπει.αυτο παντος που λεν οι γιατροι στο 1ο τριμηνο στα πρωτα μου παιδια δεν το λεγαν αλλαξαν πολλα και τρωμε πολλα σκ@τα βασικα.

921477wc2fyvv2y2.gif

Μακαρι παπακι μου να μας πανε ολα καλα και να εχουμε μια ομορφη εγκυμοσυνη!

Ξεκουρασου οσο περισσοτερο μπορεις τωρα που ειναι αρχη και διαβασε κανενα βιβλιο ετσι για να ξεχαστεις λιγακι μεχρι την επομενη εβδομαδα!

ναι καλο θα ηταν κανενα βιβλιο γιατι με το διαδικτυο θα τρελαθω πραγματικα.στο κατω κατω οτι ειναι να γινει θα γινει κακα τα ψεματα.ξεκουραζομαι δεν κανω σχεδον τιποτα μονο στη δουλεια παω και στο σπιτι τωρα φροντιζει η μαμα μου και μετα ο καλος μου κι εγω λιγα πραγματα.

566b716e1f.png?html%22

εεεεπππππ..............δεν θέλω τέτοια :P:p:p τέτοιες σκέψεις μακριά....ξουτ ξουτ...

καλά γιατί στο είπε αυτό ?

τωρα που ειπες χάπια, για να αρχισω να χαπακώνομαι για βραδυ

επειδη ξερει ποσο πολυτιμη ειναι η εγκυμοσυνη γιατι πραγματικα κατα τυχη το πιασαμε το σπορακι μας γι αυτο μας το ειπε οτι επειδη 1 στις 3 δεν κραταει με παλκωσε στα χαπια για να ειμαστε ησυχοι ετσι μου ειπε.

566b716e1f.png?html%22

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...