Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , dimi.tra είπε:

Αυτό δεν το ξέρω καθόλου. Νομίζω σε τεχνητό κύκλο δεν κάνεις ωορρηξία; Κάτι τέτοιο έχει πάρει το μάτι μου, μη σου πω και ψέματα. Ρώτα καλύτερα τον γιατρό σου και συζήτησε το μαζί του. 

@dimitra κάπου μου είχες απαντήσει για την κυστικη ίνωση αλλά πολλές οι αναρτήσεις μετά κ κάπου το έχασα!Σ ευχαριστω όπως κ να χει.

Καφέ-πότε θα γίνω επιτέλους μανούλα?

Recommended Posts

καλά, θα δούμε....να σου πω την αλήθεια βρε μανού μου, δεν μπορώ να προγραμματιστώ πια. Όποτε κάτσει. Απλά επικεντρώνομαι σε κάποιες μέρες αλλά και αυτό όχι πάντα, μου κάνει πολύ fake. Εμείς προτιμάμε συνήθως τις μέρες μετά την περίοδο και πριν την επόμενη. Ποιος ξέρει. Όλα για κάποιο λόγο θα γίνονται σε αυτή τη ζωή. Είμαι πάντως στο δεύτερο μήνα των-τελικά καθόλου-εντατικών προσπαθειών....

Πες εσύ κανένα άλλο νέο.

mIdZp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 36,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Αννα25

4896

• geni

3291

• adnihor

3238

• παπακι4501

3137

Περισσότερες δημοσιεύσεις

αγαπεςςςςςςς μολις γυρισαμε...πολυ ταλαιπωρια βρε κοριτσια...πρωτη φορα κουραστηκα τοσο...αλλα τωρα εχει φεεεεεεεεεταααααααααααα!!!χαχαχα

με την διαβητολογο ολα καλα...ειδε τις μετρησεις...της ειπα για ολες τις παρασπονδιες που εχω κανει(τρεις στον αριθμο)(δεν την νοιαζει εφοσον οι μετρησεις ειναι οκ), μου ανεβασε λιγο τα τ4 στα 75 απο 50 γιατι δεν κανανε ιδιαιτερη δουλεια λογω που κανεις δεν με ειχε ενημερωσει πως ειδικα με το σιδηρο η ληψη πρεπει να γινεται με διαφορα 4 ωρες (τεσπα)

και οι μετρησεις 1 φορα την ημερα γιουπιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι!!!τασωσα τα δαχτυλακια μου...ειχαν αρχισει και τα τσουξηματα...

μετα πηγαμε να παρουμε τις υπολοιπες εξετασεις και να δουμε την γιατρο αλλα ειχε φυγει...που πας καλη μου?εγω να μη δω τον μπεμπακο μου?θα την παρω αυριο το πρωι μηπως πεταχτω να κανουμε υπερυχο και να δει τις εξετασεις!

αυτα απο μενα!

παω για ξαπλουλες γιατι δεν μπορω να κρατησω τα κορμια μου!!!χιχιχι

πολλα πολλα φιλια και καλο μεσημερι!

ο ζεβρακος μας εδειξε τον δρομο προς την ευτυχια!!!

IB5Vp2.png

σε περιμενουμε με πολυ αγαπη, ειδικα ο αδελφουλης σου!

Μπραβο ανετακι καλη ξεκουραση τωρα.

Αννιω σε νιωθω απολυτα,κι εγω ξενερωνω με τον προγραμματισμο,αλλα ο δικος μου με εχει απο διπλα μονιμως....

Οσο για νεα,τιποτα κουκλιτσα μου,ολα ησυχα,η μικρη μου ειναι μια χαρα κι εγω χαιρομαι που τη βλεπω να μεγαλωνει.Καμαρωνα στην παρελαση και τωρα περιμενω με αγωνια να τη δω πριν τα χριστουγεννα στο μπαλετο να κανει σπαγκατο.Αχ τη μανα κουκουβαγια:tongue:

Τα δικα σου κουκλια τι κανουν;

OPYIp3.png

vez3p2.png

αχ τζενακι μου δεν μπορω να το συνειδητοποιησω ακομα.τα εχω χαμενα!δεν ξερω πως να αντιδρασω.φοβαμαι να το χαρω και μερικες φορες.

γι αυτο φετος το καλοκαιρθ γυρισες ολη την Ελλάδα βρε....γιατι του χρονου θα εχεις μπεμπάκι:P:p

Γι΄αυτό έγινε ο κόσμος μάτια μου , για να σε συναντήσω.....

και σε συνάντησα 7/4/2011 !!!

Διαφημίσεις

Κιττυ μου ναι ειδες ολη την ελλαδα γυρισα το καλοκαιρι και λεγαμε οτι θα καναμε και του χρονου το ιδιο γιατι παλι ενα σωρο γαμους και χαρες εχουμε και φετος.κοιτα στα μακρινα πρωτα ο θεος να ειναι ολα καλα παναγια μου δε θα παω στα κοντινα βλεπουμε.

εσυ κιττυ μου τι κανεις;κανενα νεο;ποτε εχεις γιατρο;

Μόνο με την καρδιά βλέπεις καλά.Την ουσία δεν την βλέπουν τα μάτια,επανέλαβε ο μικρός πρίγκιπας, για να το θυμάται.

566b716e1f.png?html%22

...όμως για χάρη σου μπορώ ως το πρωί να τραγουδάω....αντρούλη μου είσαι όλη μου η ζωή!

α κουκλες θελω ιδεες για κατι,θα παω αυριο για ψωνια γιατι δεν εχω τι να φορεσω λεμε!

θα ψωνιζα ετσι κι αλλιως φετος το χειμωνα γιατι περισυ δεν πηρα πολλα πραγματα.επισης επειδη τζιν δε φοραω ειναι ολα στενα και δε θελω θα παω να ψαξω φαρδια μπλουζοφορεματα να τα φοραω με κολαν και μποτες.αλλα που να κοιταξω;'εχετε κανενα μαγαζι στο μυαλο σας εδω εχει τα παντα οποτε οτι και να μου πειτε απο αλυσιδες θα τα βρω.

Μόνο με την καρδιά βλέπεις καλά.Την ουσία δεν την βλέπουν τα μάτια,επανέλαβε ο μικρός πρίγκιπας, για να το θυμάται.

566b716e1f.png?html%22

...όμως για χάρη σου μπορώ ως το πρωί να τραγουδάω....αντρούλη μου είσαι όλη μου η ζωή!

http://www.hm.com/de/#/getwarm/

εδω εχει ωραια κομματια.

566b716e1f.png?html%22

καλημερα κοριτσια καλε που χαθηκατε;;;;

τι εγινε σημερα σας πλακωσε το παπλωμα;;;;

αντε ξυπνηστε!!!

566b716e1f.png?html%22

καλημέρα! τι κάνετε κοριτσάκια?

παπάκι μόνο εσύ είσαι εδώ μάλλον. συγχαρητήρια για το σακουλάκι σου! την επόμενη βδομάδα που θα πας θα δεις και φασολάκι! και το φασολάκι θα έχει και καρδούλα που θα χτυπάει δυνατά!

3e7afaa502.png

4e425f0baa.png

Διαφημίσεις

Κιττυ μου ναι ειδες ολη την ελλαδα γυρισα το καλοκαιρι και λεγαμε οτι θα καναμε και του χρονου το ιδιο γιατι παλι ενα σωρο γαμους και χαρες εχουμε και φετος.κοιτα στα μακρινα πρωτα ο θεος να ειναι ολα καλα παναγια μου δε θα παω στα κοντινα βλεπουμε.

εσυ κιττυ μου τι κανεις;κανενα νεο;ποτε εχεις γιατρο;

Καλημέραα !!

καλά είμαι Παπάκι μου ! την Παρασκευή εχω γιατρό.για να δουμε , θα μας κάνει την χάρη να δούμε το φύλο ?

Γι΄αυτό έγινε ο κόσμος μάτια μου , για να σε συναντήσω.....

και σε συνάντησα 7/4/2011 !!!

καλησπεριζω την ομορφη συντροφια που ειναι απουσα βεβαιως βεβαιως!

καλε τι εγινε?το κλεινουμε το μαγαζι?για μαζευτειτε παρακαλω!

εμεις πηγαμε στη γιατρο σημερα, καναμε υπερυχο, ο μπεμπακος μας ειναι με το κεφαλακι προς τα κατω, τα ποδαρακια σταυρωμενα, φανηκε η τσουτσουναρα μας...πωπωωωω κοριτσια, πολυ προικισμενος ο γιοκας μου χιχιχι και τα κιλα σουπερ 1571γρ ο τζουτζουκος μου!μια χαρα ειπε η γιατρος, ολα τελεια!Δοξα Τον Θεο!

εφυγε κι αυτο το αγχος!σε 10 μερες τωρα εχουμε το ντοπλερ!αντε να παει καλα κι αυτο!

μονο οι εξετασεις των ουρων βγηκαν λιγο τσιμπι τσιμπι και αυριο θα παω για καλλιεργεια μηπως παμε για καμια ουρολοιμωξη...

αυριο εχουμε και ραντεβου με τον γιατρο του ικα για την ΠΗΤ και στις 16 με τη διαβητολογο να μου γραψει τις ταινιες να παρω τα λεφτακια μου πισω!γιατι να τους τα χαρισω?θα παρω τα μπανιεροαφρολουτροκρεμουλακια του μπεμπουλη μου!αμ πως!

αυτα απο μααααααας!!!

σας φιλω γλυκα γλυκα!!!καλο απογευμα!

α και την παρασκευη παω να γινω κουκλα...βικυυυυυυυ σουρχομαι για ανταυγιες!!!χιχιχι

ο ζεβρακος μας εδειξε τον δρομο προς την ευτυχια!!!

IB5Vp2.png

σε περιμενουμε με πολυ αγαπη, ειδικα ο αδελφουλης σου!

Καλησπερα κοριτσια!!! Παπακι μου συγχαρητηρια, διαβασα τα ευχαριστα, ευχομαι ολα να πανε μια χαρα μεχρι το τελος! Εμεις μολις γυρισαμε απο τον γιατρο και ειδαμε το σπορακι μας! Εχει μεγαλωσει πολυ, ειδαμε και την καρδουλα του και ολα τελεια μεχρι στιγμης! Ουφ, κοριτσια ηρεμησα αρκετα!

κουκλες μου τι κανετε;;;;;

εγω σημερα λιγο αγχωθηκα αλλα μαλλον αδικα.

βασικα σταματησε να ποναει για λιγο το στηθος μου και τωρα ξαναρχισε παλι.

καλε τι αγχος ειναι αυτο;

δε θελω να σκεφτομαι αρνητικα αλλα επειδη τοσο καιρο που δεν ημουν εγκυος διαβαζα διαφορα γεγονοτα και σε αλλα φορουμ τωρα μαλλον ξερω παραπανω απο οσα πρεπει μου φαινεται και ανησυχω με το παραμικρο.

αχ μεχρι να ερθει η αλλη παρασκευη θα λαλησω μου φαινεται.

566b716e1f.png?html%22

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...